Hirdetés

2022. szeptember 29., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) villamos


villamos
őstag

Én ugyanott Logitech M185 -ös csodát vettem. Szemeztem ezzel is, de nekem kifejezetten olyan kellett ami AA -s elemmel működik (volt belőle egy 20 -as csomag, Golden Power, teljesen jó, hónapokig megy vele az egér). A lényeg hogy eddig három van belőle, és az egyik adójának usb része hibás volt, úgy ismerte csak fel a gép, ha kicsit megmozgattam az adót, csak ez nem volt tartós.
Mit csinál a hülye gyerek? Visszaviszi? Nem! Majd ő megjavítja! :DDD Lefeszegettem az adóról a műanyag borítást, majd a megfelelő mérések (melyik kucuka megy melyik derótra) a csatlakozóra egy USB -ben végződő kábelt forrasztottam. Sajnos a forrasztást a chip nem élte túl.
Nem baj, a maradék egeret felhasználtam a régebbi elhasznált darab felújítására, beleépítettem a régi egér paneljét, amiben kicseréltem a mikrokapcsolókat az új egérből. :DD

"Én eddig azt hittem ez egy egyetem, de kiderült hogy óvoda."

(#2) szabonagyur


szabonagyur
félisten

AAA elem ment bele? Mert nekem nagyon AA-nak tűnik csak.

Amúgy meg ennyit érnek az ilyen gagyi egerek, mivel nem BT egér, hanem csak wireless így persze, hogy minden bezavarja a gépet még 20 centiről is akár.

(#3) plevips válasza szabonagyur (#2) üzenetére


plevips
tag
LOGOUT blog (1)

AAA elem!

(#4) Gdi


Gdi
senior tag

"Trust mégse egy ismeretlen márka"
Hát ez az, de akkor miért vetted meg? :D
Én amit olcsó cuccokat láttam Trustból azok elég vacak minőséget képviseltek. Nem jól illeszkedő műanyagok darabok/szélek, gyenge kidolgozás, elváló ragasztások, stb...

''Milliárdnyi meggyilkolt csillag sikolya elhal az éj békéjében, és a kétségbeesésnek csak néhány, törékeny, kőbevésett szó áll ellen.''

(#5) joeetm válasza plevips (#3) üzenetére


joeetm
tag

Az ilyen olcsó (~3-6k) egerek stabilan nálam nagyon max 1.5m-en működnek, de úgy érzik jól magukat ha minél közelebb vannak az érzékelőhöz. A harmadik ilyen olcsó drótnélküli egeremet nyúzom, elemtartóval eddig nem volt probléma, inkább a távolsággal és az érzékenységgel.
A bill amit használok azis ~5k körül volt, madarasteszkó minőség, 2db aaa elemmel megy, viszont az egerekhez kèpest jól is bírja, és a távolságot is jobban veszi.
(Az első ilyen egerem logitech m185 koppintás volt, annak is széthullott az usb része)
Nem válasz akart lenni

[ Szerkesztve ]

_Az a hülye aki nem normális_

(#6) Klaus Duran válasza joeetm (#5) üzenetére


Klaus Duran
senior tag
LOGOUT blog

Nem válasz akart lenni.

Én a ,,gamer" billentyűt vettem tülök ugyanígy Tescoban, talán 4k volt.
Az valami rettenet volt. Linuxon még elment, de winfos alatt random nem működtek a gombok.
Ezt egy feszültebb pillanatban 2 ököl fűgóleges mozgásával nyugdíjaztam.

Vasárnap reggel kellet egy bill és a Tesco volt a legközelebb.

Most Hama uRage Cyberboard Premium-t használok ami teljesen megfelel nekem.

[ Szerkesztve ]

A Doctor nem hal meg, csak átalakul. https://www.youtube.com/watch?v=0C3zgYW_FAM

(#7) orion1025


orion1025
őstag

A Trust egy ótvar ipari hulladék. Kis anyagi hozzá dobással már egy Microsoft is az öledbe hullott volna. Nálam a Mikrosazft Táccs Máúz (csuka formájú érintős) már évek óta hibátlanul teszi a dolgát, pedig használtan vettem ötezer pénzért, háromért meg vettem egy doboz nélkülit tartalékba, ha ezzel bármi történne.

"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..." Hardverapró - itt nem találod meg, amit keresel.

(#8) Redneck


Redneck
veterán

A Trust szerintem gagyi, de biztos vannak jobb termékeik is. Ez ránézésre a képek alapján a gagyi kategóriát erősíti. Csatlakozóm az előttem szólókhoz, én is valami MS vagy Logitech cuccot ajánlanék, de gyanítom x méterről azok sem lesznek túl jók.

A Logitechtől olcsó vezeték nélküli billentyűzetem van amin van touchpad is. 3-3,5 méterről simán használom ha TV-n akarok valamit csinálni.

Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban. http://steamcommunity.com/id/redneck026/

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.