Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: A csodálatos mandarin
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benőke
őstag
"Ezt azért gondold át még egyszer! Vagy térj be a legközelebbi középiskolába, általános iskolába. De megkérdezheted a legközelebbi 8 évnél idősebb fiú gyermekes szülőt melyik program fűti leggyakrabban a csemete szobáját "
Sokan játszanak ez így van, de ez nem zárja ki a linux -ot. Akinek szempont a sok Wines játék az vagy csak Win -t tart a gépen vagy a win mellett van Linux is. Egyébként a történeti hűség kedvéért bizonyos játékok mennek linux alatt is. Persze nem az összes, meg nem pont úgy ahogy win alatt de akinek van egy kis linuxos kedve az tud ezzel szórakozni win nélkül is.
Másrészt jobban örülnék ha a csajok fűtenék a fiam szobáját mintsem majd a több kw -os tápegységek.
Játékra meg lesz konzol. Persze egy csomó játék fajta nem lesz rajta vagy nem olyan, de nem kell félévente kidobálni belőle a procikat, VGA -kat... stb. Annó Pc -n játszottam Win segítségével, de nem minden ismerősömet érdekelte ez az egész. A Játékosok egy szűk réteg, és ezek egy részét elveszik a konzolok. PC -n a játék elsősorban kötődik a WIN -hez ez van. Pláne mivel erre írják csak meg. Olyan platformra megírni ahol számít a költség pláne amennyibe egy home usernek a Free OS kerül, egyszerűen nem jövedelmező. Márpedig Puszira a játékfejlesztők sem kapnak kakaós csigát reggelente a pékségben.Lehet egyszer megváltozik, és az MS nagy lelkesedéssel ír egy Linux -os DirectX -et de ebben nem hiszek annyira, és bnem is szívesen látnám viszont az Ubimon a Microsoft feliratot
. Márpedig PC -n erre fejlesztenek. MS iszonyú pénzeket öl bele, hogy minden mást kiszorítson. -
HENE
aktív tag
Átgondoltam. Te meg olvasd át még egyszer, hogy mit írtam.
Vagy szerinted az általános és középiskolás fiúk használati szokásai jelentik az általános felhasználást? Hát biztos nem. Ha a mindennap használók 30%-a játszik, akkor a játék már általános használatnak minősül? Általános az ami a felhasználók (jelentős) többségét érinti. A játék szerintem továbbra is messze nem az.
Az általános felhasználás szerintem a net/kommunikáció és a munkahelyi felhasználás miatt az office. Esetleg az offline videó nézés és zenehallgatás A többi a felhasználók többségét nem érinti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Borderlands 4
- Wise (ex-TransferWise)
- Fujifilm X
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Call of Duty: Black Ops 7
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse 6800XT 16Gb Kitűnő! Ingyen posta!
- Cisco Telepresence MX300 G2 - 55" Interaktiv Monitor - Konferencia rendszer
- 70" Interkativ Érintőképernyős Monitor / All In one PC - InFocus INF7021A Multi Touch
- Microsoft Surface Hub (v1) 1597 - 55" All in One PC - Érintőképernyős monitor
- Dell PowerSwitch N2048 48 Port Gigabit Ethernet 2 Port 10Gb SFP+ Switch
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- MÉG OLCSÓBB 10.21. !!! Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Játékra meg lesz konzol. Persze egy csomó játék fajta nem lesz rajta vagy nem olyan, de nem kell félévente kidobálni belőle a procikat, VGA -kat... stb. Annó Pc -n játszottam Win segítségével, de nem minden ismerősömet érdekelte ez az egész. A Játékosok egy szűk réteg, és ezek egy részét elveszik a konzolok. PC -n a játék elsősorban kötődik a WIN -hez ez van. Pláne mivel erre írják csak meg. Olyan platformra megírni ahol számít a költség pláne amennyibe egy home usernek a Free OS kerül, egyszerűen nem jövedelmező. Márpedig Puszira a játékfejlesztők sem kapnak kakaós csigát reggelente a pékségben.
. Márpedig PC -n erre fejlesztenek. MS iszonyú pénzeket öl bele, hogy minden mást kiszorítson.