Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiger.
nagyúr
Van olyan, hogy pl 22+től 7ig ne jelezzen? Olyan rég használtam már, hogy nem emlékszem rá
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Tiger.
nagyúr
válasz nyisziati #7755 üzenetére
Mondjuk rajta van a bip is, és félig meddig használja is, nem is enged kijelentkezni a mifitből, ezt sem értem.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
nyisziati
veterán
Ezek mind szoftveres nyíkok.
Eleve az iPhone az AppleWatch-ot "szereti", más óráknál sok problémáról hallottam/olvastam.
A másik a Xiaomi szoftvere, hát az se 100%-os. Én végül azért is nem cseréltem a Pebble-t Pace-re, mert a topikjában folyamatosak a szoftveres panaszok. Meg a BT hatótáv is kicsi, mindössze pár méter. Mondjuk ezt más, drágább órának is felróják.
A Time Steel-em meg sík terepen kb. 60-70 méter után csatlakozik le. -
axioma
veterán
Pebble 2 HR.
Eddig tartott a masodik pebblem full funkcionalitasa. Beszakadt ennek is a jobb also nyomogombja, most me'g fityeg es megnyomhato, de mar nem sokaig, utana mar csak toll vagy valami mas segedeszkozzel megoldhato. Pedig nem sokat nyomkodtam, direkt tanulva az elso esetebol, sot nekem igazabol semmi dolgom a menuben, csak toltes vs. ido vagy ejjel kapcsoljon fel celbol nyomtam ra (bar teny, valos 0-24-ben hordom, minusz furdes).
Anno megkerdeztem azokat akik 3D nyomtatnak, elvben letezhet ra megfelelo anyag, de a nyomkodhatosag miatt nemtrivialis az se hogy mi tudja kinyomtatni ezt a gumisat. Pedig a meret, anyagmennyiseg minimalis, valoszinuleg megerne eletben tartani (bar igy is hasznalni fogom, a funkcioja kell, de valami takaras kene oda akkor is -- ne koszolodjon a szerkezet belseje es ne nezzen ki full igenytelennek). -
nyisziati
veterán
Aliexpress-en van most egy db eladó.
Borsos az ára, de van.
Én is innen vettem a Steel-emet. -
axioma
veterán
válasz nyisziati #7760 üzenetére
Nem veszek me'g egy ilyen orat. Legfeljebb hazat, azt hajlando lennek, de valoszinutlen hogy ep gombbal lenne. Annyi nem volt belole hogy nekialljanak gyartani, amelyiknek meg esetleg megmurdelt a belseje, annak eselyes hogy a gombja is oda van mar legalabb felig.
Hm, ebay-en USA-ban sokkal olcsobb felbontott dobozos van olcson. Talan.
Az teny, azota se lattam jobb alternativat. Lehet hogy visszalepek az orarol a karkotore, ha always-on, mivel a tartalmat mar azota nem lapoztam az oran se miota a gomb-mizeria van, igaz ide kifert az eleje amibol tudni elo kell-e venni a telot... karkoton meg lapozva latnek ennyit, lehet hogy me'g ez a legkevesbe nagy kompromisszum.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Sajnos, bekövetkezett, amitől tartottam.
Felmondta a szolgálatot a Pebble Time Steelem akkumulátora.Jól gondolom, hogy ezek nem javíthatók?
Xiaomi 13T
-
nyisziati
veterán
válasz Viktor0610 #7763 üzenetére
Szerintem javítható. Aliexpress-ről rendelhető aksi.
Én is egy fórumon kutakodtam, ahol leírták, hogy hivatalosan 3.8 V a feszültsége, és ilyen tényleg nem kapható, de vannak 3.7-esek bőven, amik kielégítően teszik a dolgukat, csak a töltési időre kell figyelni.
A form factor az elsődleges egyébként, hogy be tudd illeszteni. Talán 40×40×20-asra emlékszem, de utána kell nézni. -
MODERÁTOR
-
kano
nagyúr
válasz Viktor0610 #7765 üzenetére
Ajjaj, arról kifejezetten rosszakat hallottam.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Tiger.
nagyúr
válasz Viktor0610 #7765 üzenetére
Bippel jobban jártál volna.
-
Tiger.
nagyúr
-
nyisziati
veterán
Szerintem a Steelem jobban néz ki.
-
MODERÁTOR
Ez nem a Bip, ez színes kijelzős.
A Bip monokróm.Nem akarok offolni, csak leírom, ha már szóba került.
Megszoktam a színes kijelzőt, ha már a Time Steel az volt. Egyénként először én is a Bipet néztem.
Nekem csak arra kell majd, hogy az értesítéseket mutassa, meg lássam rajta az időt.
Sem a pulzusmérés, sem a GPS nem lesz használatban.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Tiger.
nagyúr
válasz Viktor0610 #7773 üzenetére
A bip sosem volt monokróm.
Ez a bip amit látsz.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
kano
nagyúr
válasz Viktor0610 #7775 üzenetére
Egyébként láttam élőben a Bip-et és tényleg nagyon műanyag, gagyi kinézete van egy Pebble-hez képest. De kolléga nagyon szerette.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
zeon.hu
nagyúr
-
addikt
Olyan vicces itt olvasni, a "befejeztem az off-ot" nem nagyon él már a topik. Én nosztalgiából ma elesztettem fel a Pebble Time round órámat. Még életképes.
My name is Bond, James... Dean.
-
MODERÁTOR
-
kano
nagyúr
válasz Memmaao #7778 üzenetére
Én most rendelnék a PS-hez zebra csatlakozót. Nekem nagyon hiányzik. De a PTS-t sajnálom befogni mindennapi használatra.
-
Tiger.
nagyúr
Meg van még a pebble time is, ami gyakorlatilag új, pár honapot használtam, most napokban újra használtam, jó, csak már megszoktam, hogy 40naponta töltöm a másikat, itt sokszor benéztem
-
kano
nagyúr
válasz zeon.hu #7784 üzenetére
A nagyon olcsó Haylou milyen lehet? Vagy a solar?
-
kano
nagyúr
válasz zeon.hu #7786 üzenetére
A solar is jó árban van most.
-
axioma
veterán
Nalam pebble 2 valodi 0-24 [ok, furdes/toltes minusz] hasznalatban van, nehogy zarjatok mar a topikot...
-
Tiger.
nagyúr
válasz Ferenczi Áko #7790 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz nyisziati #7789 üzenetére
Ajjaj, pedig most majdnem megrendeltem. Sajnos a Xiaomi gyakran ad így ki terméket.
Axioma
Dehogy zárjuk! Nekem is van még 2db Pebble órám.[ Szerkesztve ]
-
nyisziati
veterán
válasz Ferenczi Áko #7793 üzenetére
Fizetősben támogatja.
-
Tiger.
nagyúr
Működik, anno ezt a watchfacet megvettem lvl2-ig, a 3-mat önkényesen magamava tettem, rajottem mi lehet a 3-dik kulcs 😂😂😂
[ Szerkesztve ]
-
Ernesst
aktív tag
Ez elég hasonló, nálam teljesen jól működik: GeekyTime
(Mármint Tiger. Fórumtárs Time-on használt wf-hez hasonló. A bipeshez kevésbé...)[ Szerkesztve ]
-
-
Ernesst
aktív tag
válasz Ferenczi Áko #7799 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózatokról alaposan
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Synology NAS
- Mesterséges intelligencia topik
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest