Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
válasz Dolphine #35227 üzenetére
3. A menüpont helyét nem tudom, de így szoktam eljutni hozzá: Beállítások / jobb felső sarokban kereső ikon / alapértelmezett / enter (return ) / alapértelmezett - itt tudod kiválasztani őket.
Led:
Beállítások / értesítések / jobb felső sarokban fogaskerék ikon / fények alul[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
RetepNyaraB
veterán
válasz Dolphine #35241 üzenetére
Ha a csempe beállításai között nincs profil, akkor valószínűleg nem. Tedd a power menüre, igazából mindegy honnan éred el egy gombnyomással...
Szerk.: aosp-n sincs, gondolom kivették, mióta a "ne zavarjanak" üzemmódot feltalálta a gugli. A felhasználói hiszti miatt rakták csak vissza a néma-rezgő-hangost, de eldugva.
[ Szerkesztve ]
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
-
Obyboy
addikt
válasz Dolphine #35269 üzenetére
Igen.
Ha pl a telefonon lévő LOS-hoz jön ki egy új build és azt szeretnéd twrp-ben rátelepíteni (dirty flash) akkor a ROM után fel kell telepíteni a GApps-ot és a Magisk/SuperSU-t is újra, (külön-külön minden telepítés előtt/után cache és dalvik wipe is kell, előfordul hogy a telepítések közt ajánlott recoverybe restartolni is).
Nem kell bocsánatot kérni azért vagyunk itt, hogy segítsünk egymásnak.[ Szerkesztve ]
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
janosibaja
őstag
válasz Dolphine #35269 üzenetére
Nekem OTA-n frissül a LOS.
Letölti a frissítést, újraindul TWRP-ben, lerendezi magának az egész frissítést, aztán újraindul és kész is. Még nem kellett egyszer sem Gapps-t újratelepíteni.
Igaz, nálam SuperSU van.
Olyan már volt, hogy a Root Checkerrel kiderült, hogy nem rootolt az OPO - azt elvesztette valahogy frissítés közben -, akkor TWRP-ben rányomtam újra a SuperSU zipre és minden OK.
-
rum-cajsz
őstag
válasz Dolphine #35276 üzenetére
"Ma volt egy érdekesség LOS alatt. A mobilnetet hiába kapcsoltam be, nem volt net, csak egy újraindítás segített. Más is járt már így?"
Ez feltehetően a wifi bug lehet, én most franco kernellel próbálkozom ellene, egyelőre nem jött elő. De a szakik lehet tudnak jobb ötletet adni.
=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
kano
nagyúr
válasz Dolphine #35287 üzenetére
Néha meghülyíti és ettől lehet furcsa viselkedése is a romnak.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
RetepNyaraB
veterán
válasz Dolphine #35322 üzenetére
Ez ilyen. Nekem 10 perces monitorra van beálítva a 3C és úgy ugrál az érték 7-200mA között bárhol (mobilnet esetében), hogy öröm nézni
Addig bosszantotok, hogy felrakok egy uLOS-t, csak elmentem az egyszarvút előtte.
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
RetepNyaraB
veterán
válasz Dolphine #35325 üzenetére
Este fél tizenegytől reggel fél kilencig 4%. Régebben, ha minden rendben volt, ez 1-2% lehetett. Gatya az akksi, ezt nyomogatás közben is látni. Ha valami beakad, azt repülő módban is észreveszed, jellemzően 20mA körül pörgeti, 5-6mA helyett.
-
-
janosibaja
őstag
válasz Dolphine #35354 üzenetére
Nem ez kellemesen egyszerű.
Beállítások/A telefonról/LineageOS frissítések/Frissítések keresése naponta.
Jelentkezik, mint egy rendes tanuló, hogy új verzió van, wifin letöltöm, újraindítja saját magát, TWRP-ben installálódik (khmm, magyartalan, bocs), aztán újraindul, kész.
Egyszer-egyszer (most is) előfordul, hogy a Root elvész (Root Checker megmondja), akkor TWRP-ben rányomsz egy SuperSU-t, oszt annyi.
... Jut eszembe, rémlik, hogy neked Magiskod van. Gondolom, ott sem lehet nagy művészet zipet nyomni, de zt nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
janosibaja
őstag
-
janosibaja
őstag
válasz Dolphine #35377 üzenetére
Csak kérdezem, nem állítom, nem értek hozzá eléggé: a repülőmódban nekem mindig is fogyasztott minden mobilom. Nyilván a mérték a kérdés.
Én azt hittem, hogy repülőmódban csak a kommunikáció szűnik meg, a készülék azért futtat ezt-azt, próbálkozik kapcsolatot teremteni, nekem megy az ébresztés időzítése is a háttérben, ezek energiát emészthetnek fel, nem azonos a kikapcsolt állapottal. Ott meg a bootolás fogyaszt némi szuflát...
-
janosibaja
őstag
válasz Dolphine #35380 üzenetére
Azért ellenőrizd, hogy a root megmaradt-e.
-
Obyboy
addikt
válasz Dolphine #35408 üzenetére
Ha lezárod a kijelzőt és békén hagyod a telefont akkor Deep Sleep-be kell mennie. Ha ez nem történik meg akkor valami folyamatosan ébren tartja, ilyenkor jóval magasabb a fogyasztása.
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
janosibaja
őstag
válasz Dolphine #35453 üzenetére
Hát... remélem csak egyelőre állt le. A testreszabást én is élvezem, de főként azt, hogy a kamera végre működik. Ez utóbbi miatt háromszor meg fogom gondolni, hogy váltsak, ha továbbra is ilyen megbízható marad.
Figyelemre méltó egyébként, hogy az egyelőre leállt fejlesztést arra a kérdésre válaszolták, amelyik bugos kameráról panaszkodik . Úgy tűnik, akad, akinek rossz a véleménye a kameráról. Mellesleg: az illető videót ír - nyilván elír -, mert a ROM-ban nincs is alapbeállításban videó, csak fotókamera...
-
fricci
tag
válasz Dolphine #35453 üzenetére
Én ezek közül RR-t használok jelenleg is, az AICP-t nem ismertem majd megnézem. az XOSP-t nem ismertem de nem is értem még az install-t se (egy apk-ra mutat a build letöltő link, a ficsör link 404-et dob) szóval azt nem is fogom kipróbálni. nagoyn sokáig Nitrogen-t használtam, csodálkozok hogy az lett az első (baj nem volt vele de nem is láttam jobbnak mint az RR-t viszont szerintem lassabban javítják a hibákat mint az RR-ben).
-
janosibaja
őstag
válasz Dolphine #35525 üzenetére
Én egy hosszú felsorolást látok...
-
RetepNyaraB
veterán
válasz Dolphine #35543 üzenetére
Shit. Utálok telefonról írogatni, rövidítek, aztán ez a vége.
A gugli felhő, mikor bejelentkezel a fiókodba, jön azzal, hogy válaszd ki az eszközt (A001), több lehetőség is van, én a legfrissebbet szoktam. Utána megkérdi mit állíccson vissza. Itt vagy összes app, vagy egyenként megadod mit. A system beállításokat magától visszarakja, amit tud ugye.Én többnyire csak a Titaniumot rakom vissza felhőből, így ha elindult a rendszer, rögvest nyomhatom a restore-t.
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz Dolphine #35546 üzenetére
De ekkor nyilván nagyon gyenge a térerő. Próbál folyamatosan esetleg más tornyot keresni(más cellát).
Tedd repülőbe erre az időre vagy fogadd el.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Dolphine
addikt
válasz Dolphine #35566 üzenetére
Megoldottam!
Mivel van root hozzáférésem, így a hátrahagyott mappákat is tudtam törölni.
Viszont Menü gomb az nincs, a Titanium Backupban!
Az XDA oldalon mások is panaszkodtak rá. Szerencsére meg tudtam oldani ezt is![ Szerkesztve ]
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
janosibaja
őstag
válasz Dolphine #35567 üzenetére
Kábé 3-4 éve nem használtam már, rémlik, kicsit rendhagyó a menüje. Meg fogod szokni.
Egyébként tele a magyar net is a részletes leírásokkal, én valaha a Mindenki szereti Tibit olvasgattam, szerintem a lényeget talán most is ki lehet hámozni belőle.
-
janosibaja
őstag
válasz Dolphine #35614 üzenetére
Köszi, azért nekem fura... Nem az értesítést tudom kikapcsolni, hanem egyáltalán el tudom venni a superuser jogot a "Híváskezeléstől". Hogy ez aztán jót tesz-e az egészségnek , nem merem megtenni.
Kedves kollégák, azt sem találom, hogy a fenti értesítési sávban hogy tudnám visszahoznia a Beállítások fogaskereket - valahol kikapcsolhattam
-
Saccco
nagyúr
válasz Dolphine #35756 üzenetére
Újra be kell tenned a képeket a névjegyekhez. Valószínűleg még a régi rendszerben tetted ezt meg, amikor még a Google leméretezve tárolta azokat.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Saccco
nagyúr
válasz Dolphine #35758 üzenetére
1. Igen, sokkal egyszerűbb.
2. Talán 1-2 éve, nem tudom pontosan.Szerk.: most néztem 2014-ben még panaszkodtak erre.
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Saccco
nagyúr
válasz Dolphine #35760 üzenetére
Erre gondoltál ugye: https://contacts.google.com/ ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Samsung LCD és LED TV-k
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Horgász topik
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- BMW topik
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs