- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- sziku69: Szólánc.
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
biga
őstag
válasz
Diabolis #162 üzenetére
"A terv nagyjából a következő: Ha egy mobiltelefon sincs wifin lakás hőmérséklete legyen mondjuk 15 fok. De amikor valaki beüti a mobilján a hazautat a maps-ba vagy vazéba, akkor a kazán kezdje el felfűteni a lakást mondjuk 20 fokra. Nyissa ki a kazán szellőztetőit, fújja Úgy sejtem a vezérlés ezen részét a HA megoldja."
Az eleje siman megoldhato: felteszel valami vezérelhetö termosztatokat a radiatorokra, ha a telefon (fixalt) ip-cime nincs jelen a haolzaton, leveszed az összes termosztatot 15 fokra (gondolj némi ala-felé mérésre!). Egy egyszerü és/vagy logikaval megoldod, hogy ha minden radiator/szoba/zona a kivant hömérséklet felett van (a mért hömérséklet függvényében persze) leallitja a kazant (szivattyut stb) is. Ha legalabb egy alatta van=> kazan be. Ha megjelenik a halozaton egy telefon, az adott (vagy összes) termosztat hömérséklet igényét megemeled a kivant értékre -> ami a korabbi miatt egyböl kapcsolja a kazant is.
Viszont ahhoz, hogy mar a cim beadasa esetén kapcsoljon, ahhoz ugye az kell(ene), hogy a telefonodon valami ezt kezelje és küldjön vmi kérést a rendszeredre (pl egy sima hhttp request). A problémat én nem a rendszeredben, hanem a telefon oldalon latom.
A fatüzelésü kazan is felvet nekem sok kérdést, hiszen ez azt is jelentené, hogy pl egy megrakott kazan esetén, ha elmegy mindenki otthonrol, akkor ugye mindegyik radiator lezar (leall a höcsere), viszont ugye az égö fa nem fog csak ugy kialudni hirtelen, szoval lesz egy csomo höd, ami nem kering sehova. Személy szerint én ez esetben én bizony aggodnék...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HP notebook topic
- További aktív témák...
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest