Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Új hozzászólás Aktív témák
-
több taxis meg ezen pont hogy kiakad mert hogy nem lelki szemetesláda hogy neki sírják az utasok ki magukat.
volt taxis aki mondta nekem komáromba amikor mellette ültem hogy vééégre van kivel beszélgetni. mert a többség vagy csöndben van, vagy idegesítően telefonál, vagy pedig szemetesládának használja a sofőrt és az egész életét 5percbe belesüríti
-
Vakegérke
félisten
Egy időben másodállásban taxit vezettem, spóroltam az esküvőmre. No, ott volt alkalmam beszélgetni. Idős kikent-kifent dáma, megtört takarítónő, igazgató úr, segédmunkás, nyegle kamasz, mind örült, hogy van kivel megosztani az élete történetét, panaszkodni, vagy dicsekedni. Jó hallgatóság vagyok, ha kell, dől belőlem a szó.
Ahogy Pécsi gyerek mondja, a jóízű beszélgetés lassan már a múltba vész, kopnak az emberi kapcsolatok, kopik az együttérzés, empátia. Az idősek még megtalálják a közös hangot, az ifjak zömében már csak az "agybadugós" füles hangjára figyelnek.
-
janeszgol
félisten
Ezt a sok sületlenséget. A legjobb tárgyakkal körül venni magad, azok csak akkor szólalnak meg, ha te akarod...
Na, csak tréfáltam. Én a legtöbbet akkor beszéltem idegenekkel, amikor postás voltam. Klassz volt!
-
Pécsi gyerek
addikt
Sajnos kikopóban vannak az igazi emberi kapcsolatok.
Pedig nincs annál jobb.A gépek nem arra valók... -
kikikirly
senior tag

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Horgász topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Battlefield 6
- AliExpress tapasztalatok
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- AKCIÓ - Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- HP omen 17-w131ng bontva
- AKCIÓ! Asus B250M i3 6100T 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pedig nincs annál jobb.A gépek nem arra valók...