Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2153) audi100td


audi100td
nagyúr

DTMD - You

[ Szerkesztve ]

(#2158) audi100td


audi100td
nagyúr

Side Effectz - Stay True

ez mekkora!

[ Szerkesztve ]

(#2161) Runner_fxr válasza audi100td (#2158) üzenetére


Runner_fxr
Ármester

Nem rossz.
De EZ se! :)

[ Szerkesztve ]

(#2162) djculture


djculture
félisten

Örök kedvenc ez nekem, még a yo mtv rapson láttam akkoriban:)
[link]

Másik: [link]

[ Szerkesztve ]

(#2163) Runner_fxr válasza djculture (#2162) üzenetére


Runner_fxr
Ármester

Vannak számok amik megunhatatlanok és ha már azt hinnéd unod őket, akkor is elég hozzá egy ki iszogatás és megint úgy vagy vele, hogy ezek a 90-es Rap-ek a legjobbak. :)
[link]

[link]

[link]

[ Szerkesztve ]

(#2164) Runner_fxr


Runner_fxr
Ármester

Nem rég hallottam egy Snoop Dogg vagyis Snoop Lion számot. :) Azt tudtam, hogy amit az elmúlt 10 évben művelt az egy vicc, de hogy még mindig van lejjebb, na ezt már végképp nem hiszem el! :) Erre tényleg szükség van??
Erre már az elkurvult szó dicséret!

Hogy a bűbánatban jutott el ez az ember innen, ide??

[ Szerkesztve ]

(#2165) djculture válasza Runner_fxr (#2164) üzenetére


djculture
félisten

Mert pár éve már csak dance zenékbe pofázott bele ennyi volt a tevékenysége. Gondolom ezzel lehet jól keresni ...

(#2166) Runner_fxr


Runner_fxr
Ármester

Erre emlékszik valaki? :)

djculture: Szánalmas, ha nem lenne a múltja olyan amilyen, még talán le is köpném ha találkoznék vele. :)
Gondolom pénzből amúgy sincs hiány, foglalkozhatna bármi mással is. De ha már a zenénél akar maradni. Pl a helyében csinálnék egy olyan műsort mint az xfactor, csak végre normális zenékkel. Hip-Hop, RnB de 90-es évek. Vagy mittom én csináljon bármi mást, Snoop dogg hamburgerláncot vagy amihez kedve van, de ezt miért kell? Na mind1.

[ Szerkesztve ]

(#2167) djculture válasza Runner_fxr (#2166) üzenetére


djculture
félisten

Jaja bár ez volt az amit még ma is játszanak: [link]

(#2168) Runner_fxr


Runner_fxr
Ármester

(#2169) Trailblazer válasza djculture (#2162) üzenetére


Trailblazer
addikt

Asszem a YO! MTV Raps sokunknak volt meghatározó élmény! Szegény mai fiatalok, mit láthatnak manapság a zenecsatornának csúfolt kanálison... Zenét nem sokat, pláne nem ilyeneket.

Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V

(#2170) djculture válasza Trailblazer (#2169) üzenetére


djculture
félisten

MusicTv már nincs is csak a baromság sorozatok mennek már az amcsi verzión is. Pedig régen egy zeneileg maghatározó volt, renegeteg sztár onnan indult.

[ Szerkesztve ]

(#2171) Trailblazer válasza djculture (#2170) üzenetére


Trailblazer
addikt

Bár némileg magamat is helyreigazítom, mert léteznek mindenféle "kiszervezett", stílusokra bontott MTV-adók. (Rocks, Dance, effélék...) De hát régebben, vagy 20 éve meg tudták ezt egy adón is oldani, és akkor még nem beszéltem a VJ-egyéniségekről, illetve manapság inkább a hiányukról...

Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V

(#2173) Runner_fxr válasza Trailblazer (#2169) üzenetére


Runner_fxr
Ármester

Igen, jó volt a 90-es években felnőni. :) Nemhogy jó zene nincs, de lassan már egy normális ruhát nem lehet kapni, mert csak ratyikra gyártanak mindent.

Azért 90' előtt is akadtak jó zenék szép számmal, pár kedvenc, eszméletlenül jók szerintem.

The Funky 4+1 - Rapping and Rocking the House 1979

Paulett & Tanya Winley 'Rhymin' & Rappin' 1979

Lady D - Lady D 1979

Kurtis Blow - The Breaks 1980

Disco dave & the force of the 5 mc's - high power rap 1980

Spoonie Gee - Spoonin G Rap 1980

Tanya Winley - Vicious Rap 1980

The Sugarhill Gang - 8th Wonder 1980

Grandmaster Flash & The Furious Five - Super Rappin No.2 1980

Nice & Nasty 3 - The Ultimate Rap 1980

Family - Family Rap 1980

Pookey Blow - 'Get Up 1980

(#2175) OhAi27 válasza Runner_fxr (#2173) üzenetére


OhAi27
tag

azt hittem ezen mar tul vagyunk...

vannak jo zenek, vannak olyanok mint a 90-es evekben csak meg kell oket talalni. (Pl most lesz uj wu tang album is ugye, de nagyon jo az osszes rhymesayers kiadvany, a living legends zenek pl egy az egyben a 90-es eveket idezik...)

Az amit a ruhakrol irtal meg oriasi lol. Szvsz epp most porognek ujra azok a ruhak amikre gyerekkoromban a nyalamat csorgattam az mtv rap nezese kozben. Most eli ujra fenykorat az air max 1/air force 1/am90 cipok, most porognek a legjobban az oldschool graffes hatasu ruhak... Stussy -nek pl van J Dilla -s poloja, Madlib -es poloja ami olyan epic, hogy a 90-es evekben kb abban porgetett volna folyamatosan funkmaster.

nyilvan nem lesz ujra az a korszak amivel megszerettem a hiphopot de azert nem kell leszolni a jelenlegi eloadokat. Vicces, hogy alabb szidjatok pl. Snoop-ot azert mert a nevet adja olyan zenekhez amik a radiokban porognek. Persze, hogy a nevet adja azert mert ehhez ert, ez a munkaja, ezt szereti csinalni. Jay-Z ugyanezt csinalja, Pharrel ugyanezt csinalja, Cypress Hill arcok is nagy csomo total mas projektel probalkoztak. Akkor amikor Snoop kiadta a nagy klasszikus zeneit nem irta ala azt, hogy most akkor itt megall szamara a vilag es leragad amellett a hangzas mellett. Azzal a rajongokat es sajat magat is atverte volna...O egy kokemeny profi akinek eloadok milliokat fizetnek azert, hogy odategye a nevet a lemezuk melle. Es azzal, hogy o ezt elvallalja az eg egy adta vilagon semmi gond nincs szerintem. O mar letett valami olyasmit az asztalra amit nem fognak tudni csak ugy kitorolni a hiphop tortenelembol. Ennyi erovel a wu-tang-es arcokat is lehetne szidni azert mert most halalra keresik magukat....Csak epp nekik is ott volt az a korszak amikor a zeneles mellett lent alltak a sarkon es arultak a cumot (hallgasd csak meg a cream-et ugye). Most ok is elvezik annak a gyumolcset amiert megdolgoztak. Es en ezt nem sajnalom toluk.

Egyebkent meg a vilag halad, egyre ujabb es ujabb stilusok jonnek es mindenkire mas hatassal vannak. Az, hogy most snoop olyan zenet jatszik amilyet az az o dolga.Most ebben erzi magat otthon, van akinek ez is tetszik hidd el. Egyebkent meg az alabb linkelt zenejevel vegulis semmi gond nincs szerintem, igaz nem kifejezetten az en stilusom.

Ezeket a sorokat ugy irtam, hogy en is a 90-es evekben nottem fel, az en kedvenc eloadoim is a Gravediggaz, Funkdoobiest, Onyx vonalon porogtek, de megse ragadok le emellett (habar minden nap hallgatom oket a mai napig), es nem mondom azt, hogy nincsenek jo zenek...Vannak, csak ra kell erezni es egy kicsit nyitottabbnak kell lenni.

(#2176) OhAi27


OhAi27
tag

Lewis Parker - Song of the desert

itt egy zene pl ami szamomra azokat az idoket idezi mikor megszereztem az elso gravediggaz magnokazettamat...Egy az egyben olyan hangzas csak epp 100x jobban hangszerelve.

Oriasi!

[ Szerkesztve ]

(#2177) OhAi27 válasza OhAi27 (#2176) üzenetére


OhAi27
tag

Living Legends - Never fallin down

es egy living legends akiket ha nem tudnek kik siman ratennem, hogy 90-es evek.

[ Szerkesztve ]

(#2178) OhAi27 válasza Runner_fxr (#2173) üzenetére


OhAi27
tag

amit meg hozzatennek, hogy a hiphop az nem csak a zenebol all. En most kicsit ugy erzem, hogy ujra kezdi fenykorat elni a hiphop, menj el egy bulira es nezd meg mennyien vannak. 5-6 eve nemhogy ennyien lettek volna, de meg csak bulik sem voltak mert a kutya nem ment volna el.

A hiphophoz hozzatartozik a graffiti is, ami megint csak fullos 90-es evek hatast el at ujra. Sokan ezert szidjak a graff muveszeket amugy, foleg azok akik a 90-es evekben meg a pisipogacsat gyurtak a homokozoban es nem eltek at ezt a korszakot. De viragzik az 'eurostyle' meg az olyan cumok amit a 90-es evekben lattal a new yorki rap klippekben.

A ruhakbol kifejeltettem, hogy pl ujra iszonyatos modon porognek a Jordan cipok. Sajnos mondjuk ezt a gyartok is eszrevettek es emiatt megfizethetetlen egy-egy nike vagy jordan...

Szvsz nekem mondjuk nem is hianyoznak a klasszik 90-es evekbeli rapper ruhak (rocco jeans es tarsai ugye). En mar gyerekkent is elmentem a turkaloba a zsebpenzembol megvenni a levis farmert amit a kulfoldi greffitis videokbol lattam, meg elmentem megvenni a nike bw-t csak azert mert lattam, hogy az egyik soul of mischief arcon az volt egy interjuban. Ezeket a ruhakat hordom a mai napig, csak epp mostmar nem a turkalobol veszem oket, meg 15x annyi penzt fizetek ertuk. De azt nem mondanam, hogy mindent ratyikra gyartanak... :)

es a monologom vegere egy ORIASI KLASSZIKUS:

Souls Of Mischief - From 93 Till Infinity

[ Szerkesztve ]

(#2179) Runner_fxr válasza OhAi27 (#2175) üzenetére


Runner_fxr
Ármester

Húha, szerintem higgadj le kicsit. :)
Finoman próbálok fogalmazni, van amiben nagyon nem értünk egyet és itt szerintem akár le is zárhatnánk ezt. :)

Ruhákról: te szoktál farmert venni pl? 10-ből kilencről nehéz megmondani, hogy női vagy férfi mert úgy feszül rajtad.
Hip-hop ruházat persze van ma is, de én most egyéb divatról beszéltem. A Nike meg valóban jó, nekem is az egyik kedvenc sport ruházatom. Szinte csak Nike cipőim vannak 12 éves korom óta, Főként Air max, nem sznobságból, hanem mert megfájdul a térdem más cipőktől.
De összességében ha bemész egy plázába és körülnézel a ruhák között, javarészt buzis ruhákat fogsz találni, most is ezt mondom.
Hip-Hop ruházat meg annyira soha nem volt az én stílusom, persze van pár jó cucc. Nekem is van egy eredeti Amerikai Hip-Hop melegítőm, New York hímzéssel, egy eredeti kosárlabda csapat melegítője, ismerősöm hozta Amerikából. Az tényleg király, de csak ritkán hordom.
Amiket szeretek manapság azok az Alpha industries ruhák.

Snoop-ról: Részben nyilván igazad van, azt csinál amit akar, de ez akkor is gyalázat. Oké, hogy sok pénzt kap érte, de most is azt mondom, akinek már ennyi pénze van, az csináljon valami értelmes dolgot, ne még több pénzt akarjon valami borzalommal. Szerinted ez jó, hogy odateszi a nevét valami röhejes nyávogás mellé, valami elcseszett bandával karöltve? És ez így oké?

[ Szerkesztve ]

(#2180) Runner_fxr válasza OhAi27 (#2178) üzenetére


Runner_fxr
Ármester

Pont ez az, hogy igény lenne rá, de a mai fiatalokhoz el se jut, mivel ezt a szemetet nyomják csak. Épp ez a gondom, hogy a klasszik vonalat eltüntették a köztudatból, mármint zenére értem. Voltam nemrég az Osg 14-en. Ez egy ilyen extreme kerékpáros banzáj volt (régóta bringázom) és volt MOP koncert, láthatóan nagyon tetszett a tömegnek ami gyakorlatilag 90%-ban tinikből állt. Tehát igény lenne rá, csak a sok szart erőltetik.

Pár éve volt Big Daddy kane koncert a deáktéri akváriumban. Ott meg alig voltak 150-en, pedig szerintem óriási volt. Csak ma már nem is ismerik.

[ Szerkesztve ]

(#2181) OhAi27 válasza Runner_fxr (#2179) üzenetére


OhAi27
tag

en nyugodt vagyok.

pusztan felhivtam a figyelmet arra, hogy nem kell foldhoz ragadtnak maradni. Vannak jo zenek, ujra fenykorat eli a hiphop - ti pont az ellenkezojet probaltatok megmagyarazni.

Sajat magad is belatod, hogy MOP koncert tele volt tinikkel. Na latod!

Az, hogy a 'szart eroltetik'...Regen is a szart eroltettek...A 90-es evekben is. Emlekezz csak Nana, Down Low es tarsai..Az emberek odavoltak ertuk, minden masodik klipp toluk volt a vivan. Megis sokan hallgattuk Ice-T-t meg a Wu Tang-et. Most ugyanaz van, sok a szar de pont ez a jo mert legalabb azok a zenek amiket mi szeretunk megmaradnak olyannak AMIERT szeretjuk oket: underground-nak.

szoktam farmert venni, es erdekes mod nekem sikerul is talalni. Igaz en alapjaraton vekony vagyok szoval joforman a gyerekmeret is log rajtam, de azert egy-ket levis gatyaval nem lehet mellenyulni a mai napig.

Regen is voltak buzis ruhak ugyanigy mint most. Regen is mentek az Adrenalin nadragok az osztalytarsak kozott akik elektronikus zeneket hallgattak, regen is porogtek a Buffalo meg Art cipok ugye. Most ugyanez van, csak joval nagyobb meretben, de az, hogy egy olyan beallitottsagu arc mint te vagy en nem talal maganak ruhat az vicc. Regen 200-300 km-ert kellett utazni egy-egy Onyx poloert vagy egy Nike/Fila cipoert. Most minden masodik sarkon hozzad dobjak.

Es ja...Snoop amig megmarad ugyanolyannak mint amilyen volt (mindenhol keszen van es log egy spangli a szajabol), es ugyanazt a real szoveget es stilust nyomja minden interjuban en leszarom mi melle adja a nevet. O mar sose lesz elsovonalas rapper, nem is akar...Csinalja azt amihez ert, a zenehez. Vagy ha te milliomos lennel es odamenne hozzad egy arc, hogy haver itt egy uzlet keresel belole ennyit meg ennyit akkor te nemet mondanal ugye? Ketlem...Szoktak mondani amugy, hogy aki gazdag az folyamatosan meg tobb penzt akar. Ilyen az emberi termeszet es ezzel semmi gond sincs. Snoop mint irtam letett valamit az asztalra, megerdemli azt a luxust amiben most van es en nem mellesleg egy oriasi zenei szakember lehet amiert ot rengeteg producer tiszteli - ha masnem mar csak emiatt is kotelessege elvallalni bizonyos dolgokat.

(#2182) OhAi27 válasza OhAi27 (#2181) üzenetére


OhAi27
tag

amugy nem kell ezt lezarni, lehet errol beszelgetni erdekes tema.

Pusztan tobbszor olvastam mar toled olyan dolgokat amibol nekem az jott le, hogy temeted a hiphopot.
Viszont allitom, hogy tudnek neked most kapasbol 20 olyan eloadot mondani akirol nem is hallottal meg es nagyon jo zeneket csinalnak.

Nekem az jott le, hogy leragadtal a 90-es evekben es mar elvbol nem is vagy vevo az ujra. De ha nem keresed meg a jo zeneket, ha nem vagy nyitott akkor nem is fogsz talalni! :)

(#2183) Runner_fxr válasza OhAi27 (#2181) üzenetére


Runner_fxr
Ármester

Az MOP koncert nem azért volt tele tinivel mert ők annyira ismerik és ezért mentek oda, a kerékpáros banzájra mentek, volt dirt bemutató stb és a végén volt egy koncert. Szerintem a többség azt se tudta milyen lesz, csak ott szembesültek vele.

Egyáltalán nem vagyok földhöz ragadt és nem azt mondom, hogy csak a régi dolgok jók, van amiben haladni kell a korral, de a zene számomra nem az amivel haladni óhajtok. Jó nekem a régi is.
Persze én örülnék ha most is csinálnának jó zenéket, de ez ritka mint a fehér holló.

Régen is volt sok szar, egyébként a Down Low szerintem nem olyan rossz.

Azt sem állítottam, hogy nem lehet normális ruhát találni, de a 90-es években ha bementem egy Replay üzletbe, ha nem is a legolcsóbb volt, de meg lehetett venni és szinte kivétel nélkül jó ruháik voltak ma meg inkább hagyjuk... Én régen se a Hip-hop ruházatért voltam oda, inkább más volt a stílusom. A Retro márka pl amikor bejött kicsit olyan volt mint a régi Replay, tetszett is, azóta meg tiszta ratyi lett az egész, cigányok divatja lett az is.

Snoopról: Real utoljára már nagyon régen volt. Ezt szerintem te sem gondolhatod komolyan. :)
Ha én milliomos lennék nem tudom mi lenne mert nem vagyok az, de egyáltalán nem biztos, hogy abból állna az életem, hogy még több pénzem legyen bármi áron. Az, hogy egy fórumon beszélgetünk még nem jelenti azt, hogy ismersz is. :)
Én sem sajnálom a Snoop vagyonát, csak szánalmasnak tartom amit művel, a Hip-Hop-ra nézve nagyon nem jó.

[ Szerkesztve ]

(#2184) Runner_fxr válasza OhAi27 (#2182) üzenetére


Runner_fxr
Ármester

Sorolhatod nyugodtan az előadókat, linkeld be ide nyugodtan. És biztos akad köztük egy két jó. De mivel szinte alig van, ezért én inkább a régi zenék közt kutakodok. Olyan mennyiségű a 90-es évek Hip-Hop zenei állománya, hogy sokszor még manapság is találok olyanokat amik baromi jók és az életben nem hallottam róluk. Én inkább ezeket gyűjtögetem.
Valamilyen szinten persze, hogy leragadtam a 90-es években, de hidd el nyitott lennék az újra ha az valóban tetszene. Nem ítélek el valamit elvből, elismerem ha az jó.

(#2185) OhAi27 válasza Runner_fxr (#2183) üzenetére


OhAi27
tag

en lassan 11 eve jarok mo legregebbi hiphop bulisorozatara. Lattam, hogy 11 eve meg milyen arcok voltak es latom azt, hogy most milyenek vannak. TINIK. Es ott se dirt se bicikli se gordeszka...Most ujra divat a hiphop, az igenyek sajnos csokkentek a fiatalok koreben is. Ezert van az, hogy rengeteg a tulhypeolt szar, de engem ez nem erdekel.

Snoopra annyit modnanek, hogy en sose szerettem ot amugy. Soha nem hallgattam meg egy albumat sem de van ket-harom olyan zene ami konkretan merfoldko lehetne a rap-ben es a nevehez fuzodik. O egy oriasi showman, barki barmit mond es nem szegyelli felhasznalni a hirnevet.

Szerintem amugy o mar nem is a penz miatt csinalja, az csak egy gratisz neki...O azert csinalja mert az elete a studioban zajlott es talan mar oregnek erzi a rap-hez magat. Ez, hogy adja a nevet szarokhoz de kozben keres vele egy vagon penzt es ott log folyamatosan ahol az egesz eletet toltotte es emiatt minden szarnak lehordjatok tipikus magyar hozzaallas. Igenis keressen penzt, megerdemli! En nem sajnalom tole es a helyeben valoszinuleg ugyanezt csinalnam.

(#2186) Runner_fxr válasza OhAi27 (#2185) üzenetére


Runner_fxr
Ármester

Én meg pont, hogy szerettem Snoop-ot. Imádtam a régi zenéit. Amit most csinál az egy fos, akár sok pénzt keres vele akár nem. Szerintem gáz amit művel. Foglalkozhatna olyan arcokkal akik most ott vannak ahonnan ő is indult, nem ezzel a sok tehetségtelen, agyonsztárolt majommal. Nem mániám leszarozni mindenáron valakit, alapvetően nyugodt ember vagyok, de e mellett nehéz elmenni szó nélkül.

Egyébként jöhetnek az új előadók. :) Kíváncsi vagyok rá.

[ Szerkesztve ]

(#2187) OhAi27 válasza Runner_fxr (#2186) üzenetére


OhAi27
tag

elso korben kezdj el kutakodni a living legends zenek kozott, es a tagok szoloi kozott ;)

hallgass regebbi (!) atmosphere albumokat, saigon-t, awol one-t, meg persze az osszes mf doom es hozza kacspolodo eloadokat.

en most epp ezt hallgatom, ez kb 2007 korul jott ki:

DangerDoom - The Mouse and The Mask (Full Album)

nagy kedvencem ez az album

[ Szerkesztve ]

(#2188) OhAi27


OhAi27
tag

amik meg jok lehetnek kezdesnek: factor zenek, ceschi, aesop rock (!!!) zenek, murs zenek, dark time sunshine-ak is vannak jo pillanatai.

osszes rhymesayers albumot tudnam ajanlani egy-ket kivetelevel amugy.

ha mar 90-es evek...1-2 eve volt ugye uj psycho realm album is, nekem az is bejott.

egyik leg'hiresebb' atmosphere:

atmosphere - trying to find a balance

[ Szerkesztve ]

(#2189) OhAi27


OhAi27
tag

amugy a wire-t lattad mar? (sorozat)

jopar 90-es evekbeli hiphop eloado szerepel benne (Method Man pl, Sticky az Onyxbol stb).

Kultsorozat, ha nem lattad meg mindenkepp potold nem fogsz csalodni. Elejen kicsit docogosen indul de 5-6 resz utan nem tudod abbahagyni. Ezt most csak azert irtam le mert epp ma kezdtem el vegignezni 5-odjere a sorozatot. :)

(#2190) audi100td


audi100td
nagyúr

(#2191) Runner_fxr válasza OhAi27 (#2187) üzenetére


Runner_fxr
Ármester

Mf Doom-ot kedvelem, ez a 2007-es album valóban nem rossz. Az atmosphere nekem annyira nem jön be.
A többit nem nagyon ismerem amiket említettél, de utána keresek.

Erre a sorozatra gondoltál? Nem láttam, nem igazán vagyok nagy sorozat nézős, de mindenképpen belenézek. Köszi, hogy ajánlottad.

[ Szerkesztve ]

(#2192) Trailblazer


Trailblazer
addikt

Nos akkor a zenéről egy rövid szösszenet, az én szemszögemből. (Elvégre a szöveg mellett ez is a stílus erős oldala VOLT.) Lehet, hogy kezd újra divat lenni a hip-hop, ám sose lesz olyan, mint régen. Hogy mi a fő oka? A '90-es évek végén fogadták el az ún. Sonny Bono-törvényt, aztán a DMCA-t, amelyek a szerzői jogokat szabályozták újra, azaz a jogvédők megkapták az ultimate fegyvert a kezükbe a sample-ek ellen. Éltek is vele: manapság hallotok olyan hip-hop zenét, ami sample-ekre épül, hovatovább tartalmaz sample-t? Ugye hogy nem jellemző, sőt minap bele-belehallgattam pár mai felkapott előadóba (Drake meg ilyenek), és egyfajta minimál stílus érvényesül, hogy finoman úgy fogalmazzak: nem sokat foglalkoznak a zenei alapokkal.

Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V

(#2193) audi100td


audi100td
nagyúr

(#2194) Runner_fxr válasza Trailblazer (#2192) üzenetére


Runner_fxr
Ármester

Én ennyire szakszerűen nem tudtam volna elmondani. :) Nos igen, elfogadom, hogy vannak manapság is értelmes darabok, próbálkozások, de a mai Hip-Hop soha a büdös életbe nem lesz már olyan mint régen. Már amikor megszólal az alap, hallod, hogy ez nem az a feeling ami régen volt, még akkor sem ha amúgy nem rossz zenéről van szó. Persze miért is lenne ugyanolyan? 60-as évek zenéi sem olyanok mint a 80-as.

Nekem az ezekhez hasonló alapok hiányoznak a mai zenékből:
[Da Youngsta's - Handle This]

Da Youngstas - Count It Off

[Da Youngstas - Shout It Out]

Da Youngsta's Illy Funkstaz - I'll Make U Famous

Gank Move "Real Playas & O.G.'s"

Seagram "If The World Was Mine"

Mad CJ Mac Feat. Poppa LQ & SexC - Come And Take A Ride

Conscious Daughters - We Roll Deep

Lez Moné - I Flows On

A régi RnB hangzás is nagyon hiányzik.

Simple E - Blue Jeans

MissJones - "Where I Wanna Be Boy"

Shello - All Night Long

Amikor ilyeneket hallgatok mindig jó kedvem lesz, azt érzem, hogy minőséget hallgatok, az újabb hangzások meg úgy hatnak mintha valami gagyibb utánzat lenne. Én azzal egyetértek, hogy vannak jó újabb zenék, de az a baj, hogy csak jó, de nem olyan hihetetlenül jó mint régen. Valami hiányzik.
Olyan ez mint amikor van egy csinos lány aki aranyos meg minden, de valami hiányzik, nem leszel minden csinos nőbe szerelmes. :) Néha nem is a legcsinosabba leszel. :)

(#2195) Trailblazer válasza Runner_fxr (#2194) üzenetére


Trailblazer
addikt

Valami hiányzik, sőt, az embernek van egy olyan érzése, hogy a zenei világ visszafele fejlődik. Ez nem csupán a rapről/hip-hopról mondható el, hanem az átlagos popzenéről is. Ismerősökkel alapítottunk és üzemeltetünk egy retro zenei facebook klubot, páran linkelünk mindenfélét hatezerrel - ez alapján a 80-as évek popban simán viszik a pálmát. Soha annyi magas színvonalú produkció nem készült, mint abban az érában. Ugyanez a mi viszonylatunkban itt a '90-es évek eleje-kora közepe.

Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V

(#2196) Runner_fxr válasza Trailblazer (#2195) üzenetére


Runner_fxr
Ármester

Szerintem is így van.

ILL Biskits - Escape the Funk Érdekes egy szám, azokat az éveket juttatja eszembe amikor állandóan szívtuk a ganját. :)

Common Sense - Soul By The Pound

Little Bruce - Mobbin' In My Old School

Thug Life - Pour Out A Little Liquor

Rappin' 4-Tay - A Lil' Some'em, Some'em

Jemini The Gifted One - Funk Soul Sensation

Nas vs. Fat Jon - It Ain't Hard to Tell How You Feel

Fat Jon - Adhara Ez egy 2007-es cucc, de egész jó kis zene, hasonló mint a Dj Krush.

[ Szerkesztve ]

(#2197) Runner_fxr


Runner_fxr
Ármester

(#2198) Runner_fxr


Runner_fxr
Ármester

Ghetto Concept - Much Love Ez aztán Real! :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.