Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Gurulunk, WAZE?!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
Ha ketté van osztva a belső memória, akkor nem meglepő, hogy belső tárhelynek 2 gigát ír az egyikre. A telefonomban is két belső tárhely van (mindkettőnek ez az elnevezése, semmi megkülönböztetés nincs), plusz az SD kártya.
Ha a fele RAM foglalt, az még szerintem teljesen belefér. A Samsung tabletemen (G Tab 2 7.0) is csak kb. 3-400 mega van szabadon alapból, ráadásul azon 4.1-es Android fut, míg ezen 4.4-es, ami jobban kezeli a memóriát.
Csak annyiban furcsa nekem, hogy mostanság volt a kezemben 4.4-es Androidot futtató kínai okostelefon, és ott 6-700 mega volt szabad indulásból az 1 gigából.
Azt hiszem, ma este beszaladok a Tecsóba, és még egyszer megnyomkodok egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- ASUS blog: megfizethető Wi-Fi 7 routert mindenkinek!
- Synology NAS
- Linux kezdőknek
- Milyen széket vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ASUS RT-AC68U
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest