- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
updog
őstag
Olyan nincs hogy mindenkinek jó legyen, legalább ugyanennyi embert fog majd zavarni bármelyik opció, mint ahányan most panaszkodnak az "egészségügyi hatásokra", stb.
-
updog
őstag
"...komoly rendszer esetén...illik..."
Maradjunk annyiban, (és szerintem vagyunk páran akik ezt elmondhatják): minden nap hálát adok az égnek, hogy ma sem következett be semmi azok közül a hibalehetőségek közül, amiket már láttam éles, elég jelentős rendszerekben - és a legtöbb ilyen a mai napig ott van
-
updog
őstag
Egyszer dolgoztam egy erősen tranzakcióorientált alkalmazás környékén, bár nem láttam rá magára az alkalmazásra, az óraállítás (főleg visszafelé) elég összetett probléma tud lenni pl. egy olyan rendszerben ahol 24/7 jön az input.
Persze a fő sztori nem ez, az alkalmazás ezt pont jól megoldotta, viszont egyszer 5-6 éve a(z azóta már nem
) szerverüzemeltető egyik scriptje összekócolódott, erre a helyi
hackermansupportos belépett, és 1 óra helyett 4 évet (!) állított előre a gép órájánA legnagyobb poén az volt, hogy az eredményét nem sikerült teljesen kigyomlálni, így 4 év múlva jöttek a hibajegyek, hogy fura tranzakciókat látnak az ügyfelek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Rossz iPhone-t másol a OnePlus
- Bestbuy játékok
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS routerek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Zbook Fury 15 G8 mobil munkaállomás -i7-11800H / 32 GB RAM / RTX A2000
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest