Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12020) hito válasza DroiDMester (#12019) üzenetére


hito
nagyúr

Buta, sértődött, unintelligens válasz, tele vagdalkozásokkal, mert merészeltem negatív véleményt megfogalmazni a házibálvánnyal kapcsolatban.

De legyen:

- üzenet app, nem, nem fordul el. Sem a tárcsázó, sem a névjegyzék
- ajaj, vannak gondok. Akkor van egy jó hírem: nem, nem azt jelzi hogy ki vagyok kapcsolva. Be lehet állítani úgy, hogy átpittyegjen ha a másikra jön hívás. Most is így van, de előfordult, hogy kérdés nélkül bontotta az aktív hívást. Igen, biztos ez is az én hibám, mert a készülék tökéletes!!!
- kutya nem beszélt a videófelvétel hangminőségéről, olvass és értelmezz
- hadd döntsem már el, hogy akarom-e mákosan használni vagy sem! Ne a gyártó döntse el helyettem, hogy nekem az úgyse lenne jó. Majd ha nem tetszik a minősége, akkor nem használom. De hogy megint megbotránkoztassalak: pont azt szeretem, ha mákos a kép. Bizonyára arra gondolhattál, hogy rossz fényviszonyok között a kis szenzor és a nem túl jó fényértékkel rendelkező lencse miatt zajos a felvétel. Na most már, sokkal jobb ha zajos, de megmaradnak a részletek, mintha a zajszűrés miatt mosott szar lesz a kép => ergo nekem ezzel pont semmi gondom nem lenne, sőt!
- végül a tanácsod nélkül is el tudom dönteni, hogy eladjam és vegyek-e másikat, vagy megtartsam

Már rég fel kell volna nőni fejben ahhoz, hogy ilyenkor ne megsértődött óvodás módjára hisztizzünk és vagdalkozzunk, hanem konstruktív módon esetleg az imádott darab problémái is szóba kerülhessenek!

Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.