Nocsak, kaptál korrektort?
Grat a cikkhez!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Bemutató USS Longbow: csillaghajó papírból
- Bemutató Kiano Elegance 14.2 - a lengyel barát
- Bemutató Lenovo Ideapad 320-17 AST két változatban
- Elemzés Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Bemutató USA keleti part
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] Lenovo Ideapad 320-17 AST két változatban
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [ubyegon2:] Látóasszonyok topikja
- [Re:] [Szoszo94:] Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- [Re:] USA keleti part
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [hungobungo:] Coolpad F1 gyorsteszt, gyári magyar firmware letöltés
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] PLEX: multimédia az egész lakásban
- [Re:] Miért ne vegyél olcsó új laptopot?
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Dogengar
(fanatikus tag)

nyakdam
(fanatikus tag)
Gratulálok a cikkhez. Tudtam, hogy rosszul skalazodik a SLI, de azt nem , hogy a min. értékek ilyen rosszak. Tanulságos volt. Köszi.

nalaca000
(kvázi-tag)
Köszi a cikket.
Kb azt kaptam amit vártam.
A világ egyik legnagyobb problémája, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosok meg mindenben kételkednek!

svensson
(PH! félisten)
Én köszönöm, hogy elolvastátok!
ezotérikus malacológia

Csupingo
(PH! addikt)
Jó teszt, köszönjük! Én rosszabbra számítottam. Nagyobb felbontáson nem is olyan rossz a helyzet. A "tüzes sárkány" tetszett.
Mi a panasz? Víz alatt fullad? Értem. (Maksa) Ebbe őrült bele. Mindig szabadítani akart valakit. (Markos-Nádas, Rambo) Hát te ki vagy, kérdezi Rocky IV. Én vagyok a Cápa 3.

kaskader
(őstag)
According to chemistry, alcohol IS a solution!

svensson
(PH! félisten)
Szerintem azért fura, hogy pont nagyobb felbontáson teljesítenek jobban. Pont ahol már több memóriára, s valószínűleg azzal arányosan nagyobb sávszélességre is van szüksége. Gondolom én.
Scholes9 köszönöm!
Tibii91
[ Szerkesztve ]
ezotérikus malacológia
Gratt a cikkhez csak elkészült, már azt hittem valami urban legend
Nem fura, hogy a nagyobb felbontáson szerepelt jobban az SLI, mert az GPU limites volt, amíg kisebb felbontásokon CPU limited volt a 2 kártyával
1 db 960-al is tudtam CPU limitet okozni, i5-4690@4,4Ghz-en nem tudta 100% tartani, ha pl low grafikán toltam a bf4-et
Amúgy ide jó lett volna a 2x 8GB RAM is már
[ Szerkesztve ]
Aki meg akar tenni valamit, az talál rá módot, aki nem az talál rá kifogást.

Scholes9
(PH! nagyúr)
Így van, én is így gondolom

svensson
(PH! félisten)
Augusztus 14-én készült el.
Az meg azért szép lenne, ha single player játékok benchmarkjaiban CPU-limitem lenne két 960-nal. Pont ezért is kár felhozni a BF4 multiját, főleg low grafikával, két külön világ a kettő.
ezotérikus malacológia

Mokó
(fanatikus tag)
Grat a cikkhez.Én gondoltam hasonló mértékű lessz a skálázódás,nem lepődtem meg.Ellenben nagyon jó a fogalmazás,szépen összeszedett iromány.

mcs
(PH! kedvence)
Eléggé furán működik ez az SLI. Főleg a minimum fps-ek érdekesek számomra, pedig a 4,5 Ghzen járatott i5 nem gyenge.

svensson
(PH! félisten)
Köszönöm szépen!
ezotérikus malacológia

Sanyi2007
(fanatikus tag)
Köszönöm a cikket, nem bántam meg hogy elolvastam

oriic
(HÁZIGAZDA)
Bár olvastam már amikor elkészült, de grat hozzá, jó lett.
Live-Die-Respawn
Öhm lemaradtam valamiről? A 960 támogatja az SLI-t?
Amúgy jó írás
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) PSN: Wijberto: Xbox Live : Tiboa

->Raizen<-
(PH! nagyúr)
Borzasztó az sli én egyszer próbáltam ki notiban egy y510p volt az áldozat, olyan micro laggos volt a bf4 hogy el is adtam gyorsan.

svensson
(PH! félisten)
Persze, az 1060 nem támogatja.
Köszönöm mindenkinek!
ezotérikus malacológia
Köszi a tesztet, jó lett! Eddig is tudtam hogy az SLI baromság játékra, de azt hittem az elmúlt években fejlődött valamit. Hát nem nagyon...
[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix a hiba véglegesítése a programban. http://steamcommunity.com/id/redneck026/

nalaca000
(kvázi-tag)
Igen. Az 1060 nem támogatja,ha nem csalnak az emlékeim.
A világ egyik legnagyobb problémája, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosok meg mindenben kételkednek!

Scholes9
(PH! nagyúr)
Sajna inkább visszafelé

svensson
(PH! félisten)
Főleg ha így haladnak tovább, mint az 1000-es szériával is.
ezotérikus malacológia

prokxy
(PH! kedvence)
Jó cikk lett, grat!
Origin/Uplay/RSC: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: Pr0kxY_HUN ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD

mcs
(PH! kedvence)
Ezeket a felemás eredményeket elnézve nem is gond. Mintha a Crossfire kiforrottabb lenne.

svensson
(PH! félisten)
Köszönöm cuni! <3
ezotérikus malacológia

Loresz
(tag)
Nah, annyira nem kell elsápadni az eredményektől! A lényeg, h az SLI nem sokáig marad ilyen formában! Az AMD a PCI-e interfészen keresztül oldja meg egy ideje, így rendelkezik majd' dupla akkora sávszélességgel mint az Nvidia! Ha engem kérdeztek a következő generációs Nvidiákon sem lesz SLI csatlakozó már, főleg a DX12 miatt, illetve amiatt, hogy az elkövetkező játékok többségében már a programozó dönti el, hogy lesz e többkártyás támogatás vagy sem! Jah, és nem utolsósorban összedolgoztathatják a két ellent egy alaplapban!
Ui.: Grat a cikkhez!
[ Szerkesztve ]
Loresz_Hun

proci985
(MODERÁTOR)
Grat, osszeszedett, informativ iras.
Bioshock Infinitenel a beepitett benchmark egy helyen az elejen hajlamos beakadni, afterburnerrel pl tudtok nezni frametime analizist es az alapjan latszik, hogy csak a kb 2. masodpercnel van valami, vagy beszor a frametime es az a baj. Tippre az elobbi (eleg sokat toltam multiGPUval). Viszont amit jo latni, hogy a Bioshock skalazodott, 7850 2GB CFfel tippre keves volt a VRam 1080p folott.
A jobb skalazodas magasabb felbontasban annyit jelent, hogy az egyeb bottleneckek felol a GPU fele mozog a bottleneck. 4Knal vagy mas GPU limitesebb jateknal meglett volna a kb 90-100% (meresi hataron belul kb duplazas) koruli ertek is amit a Tomb Raidernel lattatok. Nekem 5760x1080ban a tapasztalatom az, hogy ahol rendesen megy a CF, ott jellemzoen megvan a majd dupla fps.
Pl Crysis3ban is tippre +100% koruli ertekeket kellett volna latnotok mar 1080p ultran is.
Az is erdekes, hogy minden jatek skalazodott. Iden sajnos eleg sok jateknak nem volt multiGPU tamogatasa, szoval emiatt se feltetlenul ajanlott a dolog. Mas kerdes, hogy amig az egyik gyartonal megy addig a masiknal is fog, viszont ha az egyik gyartonal nincs multiGPU (egyik driverben sem) akkor a masiknal se fog menni. A problema az, amikor ott van pl a Deus Ex Mankind Divided, aminek 4Kra jelenleg kell a 2GPU.
The first rule of tautology club is the first rule of tautology club. // Social justice in lagom amount.

Scholes9
(PH! nagyúr)
Na igen

svensson
(PH! félisten)
Köszönöm! Ez a Bioshockos bug nem igazán tűnt fel, viszont a Hitman: Absolution ugyanezt csinálta, annyi különbséggel, hogy ott a legvégén droppolt az fps, amikor már majdnem tök fekete volt a kép. Szidtam is rendesen, amikor már n+m-edjére futtattam a benchmarkot.
Loresz köszönöm!
ezotérikus malacológia

hemaka
(PH! nagyúr)
Nekem is ilyen tuzes sarkanyom van, szeretem is. De latom sli-be nincs sok ertelme. Jo teszt volt, koszonjuk.
☀️"Turn your face to the sun and the shadows fall behind you!"☀️ Alienware Aurora 💙 ➡ tde.fun

pet007
(fanatikus tag)
Kar, hogy nem minden jatek gta 5 szeruen adja ossze a vramot. Igy kellene minden jateknal lennie szerintem.

svensson
(PH! félisten)
Nem adja össze.
ezotérikus malacológia

pet007
(fanatikus tag)
Akkor csak ilyen hulyen jelzi ki a vram mennyiseget?

svensson
(PH! félisten)
Igen, használatból is a dupláját mutatja.
Ezt mondjuk lehet nem ártott volna beleírni a cikkbe.
ezotérikus malacológia

kengyel
(PH! nagyúr)
Nagyon jó cikk lett, le a kalappal !
kengyel

svensson
(PH! félisten)
Köszönöm szépen!
ezotérikus malacológia
Jó cikk, nagyon. Meglepett, hogy ennyit gyorsult a GTX 960 SLI-ben. Egyszer olvastam a topikjában, hogy abszolút nem ajánlják, hogy ebből a kártyából valaki SLI-t csináljon mert nem éri meg. Ahhoz képest nem rosszak az eredmények.
[ Szerkesztve ]
Sidney Crosby #87 // Pittsburgh Penguins // https://www.youtube.com/watch?v=k3N-MVgeb0g

Dogengar
(fanatikus tag)
Srácok, lenne igény 970 SLI tesztre?

svensson
(PH! félisten)
Eh.
ezotérikus malacológia

Dogengar
(fanatikus tag)
Same.

pet007
(fanatikus tag)
Persze, ha van elfekvoben akkor miert ne?

Peter13
(senior tag)
Jó volt, köszi szépen!
Nekem egyébként a "kábelmanagementes" képaláírás tetszett...mi azzal a baj? Az enyémhez képest gyönyörű...
"No, I'm not immortal: I'm just not good at dying..."

svensson
(PH! félisten)
Én köszönöm!
A ventilátorok és a videokártyák kábeleit szebben is el lehetett volna rendezni. Ha nem lennék egy lusta disznó.
ezotérikus malacológia

pengwin
(PH! addikt)
Gratulálok, nagyon jó cikk lett!
A VRAM-ot SLI-nél nem úgy használja minden, ahogy a GTA5 kijelezte? Minden betöltött adat 2 helyen kell legyen hogy mindkét GPU ugyanakkora sebességgel érje el, tudtommal.
Milyen ház volt az egyébként? In Win?
Üdv, pengwin "A belépőszint mindig ott van, ahol a fájdalomküszöbünk."

svensson
(PH! félisten)
Köszönöm szépen!
Megmondom őszintén, nem nagyon ástam bele magam a témába, viszont ha jól tudom, akkor úgy működik az SLI, hogy a két videokártya felváltva számolja ki a képkockákat, ebből adódóan pedig mindkettőnek szüksége van csak a saját memóriakészletének elérésére, mivel a összeadódnának a memóriák, és oda-vissza tudnának pakolgatni a GPU-k egymás között, egymás memóriájának elérése lényegesen lassabb lenne, mintha csak a sajátjukkal kellene dolgozniuk. Jaj de szép hosszú mondat lett.
Azt nem tudom, miért adódik össze a VRAM mennyisége a GTA menüjében, cserébe viszont a kihasználtságuk is "összeadódik".
Ha sületlenségeket írok, valaki javítson ki.
NZXT H230, itt egy angol nyelvű teszt róla.
[ Szerkesztve ]
ezotérikus malacológia

Gyula84
(PH! kedvence)
ez igen
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.

GreatL
(fanatikus tag)
Sli... Gtx 680ból csináltam. Először szuper volt de minél többféle játékkal játszottam annál szarabb lett. Aztán eladtam a cuccot és vettem egy 980at, most meg egy 1080 van mert szépen rátett a 980ra, az sli mostanában már nagyon nem éri meg.
i7-4790K | Giga RTX 2080 Ti WF OC | Xiaomi Redmi Note 3 Pro
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- !AKCiÓ! Apple iPhone X 256GB Silver ELADÓ! Vadonatúj, FÜGGETLEN, 1 év Apple garanciával!
- HP Szerverek - DL580 Gen7, Gen5
- Eladó 23.8" Philips 243V7QDSB Full HD monitor IPS LED - 1 év garanciával
- Eladó LG 23MP55HQ-P 23" FullHD IPS monitor
- Dell Precision 5510, 15.6" 4K érintő, i7-6820HQ, NVIDIA Quadro M1000M, 16GB RAM, 512GB SSD, 1 év gar