Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodes
aktív tag
válasz Sawyer_ #4966 üzenetére
Nálam semmi ilyen probléma nincs. Belső memória, SD hogy áll? Nem lehet, hogy tele van?
Képzeljétek, eddig nem vettem észre csak most: Ha az Áruházban a PC-n keresztül akarok appot letölteni, akkor a "Telefon keresése" után azt mondja, hogy most nem tudja letölteni a telefonomra az appot. Megnéztem a "Beállítások - telefon myomon követése - SMS helyett leküldéses értesítésben kérem a parancsokat és az alkalmazásokat" jelölő négyzet be van pipálva! Mi lehet a gond?
[ Szerkesztve ]
Gigabyte GA-B85-HD3 rev.2.0 - i5-4460-16GB DDR3-Samsung SSD 840 EVO 120GB Hackli***MacBook Pro (Retina kijelzős, 13 hüvelykes, 2014 közepe)***
-
kovacss72
aktív tag
válasz Sawyer_ #15144 üzenetére
2 mm a vastagsága és nagyon jól véd a kisebb sérülésektől és számomra elegáns is, minőségérzetet nyújt. Fogásra biztonságosabb az érdes kialakítása miatt, viszont tok nélkül kézre állóbb, kellemesebb a teló fogása.
Jobban szeretem, mint a szilikon tokot.
A kijelzőcsere úgy látom alsó hangon is 25e + munkadíj, én ennyit biztos nem költenék rá.[ Szerkesztve ]
-
kezman
őstag
válasz Sawyer_ #15144 üzenetére
Nekem víz szinü van, átlátszó de nagyon karcolódik, jelenleg ezt használom, szilikon, jó a fogása nem csúszik de ez is elég vastag kb 2 mm ezért rendeltem ezt ünnepek után jön, allítólag ez nagyon vékony
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
Imi1981
veterán
válasz Sawyer_ #15593 üzenetére
Mem kártyát most rendeltem itt a hardveraprón bsnss1976 kolégától egy kingston 32 gb-ost . 1084 pozitív értékelése van úgyhogy megbízom benne .Nézd meg, több fajta van neki és jó áron .Szerintem nem válogatós a teló ,nekem most is kingston van benne és remekül működik .
Tempered Glass edzett üveg kijelzővédőt használ vagy használt valaki itt ? Ha azt egyszer le kell szedni könnyen lejön vagy úgy kell leerőszakolni? Most néztem aliexpressen és tök olcsón találtam ilyeneket ! Van ezekbe olyan amit nem szabad megvenni ?
[ Szerkesztve ]
-
-
veterán
válasz Sawyer_ #16486 üzenetére
Nem a kessel karcolgatastol lesz problema altalaban a kijelzovel, hanem a homokszemek es hasonlo, asztalra letetel soran keletkezo karcoktol. Jutubon megnezheted a videokat, hogy kb minden mobillal gyari allapotban eljatszhato a kessel karcolgatasnak valo ellenallo helyzet, felesleges ilyenekre koltened a penzt, ha azt akarod, hogy ne karcolodjon a kijelzo, hasznalj foliat vagy ne is hasznald a telefont.
Everybody lies.
-
Virág et.
senior tag
válasz Sawyer_ #16969 üzenetére
Én a múltkor majdnem vettem egy karcmentes állapotban levő Dominóst a Jófogáson, de másnap (amikor mentem volna érte) már nem vette fel a telefont. Később megjelent ugyanaz a hirdetés, de akkor már letiltottként árulta (pont ezért nem kerestem előfizetésest)
Most is van egy ilyen hirdetés, nézd meg, hátha épeszű áron eladja.
(bár elég elvarázsolt figura lehet, magánbefektetőt is keres a háza megvásárlásához )Végül meguntam a keresgélést és megcsináltattam a lányomét a Nokia Care-ben, így elvileg megmaradt még a hátralévő egy év garanciája.
[ Szerkesztve ]
-
martonx
veterán
válasz Sawyer_ #18864 üzenetére
Az edge a motorház alatt sokat javult. Meg mindenféle cortana fejlesztés volt, amiket mi egytől egyig cseszhetünk. Illetve mintha ettől kezdve a mobil win10 és desktop win10 együtt tudna működni pl. Desktoprol smst küldeni, de ebben nem vagyok biztos.
Én kérek elnézést!
-
SpeedyG
tag
válasz Sawyer_ #19166 üzenetére
Nálam ugyanez sajnos.... Múltkor a böngésző egy oldal betöltése alatt lefagyott, a teló elkezdett rezegni megállás nélkül, semmire sem reagált - ki kellett vennem az aksit. Már kétszer halt be egy sima "Fényképek" alkalmazás megnyitásába, fényképezőgép használat során is produkált hasonlót.
AZ hogy valakinél jelentkeznek ilyen és hasonló hibák, másnál meg nem, az sokkal riasztóbb, mintha egyformán mindenkinél lennének.... számomra ennek az az üzenete, hogy teljesen ad-hoc hibákról van szó, a fejlesztő mérnökök (vannak?) nem "uralják" a rendszert. Ezeket a hibákat így javítani is nehezebb.
A WIN most veszti el (nálam legalábbis) minden előnyét - ami azért nem volt túl sok (konkrétan stabilitás és sallangmenteség) -, ami miatt választottam anno. Ma már nem tenném.[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
válasz Sawyer_ #19166 üzenetére
Nalam semmi gond , igaz az utolso updatet mflex leirasaalapjan csinaltam...wdrt wp8.1 re , majdaz aruhazbol a frissitesi seged letoltese ,aztan upgrade w10m-re , a itolso update utan pedig az alkalmazasokat isengedtem frissulni ,nem backupbol lett belakva hanem nullarol. Azota minden korrektul megy, a csempek elnek ,ertesitesek jonnek, gps perfect...stb
Ha van sd kartya a telefonodban probald ki anelkul hasznalni , nem e az okoz gondot...vagy ha a belso tarhely keves , mert belaktad,akkor is belassul a telefon.
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest