Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigus
őstag
válasz
razorbenke92 #94 üzenetére
Nálam az XBMC részt használva nem ismerte fel, ahogy mondtam. Annyira nem másztam bele, hogy belépjek a buntuba. De milyen dolog már az, hogy be kell lépni, csatolni a HDD-t, majd vissza az XBMC-be?
Van program amivel megoldható az automount (pysdm pl.), vagy terminál, de ez akkor sem az out-of-the-box kategória szvsz.
Alapból az XBMC rész a buntuban start után:
OpenELEC:
Átdugtam a másik gépre a buntu-s pendrive-ot és lehalt az egész rendszer (pedig az is AMD-s)...
Hardveres gyorsítás, Brazos-on (az felső bekeretezett résznél látszik, hogy nincs a buntuban HW gyorsítás, mert nincs ott az XvBA szó, az alsó sorban pedig látszik az FPS, ami messze nem annyi a buntban mint kellene):
XBMCbuntu:
OpenELEC:
Samba viszont úgy látom, hogy gyárilag megvan. A Wi-Fi-t nem próbáltam, kábelen van bekötve mindkét gép.
A bootidőt illetően pedig a nagy gépen jóval gyorsabb az XBMCbuntu is, E-350-re + pendrive-ra vonatkozik az az 50 mp./3,5 perc amit iram. -
válasz
razorbenke92 #94 üzenetére
Továbbá kukkants be az ubuntu részbe, kiloggolsz xbmc-ből. Van egy szoftver amibe kb beleírod a kulcsszót, hogy mire van szükséged, és kiválasztod ami kell. A böngészőtől kezdve a torrent kliensen át a teamvieveres távoli vezérlésig minden olyan egyszerű, hogy a technofób anyukám is megcsinálná. Aki erre sem képes, az ne akarja magának telepítgetni a HTPC-jét
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- Dell E6420 laptop (14/i5-G2/4GB/320HDD) - Akku X
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest