Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Egyszer regeltem a Facebook-ra, egy BC2 multis account-ért. Azóta azt sem tudom mi a felhasználónevem, és a jelszavam. Ennek már több hónapja. Majd megnézem az e-mail-jeim között, biztos volt visszaigazoló üzenet.
Nekem abszolút nincs ilyen sz@rokra szükségem hál istennek. Ezek az oldalak csak a bohóckodásra jók, amúgy persze semmi értelme. Mivel eddig is megvoltunk nélkülük. Ellenben a PH!-val.
Innen tudok meg minden infót a számtech-ről, a mobilokról, a multimédiás eszközökről, a különböző felhasználók egyéni írásaiból pedig lehet okulni, tesztjeikből pedig tanulságot venni.
Társasági élethez meg ott van a szemem, az orrom, a fülem, és a testem. Ezeket használom egy baráti összejövetelhez, bogrács partihoz, szalonnasütögetéshez, vagy éppen közös kerti melóhoz.
Ez persze csak én vagyok, nem vagyunk egyformák, de ez így helyes.A következő generációnak készülnek majd az internetes felületek, ahol már most is lehet like-kolgatni, meg ilyen tükrös fotókat felrakni (ahol a tükörből fotózzuk le magunkat a full trendi mobilunkkal), persze napszemüveg az kell, és mindenkinek pávául kell majd kinéznie.
Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BMW topik
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Robotporszívók
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux Mint
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Újszerű állapot, hajlítható csúcstechnológia 12/512 GB Gyári garanciával!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest