Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy chili topic. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- MárkaLánc
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chop
őstag
Folyamatosan csokken az ara, nyilvan van egy pont, ami ala belathato idon belul nem fog beesni, ez szerintem a hasznaltan 50-es kategoria. Annyiert viszont best buy.
Persze ha kijon egy ujabb modell, akkor az jot tenne nekunk..
En egyelore varakozo allasponton vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
Bögre
aktív tag
Ha olyan jól tartja majd az árát mint az E71, akkor nem lesz sokkal olcsóbb mostanában. (az még most is 6x körül van újonnan) Ha hosszú távra veszed, akkor nem olyan szörnyű az ára. Remélem nem minősül reklámnak, de itt 78. Két év Nokia garival plusz egy ezres, ha jól emlékszem. Ha ragaszkodsz a szürkéhez. Ha nem akkor az aprón tudsz spórolni.
-
Dare2Live
félisten
Nem E72, de ha olcsón kell akkor néztél már E71/E63at?
Sajnos E72 még egy ideig nem lesz 70alatt.más: főképernyőről a WIFI keresést el lehet tüntetni? Sanszosan én vagyok a bf de nem találom hol lehetne....
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Bögre
aktív tag
Kb. "fej vagy írás" -sal választottam a két bolt között. Partnerot hívtam fel elsőnek, volt raktáron, másnap hozta a futár. A honlap tényleg jobb, de amíg korrektül ki vagyok szolgálva addig végülis mindegy.
CB: Nokia, tehát a gyártó által vállalt hivatalos garancia, ami 2 év. A bolti garanciánál a bolt vállalja a garanciát, tehát oda kell vinned a telefont mindenképp ahol vetted, ha valami gondod van.
Számlát tőlem még sosem kértek, csak az érvényes garanciajegy kellett. -
CB
senior tag
Köszönöm.
A link így már rendben volt.
Sajnos azonban a gmail fiókom letöltését mégsem sikerül beállítani.
A nokia Ovimail a telefonos hálózaton keresztül simán megy, a gmail fiókból azonban nem tölt le semmit.Az ovimailt azért állítottam be, hogy megnézzem, más fiókot betudok-e állítani.Ha valakinek pannonos telcsije van, és gmailt használ, na és szánna rám egy kis időt, végigvezethetne a beállításokon, mert nem tudom mit rontok el.
40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
riszter
senior tag
"...Hogy lehet ennyi pénzt kiadni egy telefonért?? Kinek éri ez meg? Vagy ti hogy csináltátok/mivel győztétek meg magatokat? 70k nekem nagyon soknak tűnik..."
1.Fájó szívvel! 2. A boltosnak tuti megéri! 3.Muszáj volt, a belső hang azt mondta nekem hogy meg kell szerezned! 70k sok? És aki 150k-et kiad(ott) egy Milestone-ra, vagy Iphone 3GS-re? Az mit érezhetett közben? Birtoklási vágyat. Ennyi. Ha megteheted úgyis megveszed, ha nincs önálló, jó kereseted akkor úgysem veszed meg. (Általánosságban beszéltem, nem pont rád értettem.)
[ Szerkesztve ]
Vivere militare est
-
Magnum_
nagyúr
nem, emellett a hozzáállás mellett neked szerintem nincs rá szükséged. na nem mintha ez baj lenne, nekem is húzzák a fogam, de neked a komplett fogsorod tépné ki.. az érzés persze. használt E51 + ebayről 3.000Ft körüli összegért komplett fehér ház szerelőkészlettel ingyenes postával. ez 25.000Ft-ból lazán kijön. 20.000ből is.
amúgy pénztárcában turkálás rulez
richte: plasztik E63-at hagyjuk
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
riszter
senior tag
Dehogy jó, csak itthon Mo-n átlagon felüli! Ha 1000km-rel nyugatabbra születtem volna akkor hetente vehetnék egy ilyen telót meg sem érezné a pénztárcám... De kicsit elkanyarodtunk a lényegtől.
Nézd, nincsenek drága dolgok a világon, csak olyanok, amik számodra nem érik meg az árát amit kérnek érte. Ha neked megéri akkor nem drága egy teló 70k-ért! Nekem megérte a 68k-et lassan 4 hónappal ezelőtt. De mondjuk a Nexus One már nem érné meg a mittudomén 130k-et, mert nekem nem kell telefon annyiért. És félteném is annyiért, a munkában a portól, víztől, stb...Nézz e71-et, az most van olyan 35 - 45k-ért, de e72 is van már 55k-ért. Vagy e63 esetleg...
Vivere militare est
-
Falconmaster
tag
Nyilván mindenki a saját pénzárcájához méri az árakat, és valóban a 70K baromi sok pénz (én 72K-ért vettem előfizusan még februárban), de ha már így rákérdeztél, elmondom engem mi győzött meg (no persze azon kívül hogy több korábbi munkámat egyben fizették ki akkorában és marta a kezem a sok pénz meg azon felül hogy már kb azóta, hogy tavaly nyáron kiszivárgott, erre csorgattam a nyálam ).
Elgondolkoztam. Az előző telefonom, egy E51 szilveszterkor halt meg, ennél "butábbat" semmiképp nem akartam venni, így ami szóba jöhetett az az E52 vagy E72. Kb 20ezer forint volt a két telefon ára közötti különbség, és mivel két évre előre hűséget írtam alá az előfizu miatt, így osztottam-szoroztam és azt mondtam a havi kevesebb mint ezer forint nekem megéri, hogy E72-t vegyek inkább (főleg hogy az E52 abszolúte nem tetszett...).
További adalék a "miért ad ki az ember ennyi pénzt telefonért" témában, hogy anno ~35ezerért vettem az E51-et mobilboltban, kicsivel több mint egy évre rá javíthatatlanul megdöglött a drágám - ha annó rászánok ~+15ezret és megveszem Nokia márkaboltban, a két év garancia miatt rögtön cserélték volna. Tanulság: ne spórolj, mert nem (biztos) hogy jobban jársz...
[ Szerkesztve ]
by Flaki™
-
YAS-dude
őstag
Indulj ki abból, hogy ez munkatelefon, tehát (némi kivételtől eltekintve) valóban szükség van az általa nyújtott szolgáltatásokra. Sőt, mivel dolgoznak vele, megtermeli az árát. Hogy az ember nem téved el, hogy bárhol hozzáfér a leveleihez, a dokumentumaihoz, stb. ez adott munkakörökben kézzelfoghatóan növeli a termelékenységet. Magyarul igen hamar behozza az árát.
Egy villanyszerelő is kifizeti a falhoronymaró csillagászati árát, mert igaz ugyan, hogy a véső és kalapács sokkal olcsóbb, de a gép sokszorosan megtermeli azt, amit kifizet érte az ember.
Akinek meg hobbiból kell, az csak gyűjtögessen rá, adja el az előző telefonját és pótolja ki, kérjen apucitól ajiba, vágyakozzon, vagy adja lejjebb az igényeit, elvégre lehet qwertys okostelefon nélkül is teljes, boldog életet élni. Állítólag.[ Szerkesztve ]
-
szige
tag
A villogás két dolgot jelezhet, beállítástól függően:
a) a telefon be van kapcsolva, használatra kész (szerintem ez tök felesleges, elsők között kapcsoltam ki).
b) nem fogadott hívásod/nem olvasott sms-ed/e-mailed van, stb.
Nézelődj kicsit a beállításoknál.A hard reset totálisan legyalulja (inkl. naptár, contacts, stb), ha maradt rajta valami, akkor vsz soft reset-et csináltál. Nem emlékszem a kódra, valaki majd biztos beírja, vagy google...
Verzió passz, a legfrissebb tényleg 52-es, de a függetlenre. Ha visszaolvasol (amit amúgy is ajánlok), látod, hogy a függőknél bonyolultabb a helyzet.
Átvitelre nincs ötletem.
-
Joe bácsi
őstag
Nem!
Látom nem érted! Ez üzletpolitika! Ha mindig tölti az akksit mikor gépre kötöd, akkor az élettartam az akksinak a felére csökken és 8-9 hónap múlva vehetsz másikat. Az alkatrészben van a biznisz, nem a telefon eladásban!Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
attisx
addikt
Az adókörzet-információ egy hálózati szolgáltatás, ami itthon csak a Telenor-nál elérhető. A lényege, hogy kiírja az adókörzet/ cella nevét, amihez éppen kapcsolódik a telefon. Ez általában az adott település nevét jelenti, vagy pl. Bp.-n a metróállomások neveit. (Egyébként symbian S60-as telefonokon elég korlátozottan működik, csak általános üzemmódban jelenik meg és a dátum helyén.)
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
madmike
őstag
Hello!
Találtam egy progit, amivel el lehet tüntetni az oplogot, de nem tudom telepiteni. hiába szignózom, sehogy se megy...Valakinek sikerült már a telot hackelnie? HelloOX2-nem mükszik :S
üdv"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
madmike
őstag
Camera Auto Focus works much better
Changes in time zones available
Adobe Reader updated to version 2.5.202
Default system start date changed (11/10/2010)
Clock time font changed to normal size ,not tiny anymore !
Device Management fix
Email client 2.2.0 is available now.
Dual Mode UMTS/ GSM works now
More RAM Space available now(let us know ,true or not )
Keypad Auto lock fix (auto lock now restricted to home screen"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
DM-Fan
nagyúr
Bemész az egyik Nokia Care Point-ba és kéred, hogy húzzák újra neked a szoftvert nulláról. A fenti idézet emlékeim szerint tőlem származik, otthoni körülmények között - legálisan, garanciavesztés nélkül - az átlaguser csak upgrade-elni tudja a szoftvert, legyalulni és totálisan újrahúzni viszont nem, ehhez kell a Care Point-ba vinni.
Get Moded!
-
-
zsa_ti
csendes tag
Mint írtam én leszedtem, nem használom a beépített facebook klienst, mert nincs is bejelentkezőm oda, így nem is tudom megmondani milyen. Ezt inkább azokra hagynám, akiknek tapasztalata is van vele Amiről van tapasztalatom, abban persze megpróbálok segíteni/információt adni...
-
DM-Fan
nagyúr
Ez nem normális. Én legutóbb pont a héten töltöttem gépről, ugyanis letúrtam a memóriakártyáról a térképeket és frisseket raktam föl helyettük - Európa jelentős részét. Ez igen hosszú folyamat - az Ovi Maps iszonyatosan lassan tölti le és másolja fel a telefonra a térképeket, így a telefonnak volt ideje feltöltődni USB-ről. Semmivel nem merül gyorsabban így, mint máskor - nem is merülhet. A töltés mindenhogy töltés. Szerintem nálad valami más probléma adódott. Nem módosítottál semmit, nem tettél föl valami programot akkor, mikor össze volt kötve PC-vel?
Get Moded!
-
GéTom
csendes tag
Hát akkor ez is csak a szokásos Nokia E72-bug.
Ilyet nekem is csinált már. Kábelen keresztül töltöttem, majd amikor a teljes töltötség jelzése után levettem róla, elég hamar merülni kezdett.
Azóta vigyázok ezzel.A jó hír az, hogy ha péntek reggel feltöltöm akkor vasárnap este is még csak félig(-meddig) merül le, pedig 7végén is használom.
-
DM-Fan
nagyúr
Az OviSuite pedig teljesen egyértelműen a PC Suite utódja, a PC Suite is felajánlja, hogy cseréld le OviSuite-ra! Mindent tud, amit a PC Suite tudott, csak más a felülete (még csicsásabb). Amúgy abban igazad van, hogy tényleg borzasztó körülményes a Nokia PC-szoftveres megoldása (is).
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
Nekem ugyanez volt a korábbi, akkor alig egy éves E-szériás Nokiámmal. Én konkrétan addig vertem az asztalt a Nokia ügyfélszolgálatnál telefonon és e-mail-en keresztül is, amíg ki nem adták a csereutalványt. Nem kis kálvária volt az sem, de végül elismerték, hogy nem javítható a készülék.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
jokerke86
tag
Szerintem ha nem javítható akkor ki kell cseréljék, főleg ha megvan a garanciapapírja. Ha nem akarják kicserélni, akkor meg lehet említeni a fogyasztóvédelmet meg olyanokat, hogy minden fórumon elterjeszted, hogy hogy bánnak az ügyfelekkel, esetleg megígéred, hogy kiállsz az üzlet elé és ugyanazt fogod ordibálni, mint amit a fórumokon is terjeszteni fogsz, stb. Szerintem megtörnek előbb vagy utóbb csak nem szabad azt a látszatot kelteni, hogy meghátrálsz.
minolta5: az új szerzeményed autófókusz mentes kamerája hogy szuperál? Jók a képek? Közeliekkel hogyan boldogul? pl az Upcode le tud olvasni vele egy normális méretű vonalkódot, mert az E63-asnak nem nagyon sikerül autófókusz nélkül. Írhatnál egy rövid cikket az élményekről a telefonnal.
[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
nagyúr
Teljesen mindegy, hogy melyik szolgáltatónál vetted. Ha szolgáltatótól vetted, akkor 2 éves gyári Nokia garanciát kapsz rá, amelyen belül javítaniuk kell. A készüléket nem a szolgáltatóhoz kell bevinned, hanem a garanciajeggyel együtt valamelyik Nokia Care Point-ba. Ha komoly a hiba, akkor ők ugye beküldik központi szervizbe - nekem négyszer küldték be. Ha a javítás sokadszorra sem sikeres (minimum háromszor, de inkább többszöri sikertelen javításról van szó), akkor csereutalvány kiadása mellett dönthet a Nokia, ha ezt indokoltnak látja. Az én esetemben eléggé indokolt volt, mivel négyszer is megjárta a készülék a központi szervizt és ezt követően sem lett makulátlan. Így sok telefonálás, sikertelen faxolások, e-mail-küldések, a telefon ismételt szervizbe küldése, majd ismételt űrlapkitöltések után megkaptam a csereutalványt (kb. egy hónap alatt zajlott mindez - először csak a telefon felügyelt javítását kértem, majd mikor láttam, hogy ismét nem jó, már következetesen ragaszkodtam a csereutalványhoz, mert többedszerre hibásan kaptam vissza a készüléket - ha egy hibát kijavítottak, jelentkezett helyette másik), amellyel ugyanoda kellett mennem, ahol az előző készüléket vásároltam (szolgáltató volt egyébként) és ott - az utalvány Nokiával történt telefonos ellenőrzése mellett - kiadták nekem az új telefont, értékegyeztetéssel. Természetesen ugyanolyan szolgáltatófüggő készüléket kapsz, nem függetlent. Az új telefon már egyébként olcsóbb volt (pedig nagyobb modell), mint az előző telefon vásárláskori értéke, a különbözetet persze elbuktam, azt a szolgáltató nem adja vissza, másik terméket nem választhatsz a fennmaradt összegből. Végül is pár ezer forintról volt csak szó egy közel 80 eFt értékű készülék esetében, így annyira nem problémáztam, örültem, hogy végre kicserélték a készüléket. Azt jobban zokon vettem volna, ha nálam marad egy majd' 80 eFt értékű, hibásan működő készülék.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
Hát, ezek elég jelentős hibák, én sem igazán békülnék ki velük.
A felügyelt javítást igazából ők említették, gondolom azt takarja, hogy odaszólnak a központi szerviznek, hogy tekintve, hogy már többedszer megy vissza a készülék, ezért kerüljön máshoz, mint korábban és fokozottan figyeljenek a hibára - de ez csak tipp, lehet, hogy igazából semmi nincs mögötte, csak biztatni próbáltak.
Én egy 66-ost cseréltem a mostani 72-esre.
Az utalvány birtokában bármilyen telefont választhatsz, csak természetesen annyi a megkötés, hogy Nokia legyen. Az utalványon egyáltalán nem szerepel érték, csak az, hogy cserére vagy jogosult. A telefonod vásárláskori értéke a kiindulási alap, amiről ugye van számlád az adott helytől, ahová menned kell az új telefonért is. Ha annál az értéknél olcsóbbat választasz, akkor a különbözetet bukod, ha drágábbat, akkor ráfizeted a hiányt.De mondom, mindez csak akkor él, ha a telefonod tényleg javíthatatlan és sokszor megjárja a központi szervizt. Becsületükre legyen mondva, hogy tényleg mindent elkövettek, tán két főpanel csere is volt, de ennek ellenére sem sikerült minden hibát elhárítani, ezért gálánsan végül kiadták az utalványt, ők is látták, hogy problémás a készülék. Azóta semmi gond a 72-essel, már túl vagyok vele az első éven.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
Jó kérdés. A fő kérdés az, hogy gyári garanciával vetted-e? Gondolom igen, mert különben nem foglalkoztak volna vele a szervizben. Nem tudom, hogy ilyen esetben mi van, de szerintem itt is a vásárlás helyére kell majd menned. A hibás készüléket itt leadod, kapod az újat, ők pedig elszámolják a bolttal a csereutalvány alapján, amit még ott helyben egyeztetnek a Nokiával. Nálam így ment, minden flottul ment, rendesek voltak a Nokiások is és a szolgáltató is, gyanítom nem az első esetük volt, mindenki tudta a dolgát.
De ne szaladjunk ennyire előre, várjuk meg mit mond a Nokia. Gondolom még most is szervizben van a készüléked. Vagy visszakaptad és még mindig nem jó?
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
Ha bemész a Care Point-ba, kérd el a Nokia Ügyfélszolgálat elérhetőségét tartalmazó kis kártyát és vedd fel velük a kapcsolatot, hogy most úgy áll a telefonod, ahogy áll és hogy mi legyen! Gondolom azt fogják mondani, hogy várd meg, amíg visszaér a negyedik szervizből is és ha akkor sem jó, akkor keresd őket megint. De egy hívást mindenképp megér. Esetleg megpróbálhatod, hogy előbb felhívod őket, minthogy leadnád a készüléket, de úgyis az lesz a kérésük, hogy vidd be a Care Point-ba és add le.
Reméljük a negyedik javítás már sikeres lesz, ha meg mégsem, akkor bízz a jóindulatukban!
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
zorzy4
addikt
A gps jel találás változik attól függően, hogy mi van beállítva. Ha csak a beépítet gps akkor az e6on is elég lassú kb 15 perc, de ha mondjuk a wi-fi gps is be van pipálva akkor pár másodperc is lehet. Bár mostanában mimnél többet használom egyre gyorsabb, néha már csak 5 perc.
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
DM-Fan
nagyúr
Ne a WiFi-set, hanem a kiegészített és a hálózatalapú helymeghatározási módszereket kapcsold be! Előbbi cellainformációk alapján, utóbbi pedig internet segítségével keresi a holdakat. A netalapú generál egy pár kb-os adatforgalmat, így ha nincs netes opciód, akkor pénzbe kerül, viszont cserébe kb. 5 másodperc alatt meglesznek a holdak.
A fő baj inkább az vele, hogy kicsi a képernyő és sokszor lassan is reagál, későn szól, mikor már elhaladtál.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest