Hirdetés
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hamar meghalt ez a topik
-
PazsitZ
addikt
Nem bírom ki, már megint nem, szóval ezalapján beismerem igaz rám az itt tett kijelentésem utolsó mondata: [link]
Minden esetre én nem nézem, elvből. Az indokaim a linkek alapján megfejthetők. Aki nem hiszi járjon utána
[link]
''...Győzikének sincs sok értelme, mégis azok a hülyék tartják el, akik megnézik a műsorait. ...''[link]
Ennyi köszönöm, leülök magamtól.
Amúgy nem mondom, hogy csak a TV néző közönségben lvan a hiba, de valahol azért adnak ennyi sz@rt, mert a népnek ez is elég...
[Szerkesztve] -
Peet210
őstag
Igen, igazad lehet.Bár az ilyen embereket se értem nagyon.
Az M és B show-kat se szeretem.Mi értelme van azon kívül, hogy néhány(jónéhány) embert ez szórakoztat.Miért jó az ha bemegy és a tv-ben hülyét csinál magából.
Ahogy mindenkine nekem is megvannak a saját problémáim, semmi kedvem másét halgatni.És azt se hiszem, hogy egy idegen(M és B) jobb/több megoldást tud adni mint egy barát vagy családtag.
Vistaboy:Igen abban egyetértek, hogy a mágánügy nem tv képernyőjére való.
[Szerkesztve] -
Vistaboy
veterán
Lehet hogy igazad van, de Én egyszerűen nem értem, mi értelme van olyan magánjellegű dolgokat nyilvánosan megbeszélni, hogy ki miért szakít vagy hogy ki kit utál a legjobban? Szerintem az ilyesmi mindenkinek a legszemélyesebb magánügye, és nem tartozik a nyilvánosságra...
[Szerkesztve] -
Muton
addikt
szerintem a Balázs és Mónika sót azért nézik, mert sokan azonos problémákkal küzdenek, mint a szereplő, így át tudják egymás paráit érezni. és ha sok hasonlóan gondú embert látsz, illetve hasonlóan cselekszik a tv-szereplő, akkor az egyfajta önigazolás, amire a legtöbben vágynak.
-
Muton
addikt
ennek meg van a pontos filozófiája. mindenféle degradáló szándék nélkül mondom: van egy elég széles réteg a társadalomban (naaagy szavazóbázis), akinek a lelki békéjét az a szórakozás (TV, Blikk, Kiskegyed, stb) őrzi meg. most ha a tv-ben állandóan nála értelmesebb embert mutogatnának, akkor szarul érezné magát, mert szembesülne, h ő mennyire kevés, milyen alul van a társadalomban (én esetleg pl fellázad), viszont ha lát egy hozzá képest is gyökér majmot, akkor van kit fikázni, így az a képzet alakul ki benne, h alatta is állnak, ergo nem ő a legalja. kenyeret és cirkuszt rulz
-
Vistaboy
veterán
Na, akkor off-oljuk egy kicsit a Győzikét is...
Ha egyszer csak ilyenek vannak? Ilyen-olyan valóságshow, Balázs- Mónika, stb. azokban sincsen több értelem szerintem. Csak azzal foglalkoznak hogy ki kivel, miért, hogyan? És mégis ezeket nézik a legtöbben, mert mindenki szeret pletykálni. -
Peet210
őstag
Ez is egy újabb szenny ami árad a tv-ből.Csak tudnám, hogy miért egy ilyen hülyét kell mutogatni
És igaz mindenki utálja de mégis nézik.
Nézné a fene. -
válasz
FehérHolló #7 üzenetére
Pedig eléggé szembetűnő
... én sem nézek TV-t (bár sosem voltam nagy tévés), pont ezek miatt. Meg a reklámok miatt, meg a sok kényelmetlenség miatt.
-
PCF
újonc
Én legalább be vallotam
''Bevallom én is nézem a show-t de csak hogy röhögjek''
-
blunt
aktív tag
magyarországon senki sem néz győzikét mégis mindenki tudja, hogy mi történt benne.
no comment. -
Vistaboy
veterán
A Győzike-show lassan olyan lesz mint a Dallas volt. Utoljára ott láttam ilyen gazdagságot és ennyi hülyeséget egyben...
De ha ennyit fizetnének érte, Én is elhülyülnék szívesen... -
Vamp
senior tag
Csak gratulálni tudok az íráshoz, a célját nem értem.
Nem veszitek észre, hogy ez az ''utálom Győzikét'' effektus tartja fent az egész petyhüdt masszát, amit a TV-k nyomnak az arcotokba? -
PCF
újonc
Azért nem lett annyira rossz ugye:?
-
Blaise
veterán
Imádom ezt a műsort....elméletileg senki se nézni de buszon/utcán arról megy az emberek közötti duma, hogy mi volt az előző részben
-
Sipi16
őstag
Röhögni én is szeretek rajta de néha a fejem verem a falba. Hogy lehet valaki ilyen hülye???
Új hozzászólás Aktív témák
lo Húú...első irásom ez..csapjunk bele!''1974. január 4-én született Nógrádmegyeren. 20 éves korában vette feleségül Beát,...
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- AM 5 lapok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest