Hirdetés

2024. június 24., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5993) papa019 válasza papa019 (#5992) üzenetére


papa019
senior tag

Így egy nap után nagyon ígéretes a CM10.1. Egy kicsit lomha még a rendszer, de ahhoz képest, hogy még csak két verzió készült el belőle, szinte alig van benne bug. Még a kamerával és a tethering szolgáltatásokkal van gond, illetve a media playerben találtak valami hibát, de nekem a mindennapos használathoz tökéletes a rom.
Alapból ~155 Mb szabad memória volt, aztán nagy nehezen sikerült előhozni a performance és developer menüpontokat a beállításoknál (folyamatosan nyomogatni kell a build number opciót a telefon adatainál) és bekapcsolva a KSM-et most már 170 Mb szabad ram van alapból, ez a korábban tapasztalt 60-70 Mb-hoz képest nagyon ígéretes... Továbbá a CPU frekvenciák és a governor átállításával lényegesen gyorsabb lett az egész.
Remélhetőleg az AOSP ICS után megpróbálnak itt is alkotni valamit Maclaw-ék és akkor lehet egy nagyon gyors rom ebből.
Az új dolgok engem nagyon megfogtak, a felhasználói felületen rengeteget dolgozott a Google, többek között teljesen új felületet kapott a kamera: [link], nagyot újítottak a Quick Settings panellel, be lehet állítani, hogy ha a jobb felső sarokból húzod le a notifications menüt, akkor a Quick Settings panel jön be, ha a bal sarokból, akkor pedig a szokásos Notification drawer. [link]. Vannak új akku töltöttség jelző ikonok: gyakorlatilag bekerült egy kör alakú ikon plusz opcióként és ki lehet a közepébe íratni, hogy hány százalékon van jelenleg.
A Lock Screen is kicsit megváltozott, 3 oldalból áll alapból: a középső a főoldal, ez a megszokott elrendezés, jobbra húzva elindul a kamera, balra húzva pedig egy üres oldal jön be, itt widgeteket lehetne kitenni, a naptár, az óra és az üzenetküldés widgetek jelennek meg itt alapból. Amint a hozzáadásukra nyom az ember, megjelenik egy új oldal a Lock Screenen, balra húzva lehet lépkedni ezek között, így jelenleg összesen 5 oldalból állhat.

Aki szereti kipróbálni az újdonságokat, annak mindenképpen ajánlom. ;)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.