Hirdetés

2024. június 27., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1112) norton2


norton2
csendes tag

Lassan két hete vagyok tulaja egy Galaxy Gionak!
Köszönetképpen az itt kapott segítségért szeretnék pár élményt megosztani szintén kezdő/ilyen telefont tervezgető sorstársaimmal
.
Első androidos telefonom és nagyon féltem tőle de egyszerű mint a faék. Tényleg szuperérzékeny az érintésre de meg lehet szokni. Eddig nem is volt komolyabb gondom vele úgyhogy bátran ajánlom minden kezdő okostelefon használónak. Wifivel semmi gond, bár még csak router mellől teszteltem.
Én ajánlanám, hogy szedjünk rá valami ébresztő órás progit, mert volt, hogy félkómába mellényomtam és jó 2 percig üvöltött az ébresztő:) Bár tény, hogy aznap reggel nem volt probléma a felkeléssel :D
Játékokat bírja, bár a reklámoknál picit meg-megszaggat az angrybirds pár secre. Lehet én csináltam rosszul de nagyon merül, még viszonylag mérsékelt használat mellett is ( napi 2x pár perc beszélgetés, kis játék a cigiszünetekben), de amióta felraktam az Advanced Task Killert érezhetően tovább bírja az akksi.
De amiért írok egy nagyon kellemes meglepetés: kb egy métert zuhant a régi jófajta kőpadlóra bekapcsolt állapotban. Már a csattanás hangjától kivert a víz, hát még amikor lenéztem és a telefon képernyővel lefelé, a töltő kiugrott belőle és 20 centivel arrébb a szintén lesett hátlaptól nem messze. Na szép, volt egy 10 napos telefonod gondoltam, de semmi gond nem történt, nem karcolódott (valószínűleg "énképernyő" matt fóliának is köszönhetően) és mintha misem történt volna. Beraktam a töltőt, elrebegtem egy imát és működik tökéletesen. Szóval +1 rovátka az elégedett vásárlók oszlopába.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.