- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
The Bachelor
tag
Touch Screen Gaming? Ezt most komolyan gondolták? El sem tudom képzelni, hogy hogy lehetne játszani touch screen-el mondjuk Counter Strike-ot, Call of duty-t, Command and conquer-t. Vagy milyen játékra gondoltak? aknakereső?
-
Ehh, már megint ilyen most-lőttem-a-bucsuba notebookok.

-
outsiders
aktív tag
az 100 hogy nagyon ott van designban, de ilyen konfiggal nem tudom ki tudja magának megengedni, ennyit egy notiért...
-
aram01
nagyúr
JÓ az Envy 15 de nem éri meg az árát
-
Hunter2
addikt
lehet hogy a dugóban van valami elektronika ami megmondja neki. Mert valószínűtlen hogy 2 különböző gyártó ugyanolyan dugót használjon vagy ha mégis akkor különböző fesz-el.
Legalábbis szerintem, aztán cáfoljatok meg ha tévednék.-=Libria=-
Ízlések és pofonok ahogy mondani szokták. -
Kobe
veterán
a külseje (a boritás külső része) szerintem is szép az envynek, viszont ahogy kinyitod, a puritán igénytelenség tükröződik vissza. Egyszerűen az a fajta letisztultság amit emgvalóstottak, az már nem a designosan szép, hanem a bóvli kategóriába sorolja a gépet, főleg a billentyűzet egyszerűsége miatt.....meg lehetett volna szebbe is csinálni
-
Ayg0
senior tag
Az USB 3.0 interfész akkor elérhető, ha a gépet Core i7-es processzorral, illetve Radeon HD 5830-cal rendeljük.
5830 mellé Core i7??? biztos nem i5 akart lenni? vagy hp-éknál nem tudott annyit fizetni/kedvezményt nyújtani a kék bagázs, hogy processzorlimites rendszerrel fogják vissza a felsőkategóriás radeonokat?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
luw2win
őstag
Nagyon elegáns és szép az a HP, bár nekem nem kellene ekkora vas alá...
Elég lenne egy Tiger, meg egy 5650, egy ugyanilyen külsővelmod: Ha a kistesó 1699$-os árazást kapott, akkor ez az envy 15 hát... 500k+
-
Rover623
félisten
Az MT6260 típusjelzésű, 90 wattos készülék hét különböző feszültségen, automatikus feszültségbeállítással 12, 15, 16, 18,5, 19,5, 20, illetve 24 volton képes működni.
Azt meg hogy...?
Régen tanultam "elektrót", világosítson fel már vki...
(Amit én eddig láttam, az úgy volt "automatikus", hogy a készülékspecifikus adapterfejben lévő "kód" mondta meg az inverternek, hogy mekkora feszt toljon ki magából...
) -
Hunter2
addikt
Megnéztem ezt a demo-t róla , hát a dizájn is elég szépre sikerült. szerintem veri az Elitbook szériát
-
Hunter2
addikt
HP envy jól hangzik i7-el és HD5830-al , csak gondolom lesz vagy 450k az ára itthon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Lenovo G500,Core i3-3110M,256 GB Patriot P210 SSD,8 GB DDR3,
- Acer Predator I7 RTX 3070
- 16" MacBook Pro M5 MAX 18C/40C/48GB/2TB - BONTATLAN ÚJ (BOLTI ÁRA: 2.1M FT) // BESZÁMÍTÁS: OK
- Lenovo ThinkPad P1 Gen5 16" i7-12800H, 32GB RAM, RTX A3000 12GB GPU, 1TB SSD, Számlaképes, garanciás
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 5 Intel Core U5 125H, 32GB, 1TB, IPS 60Hz
- Eladó egy soundcore boom 2 se
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)