Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacss72
aktív tag
válasz farlac #14222 üzenetére
Sziasztok!
Én pénteken vettem egy 730 -ast használtan. Alaphelyzetbe volt rajta állítva a 8.1.
1 óra nyomogatás után többre vágytam és feltettem a Win10 preview -t. Nem bántam meg, határozottan gyorsabb, mint a 8.1.
A 2. SIM adatkártya, egész nap aktív a mobilnet/wifi. Google fiók szinkronizálás működik, Edge böngésző is gyors, Videófelvételnél volt egy kis laggolás, de nem sűrűn használom. Telefonálás során sincs gond, újraindulás nem volt, ébresztés működik. F.book szintén.
A GPS vétel viszont lassú, netkapcsolat nélkül nincs türelmem kivárni. Jobbra számítottam.
Droid után szoknom kell, de egyelőre jól megvagyok vele. -
kovacss72
aktív tag
Én vevőként jól jártam, hogy nem könnyű egy ilyet eladni. 13 hó garival, karcmentes kijelzővel, szépséghibás hátlappal 25 -ért megkaptam a 730 -ast. (Dobozában, papírjaival, igaz samu töltővel és fülessel.)
Bónuszként még a win10 is problémamentesen fut rajta. (Már én raktam rá.)[ Szerkesztve ]
-
kovacss72
aktív tag
válasz Intel fan11 #15033 üzenetére
Még csak preview kiadás van, ha fel akarod tenni, akkor az Áruházból le kell tölteni a Windows Insidert.
-
kovacss72
aktív tag
Én is meg vagyok elégedve a 10 -essel. Mióta a készülékről töröltem majd visszaállítottam a gmail fiókot, azóta az értesítéseket is késedelem nélkül kapom meg és az akku is érezhetően jobban bírja.(L730)
-
kovacss72
aktív tag
válasz Sawyer_ #15144 üzenetére
2 mm a vastagsága és nagyon jól véd a kisebb sérülésektől és számomra elegáns is, minőségérzetet nyújt. Fogásra biztonságosabb az érdes kialakítása miatt, viszont tok nélkül kézre állóbb, kellemesebb a teló fogása.
Jobban szeretem, mint a szilikon tokot.
A kijelzőcsere úgy látom alsó hangon is 25e + munkadíj, én ennyit biztos nem költenék rá.[ Szerkesztve ]
-
kovacss72
aktív tag
válasz Imi1981 #15479 üzenetére
Én is S2 -ről váltottam 730 -ra. Elsődleges szempont a dupla SIM volt. 2 kártyával is jobb az akkuidő, és valóban gyorsabb is. A 8.1 -et azonnal a 10 -esre cseréltem, ami jobban tetszik.
A hátlapot nekem is cserélnem kellett, én ebayről rendeltem ami képről a legjobban hasonlított az eredetihez, így 2400 Ft -ba került. -
kovacss72
aktív tag
Én reggel 7.30 -kor vettem le a töltőről a 730 -at. 38 hívásom volt ma, átlag kb. 2 percesek. Adatkártya: Telekom, folyamatos szinkronizálás, néhány e-mail olvasás. 2. kártya Telenor a hanghívásoké. 17 órától wi-fin, 'here' frissítések. Most van 58% -on az akku, ha jobban terhelem 1 napot akkor is kibír. Win10M, nincsenek, fagyások, újraindulások.
-
kovacss72
aktív tag
válasz maxximeggy #18758 üzenetére
Teljesen jól használható. TH2 -nél is egyértelműen jobb és gyorsabb is. Számomra egy bosszantó hibája van, amit még nem javítottak, hívásvárakoztatás alatt nincs kopogtató hang, így nem hallom ha beszélgetés közben keresnek.
-
kovacss72
aktív tag
Én is úgy döntöttem 10 hónap kitérő után visszatérek a droidhoz. Köszönöm a sok segítséget!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Windows 10
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok