Hirdetés
-
LOGOUT.hu
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macika66
őstag
Jajj, dehogy mondok ilyet, hogy mégse kéne!
Nagyon boldog vagyok a telóval!Csak az EDDIGI telefonjaimnál a HD Voice jobb minőségű híváshangot adott. Ez azonban csak egy esetben róható fel a telefonnak, ha BE VAN kapcsolva a HD Voice és csak ennyi jön át belőle. Mert akár a Note4-nél, akár az LG V10-nél JÓVAL több magas freki volt a túloldali partner hangjában.
Szerintem nincs bekapcsolva.Ja, és a hallásom rendben van, római katolikus.
(Komolyan, komolyzenész vagyok, eléggé kihegyezett hallókával...)
-
Nagytoll
senior tag
G4 után nagyon érdekes, hogy milyen jól beveszi a duplakoppot a teló, volt olyan, hogy a G4-re 5-6szor kellett kopogtatnom, hogy feléledjen, olyan volt mintha lekapcsolt volna a szenzor, ez főleg éjszaka volt. Itt ilyen nincs, eddig mindig feloldott. A vakut nem mindig sikerül bekapcsolnom elsőre, de ez az én hibám, mert nem jól rajzolom a "V"-t
-
Nagytoll
senior tag
Rezgőmotort appal lehet erősíteni, alapból nem ugrik ki az ember zsebéből, de szerintem oké. Nekem is a 6P volt az OP3 vetélytársa, de végül az erősebb hardver és jobb anyaghasználat, na meg az ár miatt az OP3 lett, szoftveresen pedig majdnem ugyan olyan jó az OP3 mint egy nexus, ez nekem nagyon bejön, most is épp dualbootolok két romot . Én mondjuk megvárnám a helyedben az új nexusokat, mert egyenlőre nem lehet OP-t rendelni.
-
silvergod
őstag
megvárhatod a nexusokat de az ár miatt úgy is ez lesz ...én is vártam az új moto z forcet aztán amikor megjött az ára kijózanított és megrendeltem az OP3-at...
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
kalm.gabor
tag
Hát én is így gondolom, az első hogy a lehetséges jelölteknek utánanézek. Rengetek viszonylag pártatlan teszt/összehasonlítás van aztán ha konkrét kérdésem lenne utánakérdezek fórumokon majd az infók tudatában mérlegelek. Igazából nem is értem hogy ki kit és miről akart meggyőzni.
Zeban58: Profi képek. (Ja és a tokok is menők )[ Szerkesztve ]
-
silvergod
őstag
2 napja néztem a note7 tesztjét [note7] a srácnak
hát a oneplus 3 számomra jobban vizsgázott
[OP3]Mondjuk a hátlapos résznél a szívem szakadt meg..a többiről nem is beszélve
[ Szerkesztve ]
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
jaysee13
tag
Ez egy érdekes kérdés, és valószínűleg nincs egyértelműen jó módszer. Az telefon üzemidejét több tényező befolyásolja. Alapvetően a négy legfontosabb:
- akkumulátor kapacitása
- fogyasztók energiafelvétele
- szoftveres szabályozás
- felhasználói viselkedés
Nyilván az utóbbit ki kell venni az összehasonlitásból, arra van a szkript. Viszont véleményem szerint az egyik legnagyobb fogyasztót, a kijelzőt is kiveszed az összehasonlításból azzal, hogy fix fényerőt állítasz be. Ez persze lehet vita tárgya, de szerintem (hangsúlyozom, szerintem) életszerűbb, ha mindegyik automata szabályozásra van állítva.[ Szerkesztve ]
-
racerx
őstag
Ja ez pont így van.. Én se értem hogy mi a bánat ez a csak alján tetején ragad divat..Lehet h így olcsóbb gyártani.?? Eddig egy telefonomnál se láttam ilyet. Az ok hogy a görbe szélére nem lehet üveget rakni. Ill asszem a gyári az olyan már, de akkor meg normálisabb tok nem megy ráfrl.
-
kano
nagyúr
De miért lenne egyetlen cella az akkuban?
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
Nem kötekedek, mert nem tudom biztosan, de ha 1 cellás volna akkor nem hiszem, hogy a párhuzamos töltéssel kampányolnának a DASH (VOOC) esetében.
[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
UberMutant
őstag
itt azt írják, akik szétszedtek op3-at, hogy 2 cellás az akku. itt 4A-t vesz fel
az oppo telefonoknak meg 3 cellás- ezek meg 4.5A-t@obalix : találtam egy widgetet power toggles power toggles a neve, de sajnos pont invert color nincs benne, viszont rengeteg más állítható. (annyiban kényelmesebb a használata,hogy leraktam a képernyő aljára és ott elérem a felső sor lehuzigálása nélkül is)
[ Szerkesztve ]
-
UberMutant
őstag
1 cella mondjuk 2 amperral táplálható biztonságosan.
soros kapcsolás esetén az összes cellán folyó áram megegyezik, vagyis 2 A.
párhuzamos kapcsolás esetén a folyó áram az egyes cellákon folyó áramok összessége 2A x cellák száma. ebben az esetben 2 cella x 2 A az 4 A. tehát 1-1 cellát itt is 2A-rel töltesz, de a tápegységből 4 A-t képes felvenni az így kötött akku.tény, hogy nem barmolták szét az akkut és nem fejtették meg az elektronikát, de állításuk szerint a csatlakozótüskék száma arányos az akkut felépítő cellák számával.
(az a 1000 mA(h?) amit írtál kapacitás féle lehet és nem töltőáram. )
a QC és a dash módszer közötti lényeges különbség a hőtermelés töltés közben. a magasabb töltőfeszültség (QC esetén max 20V) nagyobb hőt termel, mint a dash megoldás, ahol a feszültség lényegesen kisebb (5V) , itt viszont a nagyobb áram előállításakor keletkező hő a tápegységben keletkezik, de az a mi szempontunkból mindegy, hisz az akku nem melegszik annyira, és nem roncsolja annyira. (+3 Celsius (dash) vs +19C QC )
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
Ha cellánkénti vezérlés van, akkor a töltő által leadott 4A-rel simán lehet tölteni a 3 cellát (ami cellánként 1,3A-es töltőáramot jelent). Az 5V pedig adott.
2 cellára pedig a 4A fele jut ugye.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Revolut
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Gumi és felni topik
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs