- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
Nekem tegnap vágta tönkre a gépem az update. 2 particíóm volt, egy 30-as a Winnek, meg egy másik minden másnak.
Ne kérdezzétek hogy, MBR particiós volt mindkettő, és elözőleg felment a Win10. Na, telepítettem volna a CU-t, erre folyamatos újraindulás lett a jutalmam.
Szaladgálás, sírás, ilyesmik után, kiderült, hogy az EFI-s gépemre nem fog települni, ha megszakadok se.
Ok, telepítsünk új Win10-et. A Win szerint ne telepítsünk. MBR-es meghajtóra meg főleg ne (akkor elözőleg hogy ment fel?).
Konvertálás, Diskpart? Felejtsd el.
Format all lett a vége, sok fontos adat veszett oda. Lehet nekem sipákolni mostantól a felhő hátrányairól, az egész életem fel lesz szinkronizálva a Google szervereire.Friss telepítés, nekem is úgy néz ki mint fentebb, egy 100-as, 450-es particiókkal.
Aki majd ez után frissít, nagyon figyeljen oda, mindent mentsen, nézze át a lemezeit, mert én is azt hittem, hogy egy Windows frissítéstől nem lehet így kifektetni a gépet.
-
Márk
senior tag
Nekem is gond nélkül frissült a zsír új magamnak összerakott gépen (AMD Ryzen 5 1600, 16GB ram, Asus Prime X370-Pro, Radeon RX480, 256GB SSD).
Jövőhéten rakom fel majd egy Dell Optiplex 755-re (C2D E8400, 8GB ram, 128 GB SSD).
Kíváncsi vagyok ott majd mit csinál.
-
Rimuru
veterán
Tehat akkor nekem nem is tudna frissulni?

Number Size Code Name
1 100.0 MiB EF00 EFI System
2 256.0 MiB 8300 Linux filesystem
3 100.0 GiB 8300 Linux filesystem
4 16.0 MiB 0C01 Microsoft reserved ...
5 123.2 GiB 0700 Basic data partition -
Gigi01
őstag
Én most frissítettem sikeresen,pedig nálam 100MB,a rendszer számára fenntartott partíció.

-
Csak E betűt ne tegyél bele, a csapból is ez folyik.

-
XtremLor
őstag
Szep kis hiba hogy az upgradelt rendszert nem lehet frissiteni...amikor ezt eroltettek eveken keresztul hogy rakjal win10-et ingyen.
(#5) TIT: Minden nagyobb update hullamokban erkezik nem egyszerre mindenkinek, igy nem akad ki az ms server se. Viszont ha nem akarsz varni elindithatod te is: [link] Frissitesre nyomj
-
TIT
veterán
Nem is frissül,még mindig 1607 van fent,pedig lekapott 5 frissítést.
-
mbalint987
aktív tag
Ja és egyébként ennek a Rendszer számára fenntartott partíciónak meg pont semmi értelme nincsen néhány speciális esettől eltekintve (mint BitLocker).
Az MS oldaláról:
"If you’re confident you’ll never use BitLocker and prefer to do without the additional complexity of this System Reserved partition, your best bet is to make sure it’s never created." -
Pubszon
veterán
válasz
mbalint987
üzenetére
-
mbalint987
aktív tag
Mondjuk azt problémának tartom, hogy nem képes kezelni az ilyen hibákat egy operációs rendszer. Egy egységsugarú felhasználót éppen nem érdekli, hogy a frissítés miért nem megy, csak az, hogy nem megy. És egyedül nem fogja tudni megoldani a problémát...
Egyébként köszönöm a tippet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok