Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Egyszer regeltem a Facebook-ra, egy BC2 multis account-ért. Azóta azt sem tudom mi a felhasználónevem, és a jelszavam. Ennek már több hónapja. Majd megnézem az e-mail-jeim között, biztos volt visszaigazoló üzenet.
Nekem abszolút nincs ilyen sz@rokra szükségem hál istennek. Ezek az oldalak csak a bohóckodásra jók, amúgy persze semmi értelme. Mivel eddig is megvoltunk nélkülük. Ellenben a PH!-val.
Innen tudok meg minden infót a számtech-ről, a mobilokról, a multimédiás eszközökről, a különböző felhasználók egyéni írásaiból pedig lehet okulni, tesztjeikből pedig tanulságot venni.
Társasági élethez meg ott van a szemem, az orrom, a fülem, és a testem. Ezeket használom egy baráti összejövetelhez, bogrács partihoz, szalonnasütögetéshez, vagy éppen közös kerti melóhoz.
Ez persze csak én vagyok, nem vagyunk egyformák, de ez így helyes.A következő generációnak készülnek majd az internetes felületek, ahol már most is lehet like-kolgatni, meg ilyen tükrös fotókat felrakni (ahol a tükörből fotózzuk le magunkat a full trendi mobilunkkal), persze napszemüveg az kell, és mindenkinek pávául kell majd kinéznie.
Aktív témák
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titán 96%-os Akksi
- Béreljen minikotró gépet már 24 órától, akár hosszabb időre is
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Pro Wax 100 gyantamelegítő gép gyantacsomaggal
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest