- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
Nekem működik ez a zip moddolás. A blogomban a videón a srác is úgy csinálja csak talán winrar-t vagy valami mást használ. Én linuxon is kipróbáltam ott is valami tömörítő appal megnyitottam aztán lecseréltem azokat a png-ket amiket akartam és működött. Főleg a framework-nél csináltam ezeket. Eddig csan vinen nem próbáltam még. Bár ebben nem vagyok 100%ig biztos. Lehet valamikor még az ősidőkben azzal is próbálkoztam.
Nekem az ütésállóság nem volt fontos, mivel nem ütöm-vágom a telót. Viszont a support az igen. És nagyon durva az XDA és egyéb HTC modok.
Most MIUI rom van fent és valami nagyon állat. Bizonyos tekintetben jobb, mint a Sense. Még vacillálok, hogy nekem melyik jobb, reggel Sense (LeeDroid) volt most MIUI van fent.
Meg külsőre is jobban tetszik a Desire. A Defy élőben szebb, mint a képeken. Képek alapján nekem nem tetszett. -
llaszlo
veterán
Most jöttem rá, hogy simán Total commanderrel is lehet moddolni az appokat.
Igaz én OSX-et használok, de itt is van hasonló program. Az apk egy zip fájl csak át van nevezve. Ha a TC alapból nem nyitja meg akkor a végére oda kell biggyeszteni a .zip-et és utána már simán lehet bármit moddolni benne. Legalábbis nálam belép a zipbe és látom a fájlokat és a mappákat. Bármit bele tudok másolni vagy tudok törölni. Aztán törlöm a .zip-et a végéről és kész. Én most így csinálok mindent. mostanában saját framework-öt készítek. Sokkal egyszerűbb, mint kitömöríteni és újra szignózni meg egyebeket csinálni.
Ha valakinek még patchelni is kell .9-es fájlokat ott már más az eljárás. De ott sem kell a szignózással és ki-be tömörítéssel bajlódni.Milyen a Defy? Az lett volna a másik telefon amit venni akartam, de a Desire-re esett a választás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3461, 96% Akkumulátor
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest