Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mephi666

nagyúr

válasz plus44 #12 üzenetére

a lényeg a "mennyi az annyi?" :) szerintem magával a piával nincs gond... jól esik az embernek és kész... miért ne eshetne jól? csak a határokra kell odafigyelni... nem szabad átesni a ló túlsó oldalára, mert onnan nehéz visszajönni... ha iszik az ember, igyon... de ne azért, mert a környezet elvárja tőle, hanem mert neki is kedve van... mellesleg ne sz@rt igyon, hanem normális italt... ha valaki megiszik időnként 1-2 normális sört/bort/felest, az még inkább egészséges is: sör televan b-vitaminnal, segítheti az emésztést meg minden... időnként 1-2 pohár vörösbor a vérnek jó... a feles meg jó étvágycsináló... és a pia szerintem normális körülmények között még mindig jobb stresszoldó, mint a gyógyszerek... ha feszült/ideges az ember és nem bír mondjuk aludni, akkor dobjon be mondjuk inkább 1 pálinkát, mint egy xanax-ot...
    bizonyos társaságokban kell vigyázni, ne vigyék bele az embert a hülyeségbe... nem kell az ilyenre adni, hogy: "gyere igyál, meg akármi vagy, ha nem iszol..." ha nem esik jól, nem kell inni... lehet, hogy először b@szogatni fogják miatta az embert, de ez nem szokott sokáig tartani... volt már ilyen eset, hogy pár sörrel meg felessel elvoltam, egyik gyerek meg vinni akart a hülyeségbe... nemet mondtam... először jött a b@szogatás, majd később, miután összeivott a srác mindent, kidőlt és összebrunyálta magát... később egy szava nem volt :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés