Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Alfa, inkább omega az...
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kis Retro :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz #81524480 #51 üzenetére
Nem olyan, mert a modker anoním, még az előbb említettek rejtettek.
Az anoním topikba bárki be tud írni, illetve látja az ott neki adott válaszokat is, és azokat a hozzászólásokat, amiket emelt jogú tagok írtak új hozzászólásként, tehát nem másnak adott válaszok.
A rejtett topikot nem látják csak az emelt jogú felhasználók, illetve azok, akik oda be vannak állítva Topikgazdának.
Emelt jogú felhasználó = MODERÁTOR, HARDVERAPRÓD, és a moderátor joggal rendelkező HÁZIGAZDA.
-
titán
-
törölt tag
válasz Intruder2k5 #52 üzenetére
Kicsit érdekes.
A választ pedig köszönöm szépen. -
törölt tag
ennyi hsz oszt mégse válaszolsz nekem az ikszbokszos offtopicba
ja és hoki ekkora sztár? nem is tudtam
-
törölt tag
ááá csak ha részegen beszólok, de azt meg is értem
hackeeee művésznevén hoki én csak az FX off topicból ismerem, ott szoktam így hívni. Há nem így kell mondani " kiejtve"
Olyan ez, mikor mondtam neked, hogy akkora HALO fan vagy hogy a telefont is úgy veszed fel : HALÓ? Erre te: az nem "haló" hanem "héló" . Na most felsötétítelek, hogy a Hackeeee nem Heki, hanem HOKI
-
DrBubo77
veterán
válasz Gubek-Einste #54 üzenetére
Úgy értettem, hogy a különbségből látszik, hogy 4-5000 hsz-od volt a Tg Off-ban. Amik jelentős része ilyen volt:
10000
11000
stb.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
hackeeeee
Jómunkásember
Háhá
Véleményem szubjektív...
-
oriic
HÁZIGAZDA
FRISSíTVE!
Live-Die-Respawn
-
Nekem ezekről a napi többszázas hozzászólókról mindig Lord_KROK jut eszembe a megboldogult GS Fórumról (páran talán még emlékeznek rá, hogy volt olyan is.).
Szegényem, hogy ki volt borulva mindig, ha bespamolt valami ökörséget meg a hozzászólásainak éppen aktuális számát, amit aztán pl. az Alaplapok topik közönsége nem tolerált annyira.
毋捌食過豬肉,嘛捌看過豬行路。
-
titán
-
törölt tag
NEM LÉTEZŐ HOZZÁSZÓLÁSOKAT HASZNÁL
DE HOVÁ TŰNT HACKEEE
ÉS MOST ORIC AZ ELSŐ, IGEN Ő VAN AZ ELSŐ HELYEN. Nem. Nem is, ő a második.
AZ ELSŐ ÖT HELYEN PORHARDVER TAGOK VANNAK. MILYEN MEGLEPŐ HISZEN A PROHARDVEREN VAGYUNK
-
F34R
nagyúr
Uristen..... mennyit jar nektek a szatok
-
válasz Gubek-Einste #65 üzenetére
Hogy te milyen sokat koptatod a billentyűzetet.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
janeszgol
félisten
A Legenda után lehetne rang is a srác neve annak, aki eléri a hozzászólásainak a számát.
-
titán
-
Kisgépkezelő
senior tag
Hát ha hozzászólásonként átlag fél perccel számolok, akkor ennyi idő alatt a jelelegi magyar átlagbért figyelembevéve, kerestél volna vagy 1 millió forintot, kitanulsz két szakmát, elvégzel egy fél egyetemi kurzust hatvanas bicepszet gyúrsz magadnak, elbiciklizel Jakutföldig, de ehelyett csak a monitor előtt csapkodtad a billentyűzetet.
-
Petyyyyy
addikt
Szép munka. Majd kaptok PH! egérpadot.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
-
.LnB
titán
Hogy csináltad, hogy egy egyszerű frissítéssel/szerkesztéssel a logout oldaladon megint ez lett az első bejegyzés? Mert látom, hogy még a máciusi kommentek is megmaradtak.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
.LnB
titán
Nekünk nincs. A "Játék értékeléseim" bejegyzésemet folyamatosan frissítem, de nem tudom előre hozni, pedig nagyon jó lenne. Kérdeztem erről Kalandor-t is, azt mondta majd ha megújul a Logout akkor lesz. Persze nem is említette, hogy bizonyos spéci felhasználók már most is megtehetik.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Ispy
veterán
És én még azt hittem PH függő vagyok...látom messze még a gödör alja.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
-
Ispy
veterán
válasz Luck Dragon #85 üzenetére
Azt hiszem lemondok erről a kétes dicsőségről.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
oriic
HÁZIGAZDA
FRISSÍTVE
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
FRISSÍTVE!
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
FRISSÍTVE.
(Néhány hsz-e eltűnt Integrának )
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
FRISSÍTVE!
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
FRISSÍTVE!
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
FRISSÍTVE!
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Asszociációs játék. :)
- Milyen házat vegyek?
- Proxmox VE
- Politika
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 11 Pro Max - tiltott gyümölcs
- Azonnali hatállyal lemondott Pat Gelsinger, az Intel vezetője
- További aktív témák...
- Keychrone K3 Pro
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + RX 6800 16GB GDDR6! GAR/SZÁMLA/BESZÁMÍTÁS/INGYENFUTÁR!!!
- Új Lenovo 16 Flex5 WQXGA 2in1 Touch Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen5 8645HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 14 Slim5 WUXGA OLED Nano Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest