Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-04-25 12:14:54

LOGOUT.hu

Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője. ;)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7019) Gabócza


Gabócza
senior tag

Sziasztok, tegnap laktam be az új telefonomat, egy Xiaomi Mi MIX 2S-t, és volt néhány érdekes tapasztalatom, mire beállítottam, hogy minden működjön a Pebble Time órámmal. Gondoltam leírom, hogy más ne vacakoljon vele ennyit.
A lényeg, hogy a telefonon MIUI 10 van, ami Android 9 Pie alapú. Ebben a google kicsit variált az értesítés kezeléssel, minek következtében az órára nem jön át a hívó neve, mindig csak unknown-t írt ki. Ha leraktam a telefont amiről hívtam próbaképp, akkor viszont kiírta, hogy kitől volt a nem fogadott hívás.
Igazából egy áthidaló megoldást találtam rá a neten, az összefoglalóban is szereplő Dialer for Pebble oldotta meg végül ezt a problémát. Ezután már csak egyetlen gondom volt vele, hogy ha megnyomtam az órán a hívás elutasítása gombot, akkor nem történt semmi (a hívás fogadása működött.)
A Dialer for Pebble program beállításaiban a Decline button text szövegét kell ilyenkor módosítani. Próbáltam a Dismiss és a Decline szavakat, de nem segített. Végül valaki ajánlotta, hogy azon a nyelven kell beírni, ami a telefon nyelve. Próbaképp beírtam, hogy "Elutasítás" és így már működött rendesen. (Érdekes, hogy a hívás fogadásánál az Answer-t használja alapból és azzal működik.)
Szóval ha más is belefut egy Android 9 Pie alapú telefon és Pebble összekapcsolásába, akkor ezeket tudom ajánlani és akkor nem megy rá fél napotok a nyomozgatásba...

Nothing Phone (1) | Xiaomi Watch S1

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.