- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danika256
aktív tag
Jó lett a cikk, de én jobban örültem volna, ha a negatívumokról is szó esett volna .
Ilyenekre lettem volna kíváncsi, hogy:-Mekkora a crosstalk (szellemkép) főleg filmeknél? Ez a 3D legnagyobb átka és szerintem ez alól az NvVision sem lehet kivétel. Sajnos ez még mozikban is látszik néha és ha túl nagy tönkreteheti az egész látványt.
- Mekkora betekintési szögel( vízszintes / függőleges) működik még rendesen a szemüveg, illetve mennyire érzékeny a mozgatásra pl ha kicsit elfordítod a fejedet.
Ha lehet légyszi ezzel még későbbiekben egészítsed ki a cikket.
Egyébként nekem passzív szemüveges (polarizációs) monitorom van és sajnos az összes negatívum nálam is jelentkezik, bár a kép beállításokkal sokat lehet javítani rajta. Ezért érdekelne, hogy áll a Vision ezen a téren!Amúgy nem kötekedésből, de azért egy powerdvd által felkonvertált 2D-s film, messze nem nyújt olyan térhatást, mint egy gyárilag 3D-ben felvett, főleg nem az avatarnál! De persze sokat fejlődött a program ebben is, főleg a 11-es.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 512GB 1 év garancia (akksi hibás)
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest