- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loretto
veterán
Jelentem Pécsen sem ingerszegény a környezet...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bog
HÁZIGAZDA
És mennyi jó nő van még vidéken is

-
Mondjak szuperokosakat? Amiket nekem is mondott mindenki pár hónapja, és tökre idegesítő volt?

Ne akard görcsösen, ne várd el az élettől, találd meg addig is önmagad, amiket szeretsz csinálni, szóval élj teljes életet nő nélkül. Akkor jön majd, ráadásul sokkal inkább kész leszel rá, hogy fogadd. -
The DJ
addikt
Én épp a napokban vontam le ugyanezt a következtetést, mint te, csak én akkor épp Szeged utcáit róttam
Itt a tavasz, feltűnően sok csinos lány jár kel nap mint nap, én is reménykedem benne, hogy lesz köztük egy olyan őrült, aki járna egy ilyen magamfajta félkocka szeretetre éhes gépbuzival ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
sanyixXx
senior tag
háááááádzsimee

való igaz, sok a csinos lány odakint. igen durva a kilátás a 7-es buszról néha. vagy esetleg a belátás a 7-es buszra.
sok sikert a vadászathoz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5464
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - éjfekete- HUN - MW123MG/A - 4 Ciklus 3 év gari
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)