Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dpetiba
aktív tag
Hello,
E51-em cserélném E52-re. Amiket használok: szótárak, wireless, navigáció, gmail kliens, msn. Ezeket főleg. Ha jól olvastam az E52-ben már beépített GPS is van? Lehet hülyeséget kérdezek, de hogyan navigálok vele pl autóban? Most az E51-hez kiteszem a GPS vevőm az ablakba és bluetooth-on keresztül kapja a jelet az E51-en. Ezt az E52-n hogy csinálom meg? Ki kell tennem az ablakba?
-
Probert75
addikt
válasz dpetiba #11852 üzenetére
Miért kellene kitenned? Én egy sima tapadókorongos autós tartóba teszem a kocsiban. A szobában is fog jelet, csak lassabban. Az autóban elfogatható sebességgel fog jelet, és utána azt stabilan tartja is.
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/samsung_galaxy_note_10_pitaka_magcase_tokkal_elado/friss.html
-
kkrisi
senior tag
asszem amint lesz rá időm már megyek is és veszek egy ilyen csodát nagyon megtetszett mind tudásra mind kinézetre! Csak nehogy kakit fogjak ki:S
-
Probert75
addikt
válasz dpetiba #11855 üzenetére
A beton bérházban biztosan csak az ablakban fog jelet, de én kertes házban lakom, és ott fog jelet lassan. A szabadban hibátlan. Én a Nokia Maps-et használom, ami benne van és ingyenes ráadásul a hangos navigáció is. A Garmin(5.00.50) van még hozzá, de azt csak arra a rövid időre telepítettem a feltörtet, mert ez fizetős, ameddig ez ingyenes nem lett. Ráadásul sokan írták róla, hogy nem stabil, mivel ezt már nem fejlesztik tovább mobilra. Offline is lehet használni, tehát nem generál semmilyen adatforgalmat, ha csak a beépített GPS van engedélyezve. Igaz, így lassabban fog jelet, de még így is jó.
https://hardverapro.hu/apro/samsung_galaxy_note_10_pitaka_magcase_tokkal_elado/friss.html
-
old rocker
veterán
válasz tegocalderon #11842 üzenetére
Igen.
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
veterán
válasz dpetiba #11855 üzenetére
Egy szavazat a Sygic-re. Vannak furcsa dolgok benne az iGO-hoz képest, de néhány használat után már megszokható, kitapasztalható a rendszer. Ettől a pillanattól fogva pedig - szigorúan a saját véleményem szerint - sokkal jobban használható, mint az OVI Maps. Arról az apróságról pedig ne is beszéljünk, hogy az OVI mind a mai napig nem támogatja a fektetett kijelző melletti használatot. A Sygic igen, sőt, az automatikus képelforgatást is jól viseli.
-
veterán
válasz attisx #11861 üzenetére
Akkor csak E52-n nem működik egyelőre ez a funkció? Menüben nem láttam ilyen opciót, de a giro sem forgatja el. Lehet, hogy nem tartják fontosnak a fejlesztők, hogy ekkora kijelzőn fektetve is lehessen használni a szoftvert, pedig van egy igazán célszerű oka: sokkal kevesebbet takar így ki a mobil a kilátásból, mintha függőlegesen szerelném fel a kocsiban a tartót.
-
Probert75
addikt
-
attisx
addikt
válasz Probert75 #11863 üzenetére
Valami olyasmi. Egészen pontosan az ".extra.hu"-s domaint cseréltem le ".com"-ra.
A régebbi témákat azért nem ajánlom E52-re (és más újabb Eseries-ekre), mert a sima FP2-es layout-al készült témákkal vannak kisebb-nagyobb szépség hibák. Például a gyári email kilens használhatatlanná válik sötét hátterű témák eseten (fehér alapon fehér-világos szöveg miatt), továbbá a gyári Naptár kinézetét sem rajzolják át, illetve van még néhány kisebb dolog.
[ Szerkesztve ]
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
-
Probert75
addikt
válasz attisx #11864 üzenetére
Ezeket a fehér háttér előtt fehér betű hibát nem lehet azzal orvosolni, hogy adsz a betűknek egy fekete körvonalat? Nem akarok beleszólni a munkádba, csak laikusként nekem ez a legegyszerübb megoldása a problémának.
JAJAJ!!! Bocsesz! Hülyeséget beszélek, rájöttem. A te témáid a szöveget nem cserélik, csak a többit. Befogtam, vedd semmisnek ezt a hozzászólást.
[ Szerkesztve ]
-
attisx
addikt
válasz Probert75 #11866 üzenetére
Természetesen lehet állítani a betűszínt is. Értelemszerűen egy sötét alapú téma esetén fehér/világos fontot kell beállítani az olvashatóság érdekében, ám az alap FP2 téma kiosztás nem ismeri az újabb Eseries email kliens felület elemeit, így nem is lehet a mail kliens háttér színét meghatározni. Viszont a mail kliens is azt a betűszínt használja, ami a sima FP2-es témában alapértelmezettnek meg van adva, a hiányzó háttér panelt pedig, egy a ROM-ban alapértelmezett, fehér felülettel helyettesíti. Ma már persze van Eseries FP2 plugin a témaszerkesztő programhoz, amivel már lehet módosítani a mail kliens hátterét is, de a régebbi témáimat nem kis meló lenne átszerkeszteni az új rendszerek igényei szerint, ezért csak a újabb (illetve népszerűbb) témákból csinálok ilyen verziót is.
[ Szerkesztve ]
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
csab2
veterán
válasz old rocker #11834 üzenetére
Annyiért már egy új alapképességű laptopot lehet kapni.
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
attisx
addikt
-
sentinel
aktív tag
Sziasztok.
E51 tulaj vagyok és E52-re váltanék.
Volna pár kérdésem:
1. a beépített navi szoftver csak magyarországot ismeri, vagy lehet beszerezni hozzá európait is? És ha jól olvastam régebben ingyenes? A szoftver alapból telepítve van, vagy nekem kell letöltenem?
2. van-e az E52-n nem fogadott hívás/sms értesítő villogó led?
3. szignózni ugyanúgy kell mint E51-en? Vagy hack létezik E52-re is?
4. angol-magyar és magyar-angol szótár programok érdekelnének, melyiket ajánljátok erre?
5. mit lehet hátránynak felhozni ennek az okostelefonnak?
6. Most amik vannak programok E51-re nekem, azok simán felrakhatók erre a telefonra is?
7. wireless hálózatok felismertetésére és csatlakozásához milyen programot ajánlotok? E51-re nekem a HandyWi volt ami bevált...
8. vodafonos céges előfizetéssel lesz. Melyik szoftver a legfrissebb rá? Muszáj-e frissíteni a legfrisebbre?
9. Mennyiért lehetne eladni az E51-et ha az 2008.10.13-ai, semmi baja, cak az oldalán a peremnél a tok miatt kis kopások vannak?Köszönöm a válaszokat előre is!
[ Szerkesztve ]
-
peugeotmate
őstag
válasz sentinel #11875 üzenetére
1.[link], de ezer helyen le van írva, hogy teljesen ingyenes a program maga illetve a térképek is(Európa, Ázsia, Afrika és Amerika is szerepel a repertoárban)...
2. van, OK gomb körül
3. szignó van, hack is (asszem)
4. többféle szótárprogi is van (ami az e51-eden volt, valószínűleg jó lesz erre is)
5. "régebbi" szériánál nem tökéletes összeszerelés illetve mikrofon és telefonálási problémák
6. többségük igen (de pl. a témák nagy eséllyel nem fognak megfelelően működni ezen)
7. nekem a gyári is megfelel
8. ha a legújabbat rakod fel, akkor települ automatikusan a OVI Maps, ártani nem árt ha frissíted
9. Függőség? Gari? Tartozékok? Egyébként 20 körülire saccolnám kora miatt... Viszont ez a kérdésed egyáltalán nem vág ide a fórumba![ Szerkesztve ]
meg
-
sentinel
aktív tag
válasz peugeotmate #11876 üzenetére
Hello,
köszi. MicroSD kártya az nem jár hozzá alapban ugye? Mekkora méretűt érdemes belevenni, ha kell európa térkép a navihoz?
-
Charlie Gordon
aktív tag
válasz sentinel #11877 üzenetére
Jár hozzá, 1 GB-os. Nekem Magyarországon és a szomszédos országokon kívül Németország, Svájc, Olaszország, Görögország, Csehország van fenn pillanatnyilag, ez így kb 1,2 Gb. Ha teljes Európát fel akarod rakni gondolom 4 Gb-osra minden felfér, de szerintem érdemes 8 Gb-osban gomdolkodni. (Egy ilyen telónak jár ennyi )
-
zzola
titán
válasz peugeotmate #11878 üzenetére
Némelyik trémobiloshoz márkajelzés nélküli 2 GB-ost adtak, 1 GB-ra formázva, érdemes ezt is megnézni...
-
sentinel
aktív tag
válasz peugeotmate #11878 üzenetére
Köszi,
ha 1GB-ost le akarom cserélni nagyobbra akkor kell onnan lementenem valamit? Értem úgy, hogy akkor ha új szűz memóriakártyát teszek bele, akkor újra kell telepítenem a navigációs szoftvert hozzá + a térképeket? Meg eredetileg mi lehet még a gyári 1GB-oson amit esetleg le kellene mentenem?
Köszi
-
Probert75
addikt
válasz sentinel #11875 üzenetére
Az előttem szólók mindent jól leírtak válaszként. Csak annyit fűznék hozzá, hogy van a telefonban alapból szótár, de csak az angolt tartalmazza. Telepíteni kell rá magyar szótárt és akkor megy a gyári is. Én csak ennyit csináltam és működik az angol-magyar szótár benne.
-
dpetiba
aktív tag
Melyik a legfrissebb szoftver E52-re? Ha PC Suite-al otthon frissítek ugrik a gari?
-
-
sentinel
aktív tag
válasz peugeotmate #11886 üzenetére
Hello,
abban tudsz segíteni, hogy 4 vagy 8 Gb-ból melyik márkát és honnan vegyem?
E51 elég kényes volt rá, pl Kingston-t nem szerette nekem...
[ Szerkesztve ]
-
old rocker
veterán
Rejtélyes érintkezési hibás 4 éves F.J.Siemens laptopomat E52-re cserélném... (Klavi kicseréltetve ... - 15 rugó ... )
[ Szerkesztve ]
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
Joe bácsi
őstag
válasz old rocker #11889 üzenetére
Látom, csak Te nem tudod, h. a F. Siemens NEM laptop és csak a ....... vesz, mert occsó, jó az!!!
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
old rocker
veterán
válasz Joe bácsi #11890 üzenetére
De, tudom... annál is inkább, mert a nagyobbik fiam Pesten informatikus, programozó stb. Tőle is, mástól is tudtam: sz@r. Csak éppen én akkor váltam ki a műsorommal egy ker tévétől. Két és fél évig teljesen önálló műsorgyártó voltam klf. tévéknek. A pre montírozáshoz, a prezentációk partnereknél való levetítéséhez sürgősen laptopra volt szükségem. Ez a laptop pedig - számunkra is meglepő módon - elvitte az EDIUS nevű vágóprogramot. Akkor erre volt pénzem. 4 évig tudtam jól-rosszul használni. Gondolom, sokan vannak, akik pl. WV Polo helyett inkább Audi A6-ost vennének... csak nincs rá pénz és az autó meg sürgős. Abban a helyzetben te is azt vettél volna, más is, én tudom, mert hosszú lenne az egész történetet tálalnom.
[ Szerkesztve ]
-
Joe bácsi
őstag
válasz old rocker #11892 üzenetére
Van olyan, h. "szerkesztés"! Tessék használni!
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
M_Tomi0227
tag
Ha valaki most tervez E52 venni és esetleg autóstartóra is szüksége van akkor figyeljen erre.[link]
-
canniball
nagyúr
Ha már szó esett a hívás/sms-jelző villogásról: jó dolog, csak ezt nappal én nem nagyon veszem észre; olyan progit nem tudtok véletlenül ami nevezett esetekben a kijelzőt villantja fel néha?
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Charlie Gordon
aktív tag
Ma biztonsági mentés közben megszakadt a kapcsolat, utána állandóan újraindult megtelt a memória hibaüzenettel. A négygombos reset sem segített, odáig jut hogy "Phone start-up failed. Contact the retailer."
Van erre valami ötlet, vagy szervíz ? -
forestia
tag
válasz canniball #11896 üzenetére
Én a Best Reminder progit használom. Ha kapás van, világít, hangot ad,rezeg. Állítható, hogy milyen időközönként sipákoljon. A háttérvilágítás opciót nem használom, mert folyamatosan vílágít a kijelző (szippantja az akksit). A billentyűzet villogást viszont bekapcsoltam.
A képernyőn jelzi az eseményeket, angolul. *Szerk: * - annak ellenére, hogy van a cucchoz magyar nyelv.
[ Szerkesztve ]
-
peugeotmate
őstag
Érdemes frissíteni a legújabb OVI Mapsra (3.04.-re)? Eddig számtalan pro és kontra érvet olvastam, ezért nem tudok dönteni...
meg
-
Newyorker
addikt
válasz peugeotmate #11899 üzenetére
én egy ok miatt semmiképp sem fogom, az újba nincs az a kis zöldes műhód mérő jobb alul
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest