Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
FRISSÍTVE!
-
oriic
HÁZIGAZDA
FRISSÍTVE!
-
oriic
HÁZIGAZDA
FRISSÍTVE!
-
oriic
HÁZIGAZDA
FRISSÍTVE.
(Néhány hsz-e eltűnt Integrának
) -
oriic
HÁZIGAZDA
FRISSÍTVE!
-
oriic
HÁZIGAZDA
FRISSÍTVE
-
Ispy
nagyúr
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Azt hiszem lemondok erről a kétes dicsőségről.

-
-
Ispy
nagyúr
És én még azt hittem PH függő vagyok...látom messze még a gödör alja.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
.LnB
titán
Nekünk nincs.
A "Játék értékeléseim" bejegyzésemet folyamatosan frissítem, de nem tudom előre hozni, pedig nagyon jó lenne. Kérdeztem erről Kalandor-t is, azt mondta majd ha megújul a Logout akkor lesz. Persze nem is említette, hogy bizonyos spéci felhasználók már most is megtehetik. -
.LnB
titán
Hogy csináltad, hogy egy egyszerű frissítéssel/szerkesztéssel a logout oldaladon megint ez lett az első bejegyzés? Mert látom, hogy még a máciusi kommentek is megmaradtak.
-
adlersson
aktív tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Tudom, de ennek már semmi köze a GS-hez.
-
Petyyyyy
addikt
Szép munka. Majd kaptok PH! egérpadot.

-
Kisgépkezelő
senior tag
Hát ha hozzászólásonként átlag fél perccel számolok, akkor ennyi idő alatt a jelelegi magyar átlagbért figyelembevéve, kerestél volna vagy 1 millió forintot, kitanulsz két szakmát, elvégzel egy fél egyetemi kurzust hatvanas bicepszet gyúrsz magadnak, elbiciklizel Jakutföldig, de ehelyett csak a monitor előtt csapkodtad a billentyűzetet.

-
-
janeszgol
félisten
A Legenda után lehetne rang is a srác neve annak, aki eléri a hozzászólásainak a számát.

-
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Hogy te milyen sokat koptatod a billentyűzetet.

-
F34R
nagyúr
Uristen..... mennyit jar nektek a szatok

-
törölt tag
NEM LÉTEZŐ HOZZÁSZÓLÁSOKAT HASZNÁL
DE HOVÁ TŰNT HACKEEE
ÉS MOST ORIC AZ ELSŐ, IGEN Ő VAN AZ ELSŐ HELYEN. Nem. Nem is, ő a második.
AZ ELSŐ ÖT HELYEN PORHARDVER TAGOK VANNAK. MILYEN MEGLEPŐ HISZEN A PROHARDVEREN VAGYUNK

-
-
adlersson
aktív tag
Nekem ezekről a napi többszázas hozzászólókról mindig Lord_KROK jut eszembe a megboldogult GS Fórumról (páran talán még emlékeznek rá, hogy volt olyan is.).

Szegényem, hogy ki volt borulva mindig, ha bespamolt valami ökörséget meg a hozzászólásainak éppen aktuális számát, amit aztán pl. az Alaplapok topik közönsége nem tolerált annyira.
-
oriic
HÁZIGAZDA
FRISSíTVE!
-
hackeeeee
Jómunkásember
Háhá

-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Úgy értettem, hogy a különbségből látszik, hogy 4-5000 hsz-od volt a Tg Off-ban. Amik jelentős része ilyen volt:
10000
11000
stb.
-
törölt tag
ááá csak ha részegen beszólok, de azt meg is értem
hackeeee művésznevén hoki
én csak az FX off topicból ismerem, ott szoktam így hívni. Há nem így kell mondani " kiejtve"Olyan ez, mikor mondtam neked, hogy akkora HALO fan vagy hogy a telefont is úgy veszed fel : HALÓ? Erre te: az nem "haló" hanem "héló" . Na most felsötétítelek, hogy a Hackeeee nem Heki, hanem HOKI

-
törölt tag
ennyi hsz oszt mégse válaszolsz nekem az ikszbokszos offtopicba
ja és hoki ekkora sztár? nem is tudtam
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Kicsit érdekes.
A választ pedig köszönöm szépen.
-
-
válasz
üzenetére
Nem olyan, mert a modker anoním, még az előbb említettek rejtettek.
Az anoním topikba bárki be tud írni, illetve látja az ott neki adott válaszokat is, és azokat a hozzászólásokat, amiket emelt jogú tagok írtak új hozzászólásként, tehát nem másnak adott válaszok.
A rejtett topikot nem látják csak az emelt jogú felhasználók, illetve azok, akik oda be vannak állítva Topikgazdának.
Emelt jogú felhasználó = MODERÁTOR, HARDVERAPRÓD, és a moderátor joggal rendelkező HÁZIGAZDA.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huananzhi x99-bd4 (x99 BYD) + E51620v3 + 16GB Kingstone Hyper X ddr4 2133mhz
- Dell Precision 7670 4K+ OLED Touch / i9-12950HX 16C / 32GB D5 / 1TB G4 / A2000 8GB / IR / HU tervező
- Z790 Strix-A, 14700K, 2x16GB 7200 mhz, Tuf 4080, Corsair H1000i
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Üzletből, garanciával, DeLL Inspiron 16 5630 -i5-1340P-16 szál/16RAM/512SSD/16,1"FULLHD IPS
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)