Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave987
aktív tag
Én csalódtam a Samsung AODben. Már színválaszték is alig van,meg miért nem választhatok a színskálából bármit?! Alig lehet valamit testreszabni,OneUI3 óta meg még gyatrább lett...
Pedig ez volt az egyik fő érv ami miatt az A50et választottam és nem a Redmi Note 8 Prot. -
gjoco1
addikt
válasz pècsimunkás #8902 üzenetére
Ezt hála istennek nem látom , mert nem használom a tapicskot.
"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
gjoco1
addikt
válasz pècsimunkás #8904 üzenetére
" Elzárt világban " élek , így nincs semmi biztonsági feloldást nem kell használnom. ( Asszonytól nem zárom , mert , mert. )
-
pècsimunkás
addikt
Én öcsémmel lakom együtt Németországban, ő ki tudná nyitni a telefont arcfelismeréssel !
Lehet rajta szemüveg úgy is, ha nincs rajta, úgyis. És mindegy, hogy szemüvegben fényképezem le magam, vagy anélkül.
Az OP- nál is így működött .Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
gjoco1
addikt
válasz pècsimunkás #8906 üzenetére
Egy ismerősöm ( láma user ) , beállította az összes biztonsági feloldást és kizárta Magát a nemrégen.
-
szupcsijo
csendes tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. A telefon egyszer csak kikapcsolt, azóta se kép se hang. A töltést sem veszi. Esetleg alaplap hiba? Vagy tudtok valami kényszerített újraindítást kikapcsolt kijelzőnél, ami nem törli az adatokat? Köszönöm
-
bmt50
senior tag
válasz szupcsijo #8909 üzenetére
Ha nem tudod bekapcsolni, akkor esetleg meg lehet próbálni rátenni valami enyhén meleg tárgyra (pl. laptop töltő, otthoni router, stb.), és fél óra múlva rádugni a töltöre. Hagyni min. fél órát, hátha megindul a töltés.. Előfordul ilyen hiba, ha valami miatt mély merülésben van, és ezért nem kapcsol be. Ha ez nem segít, akkor szervíz.
[ Szerkesztve ]
Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
nemcso
őstag
válasz szupcsijo #8909 üzenetére
Nekem céges A50 csinált így. Kb. 70%-os töltöttség mellett egyszer csak nem lehetett feléleszteni. Töltőre tettem kb. 15 percre, majd addig nyomtam a hang le + bekapcs. gombot, hogy elindult. Kiírta, hogy védett módban fog indulni, átnézi a programokat, ha hibás valami javítja, majd újraindította a telót. Újraindítás után minden rendben működött, kivéve, hogy a képernyő téma és a widgetek eltűntek.
Vegetáriánus - régi indián szó, jelentése "béna vadász"
-
szupcsijo
csendes tag
Koszonom szépen mindenkinek! Végül bevittek szervizbe, ahol ezzel a komboval életre keltettek. Nem az enyém a telefon, ismerősé. Legalább most mar a jövőben tudja mit kell csinálni! Továbbítom is neki!
Koszonom szepen meg1x, hogy segítettetek! Szép estét! -
pècsimunkás
addikt
Azt hiszem elkezdem véglegesen használni az Opera minit. A Samsung böngésző nagyon laggol hetek óta.
Végülis mindegy...
Fb, Mobilarena, 1-2 hírportál ( ezek is inkább már a Facebookon), ebay, darts shoppok...
Erre teljesen jó az Opera mini is !Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
bmt50
senior tag
válasz pècsimunkás #8916 üzenetére
Nálam sem rózsás a helyzet:
Rábökök, másodpercek múlva elindul, betölti azt a 2 nyitva lévő tabot(egyik Mobilarena, másik egy Google képkeresö), de azt is lassabban, mint régen. Gyorsítótár törlése megtörtént, aztán újra is lett rakva. Végül fel lett telepítve a béta verziós fejlesztői változata, de dettó ugyanazt csinálja.
Arról a bosszantó dologról ne is beszéljünk, hogy 2G-n nem hajlandó betölteni semmit. Nemhogy nagyon lassan, hanem sehogysem. Pedig 2G-n is van ám élet. Hírolvasásra pl. elég.Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
MadMancs
veterán
Böngészésre már tökéletesen alkalmatlan EDGE. Én úgy tapasztaltam már minden böngésző timeout dob, legtöbb app úgy veszi nincs is net.
Pedig edge hálón is lehet 0,2/0,2mbps mérni, ami egy normál weboldalnak, szöveges csevegő appoknak tökéletesen elég kellene hogy legyen.Főleg abból kiindulva hogy anno egy 3220 töltötte be a modem szerepét PC-men. Extra ráérős volt minden. De működött.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
bmt50
senior tag
válasz MadMancs #8918 üzenetére
Erről beszélek!
2G-n a Blackberry-m RSS hírolvasója jól működött és kevesebb hülye klikkvadász cikket hozott, mint amit a Google Hírek most.
Keresek alternatívákat, kipróbálom az Operát is. Nehogy már fostalicska programok mondják meg, hogy milyen hálózaton hajlandóak müködni, nem?Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
MadMancs
veterán
Ha csak szöveges hirek böngészés a lényeg akkor Opera Mini egész kellemesen használható Edge is. Igaz 2G-n első indításkori konfigurálás nem jött össze neki , azt 4G-n csinálta meg, de utána már E is megy meglepően szépen. A szerver oldali tömörítés miatt mondjuk lehetnek hibák 1-1 oldalon funkcionalitás téren. De olvasgatni egész jó.
De ha már leváltottam körbenéztem újra. Messenger szövegekkel lassacskán de működik, Facebook azt mondja offline vagyok, Viber azt hogy nincs net, discord csatlakozna de nem tud, youtube offline, yt music offline,ph app nincs internet. Samsung internet és edge pedig err_connection vagy timeout.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
pècsimunkás
addikt
Ha lefelé húzom a Mobilarenát, sokáig csak nagy feketeség- de más oldalnál is, ha meghúzom felfelé a kijelzőt, csak kockás akadások.
Lehet eddig bírta az Exynos 9610?Amikor megjelent, akkor sem volt atomerőmű ,de eddig szépen volt optimalizálva a telefon.
Gyorsítótár ürítés is megvolt. Nem örülök neki, mert jó kis böngésző a Samsung saját böngészője, de ez van ...Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
bmt50
senior tag
válasz MadMancs #8920 üzenetére
Hát szégyelljék össze magukat ezek az alkalmazások. Elküldeném a fejlesztőket Afrikába, és csak ezeket a 4G függő alkalmazásokat hagynám a telefonjukon. Kíváncsi lennék, hogy állna a szájuk széle néhány nap után.
Köszönöm, hogy ezeknek így utána jártál
[ Szerkesztve ]
-
PA80
tag
Az Opera nem rossz, én már régóta azt használom. Ugyan nem villámgyors, de komolyabb akadások se nagyon vannak, egészen tűrhető kis böngésző
-
dave987
aktív tag
válasz pècsimunkás #8921 üzenetére
Érdekes. Nekem összevissza akadt a Chrome,semmi sem segített. Samsung Internettel meg minden faja lett. OneUI/A11 óta meg minden téren süvít a telefon.
-
pècsimunkás
addikt
válasz pècsimunkás #8925 üzenetére
Ma (is) korán ébredtem, aztán telefonoztam kicsit...
Töröltem a Nova Launcher Prime- ot, és így mintha még gyorsabb lenne, az amúgyis gyors telefon.
A Samsung böngészőben is megszűnt a nagy feketeség, ha meghúzom lefelé a kijelzőt. Talán csak 1-2 pillanatra lehet látni a fekete foltokat, nem másodpercekre.
Mondjuk a Nova rendkívüli testreszabhatósága hiányzik, de egyelőre hagyom így a telefont ahogy van.
Ha nem tudom megszokni, max megy vissza a Nova.Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
bmt50
senior tag
válasz pècsimunkás #8926 üzenetére
Az a baj az összes lancserrel, hogy nem tudnak olyan szinten a rendszerbe ágyazódni, mint a gyáriak.
A jobbak -mint a Nova is- jó alternatívái olyan gyári lancsereknek, amiket nem optimalizáltak úgy le a hardverre(ZTE, Oppo, dzsunka mobilok). De ahol a gyártónak van komoly fejlesztő részlege (Huawei, Samsung, HTC) ott azért más a helyzet.Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
gjoco1
addikt
S2 óta használok launchert és igazán nem tapasztaltam lassulást - laggolást miatta.
Kezdtem az SS Lanuncherrel , majd a tovább gondolt Total Launchert . Miután a kezdeti Zooper alkalmazás sajnos nem kapott az utóbbi időben támogatást , így muszáj volt váltani.
Gyökeres váltás eredménye a Nova ( találtam A10.re optimalizált verziót ) és a KWGT lett.
Volt egy launcher nélküli időszak , miután a Note 9 -re álltam és még a N10+-ra is fél év után pattintottam fel őket. Esküdöztem , hogy nem kell az , de mint a mellékelt [példa] mutatja , megérte visszatérni. Szeretem , ha egyedi a képernyőm.
A50-re nem tettem fel , mert karcsúnak találom a RAM - ot és másod telcsiként áll szolgálatban.
A Kustom 97 MB-ot harap , a Nova 170 MB -ot . N10 - nél a 12GB engedi , de egyszer kíváncsiságból átköltöztetem A50-re őket és megnézem, hogy ez a kombó meggyire térdeltei le ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
pècsimunkás
addikt
Ahogy írtam előbb, gyorsabbnak tűnik a telefon, és egy délelőtt alapján, meg fogom azt hiszem szokni a Nova nélküli életet !
De...
Mi lesz a 125 jómagyarforintommal, amit kifizettem a Prime verzióért kb 5 évvel ezelőtt ???gjoco1 #8928
5 éve használom a Nova- t, eddig nem vettem észre semmi lagholást miatta. Nagyon szerettem a rendkívüli testreszabhatóságát, jó az időjárás előrejelzése is. Meg úgy minden.
Viszont ma töröltem, és ahogy fentebb is írtam, meg gyorsabb lett a telefon, és a Samsung böngésző sem laggol, akadozik.Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
gerner1
nagyúr
válasz pècsimunkás #8929 üzenetére
Majd érkezik egy update a Nova -ra, és akkor helyre állnak a dolgok. Korábbi "laggolást" (visszakershető.., más, egyéb app -ok...) egy a play áruházból elérhető google frissítés javította. Ezt is fogja valami, csak idő kérdése....
[ Szerkesztve ]
-
gjoco1
addikt
válasz pècsimunkás #8929 üzenetére
Ígérem A50-re is felpattintom a Novát és megnézem .
-
gjoco1
addikt
válasz pècsimunkás #8932 üzenetére
Időpontot nem tudok ,mert havazós lesz a jövő hét , de igyekszem.
-
gjoco1
addikt
válasz pècsimunkás #8934 üzenetére
Azért megnézem. Már korábban akartam , de a lustaság nagy úr."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
kugli
aktív tag
Sziasztok!
Az A50 átkerült a negyedéves biztonsági update ütemezésbe? Vagy csak nekem ragadt márciusin a szoftver…[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
válasz szupcsijo #8915 üzenetére
Az enyém rendszeresen eljátssza ezt, idén már biztosan volt 6-7 alkalom is vele.
Ma egy ismerős jött az A50-esével, hogy semmire nem reagál. Vodás boltban az ismerőse azt mondta neki, hogy kuka, javíthatatlan, ha ilyet csinál a telefon. Én meg már rutinosan nyomtam az összes gombot, és persze hogy bekapcsolt.
Nemrég járt le a garancia nála is.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
Másnak csinál olyat a Play áruház, ha megnyitom, akkor jön egy szomorú arcú valami, és írja, hogy nincs internetkapcsolat? Közben meg netezek, meg youtube megy meg minden más megy.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
bmt50
senior tag
Az A50 még mindig havonta kap frissítéseket, míg utódja az A51 már belecsúszott a negyedéves frissítési ciklusba.
Pedig az A51 megkapja az android 12-t.
A teljes lista itt érhető el: [link][ Szerkesztve ]
-
Nozy82
tag
Valaki tudja a névjegyzékben hol lehet beállítani, hogy csak a Google fiókban lévő neveket mutassa? Valamint, hogy elől legyen keresztnév vagy utónév?
Android 11-en nem találom és össze vissza vannak a nevek. -
draco31
veterán
-
draco31
veterán
Annyira úúúútálom ezt az új hívásnaplót
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen egeret válasszak?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Hálózati / IP kamera
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest