Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
updog
őstag
Olyan nincs hogy mindenkinek jó legyen, legalább ugyanennyi embert fog majd zavarni bármelyik opció, mint ahányan most panaszkodnak az "egészségügyi hatásokra", stb.
-
updog
őstag
"...komoly rendszer esetén...illik..."
Maradjunk annyiban, (és szerintem vagyunk páran akik ezt elmondhatják): minden nap hálát adok az égnek, hogy ma sem következett be semmi azok közül a hibalehetőségek közül, amiket már láttam éles, elég jelentős rendszerekben - és a legtöbb ilyen a mai napig ott van
-
updog
őstag
Egyszer dolgoztam egy erősen tranzakcióorientált alkalmazás környékén, bár nem láttam rá magára az alkalmazásra, az óraállítás (főleg visszafelé) elég összetett probléma tud lenni pl. egy olyan rendszerben ahol 24/7 jön az input.
Persze a fő sztori nem ez, az alkalmazás ezt pont jól megoldotta, viszont egyszer 5-6 éve a(z azóta már nem
) szerverüzemeltető egyik scriptje összekócolódott, erre a helyi
hackermansupportos belépett, és 1 óra helyett 4 évet (!) állított előre a gép órájánA legnagyobb poén az volt, hogy az eredményét nem sikerült teljesen kigyomlálni, így 4 év múlva jöttek a hibajegyek, hogy fura tranzakciókat látnak az ügyfelek...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3331
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest