Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PistiSan

addikt

válasz kmarci25 #841 üzenetére

Én úgy helyeztem el a lejátszót, hogy kényelmesen oda tudom tartani a megfelelő irányba, nem zavar a vezérlése egyáltalán.
    Ha HDMI-n van összekötve a tv- és a tv-d támogatja a HDMI-n keresztüli vezérlést, akkor a tv távirányítójával is irányíthatod, nekem a samsung tv távirányítómmal, és tv-vel persze, simán megy :)
    Viszont érzékelhető kb egy fél másodperces késleltetés a gomb megnyomása és a reagálás között, szóval inkább az eredeti távkapcsot használom. Ja, és a dedikált gombokat is elég nehéz használni más távirányítón. A megbontás még eszembe sem jutott, szerintem annyit nem ér hogy elveszítsd a garanciát.
    Oké, ha más fw-t raksz fel akkor is buktad elvileg, de egy esetleges hiba esetén, azért meg van esély vissza rakni a gyárit, és vihetik garanciázni.

hát ebből azt gondolom, nem ISO volt, és ebből eredően gyakorlatilag sajnos irrelevánsak a tapasztalataid

Dehogy is! Én csak azt mondom, hogy amire itt legtöbben használják, arra pont elég, elhiszem hogy a DB ido, meg 3D-vel lehetnek gondok, de ha jól gondolom itt körülbelül a felhasználók 5%-át ha érinti a dolog, mármint a topicon belül. :)
    Kellene egy szavazás erről, kíváncsi lennék ki mit, milyen méretben néz vele, és persze milyen fw-t preferál.

A reset gomb megnyomására én egy fogvájót használok, nem vezeti az áramot! betalálok vele simán a megfelelő helyre.
    Ja, és a gombot elég addig nyomni, amíg a lejátszón megjelenik az upgrade felirat, szóvel 3mp max, utána már csinál minden, akár nyomod a gombot, akár nem.

Új hozzászólás Aktív témák