- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Herczi
senior tag
Úgy tűnik jó ár volt, mert mire hazaértem 177k lett. Most olasz amazon a legolcsóbb 155k-val, maga az eladó is az amazon, legtutibb garancia sztem. Nagyon gondolkodok rajta, egyetlen bánatom, hogy fehér, ami nem baj, de na, a kék szebb.
Nézegetem egy ideje a telefonokat, mert a mostani Sony Xz3-at meguntam és egyszerűen durva, hogy szinte a nagy régi márkák kiestek mind. Sonym van most, nem estem hasra tőle (na meg az ára), LG vergődik, Samsung kapja be az exynost, Pixel ujjlenyomatolvasó nélkül kuka. Xiaomi rendszere nekem eddig nem volt szimpi, nem tom mennyit változott, Huawei-Honor gaps nélkül nem pálya. Oneplus 7 ránézésre kb ugyanaz, mint az X2 Pro, csak drágábban. Oppo megint drága. 150k körül nem is nagyon látok alternatívát, főleg, hogy az 5G nem érdekel, ezért nem is akarok érte fizetni.
Igazából csak látni akartam a gondolat menetem leírva, de szóljatok, ha kihagytam valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 16 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (242)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (236)
- Karcmentes Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium 1OO% ! még 3 Hó Nemzetközi APPLE Garancia
- Vivo 40 256/8GB
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Felturbóznád a gèped? Ezt Neked ajánljuk!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest