Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Probert75
addikt
válasz dpetiba #11855 üzenetére
A beton bérházban biztosan csak az ablakban fog jelet, de én kertes házban lakom, és ott fog jelet lassan. A szabadban hibátlan. Én a Nokia Maps-et használom, ami benne van és ingyenes ráadásul a hangos navigáció is. A Garmin(5.00.50) van még hozzá, de azt csak arra a rövid időre telepítettem a feltörtet, mert ez fizetős, ameddig ez ingyenes nem lett. Ráadásul sokan írták róla, hogy nem stabil, mivel ezt már nem fejlesztik tovább mobilra. Offline is lehet használni, tehát nem generál semmilyen adatforgalmat, ha csak a beépített GPS van engedélyezve. Igaz, így lassabban fog jelet, de még így is jó.
https://hardverapro.hu/apro/samsung_galaxy_note_10_pitaka_magcase_tokkal_elado/friss.html
-
veterán
válasz dpetiba #11855 üzenetére
Egy szavazat a Sygic-re. Vannak furcsa dolgok benne az iGO-hoz képest, de néhány használat után már megszokható, kitapasztalható a rendszer. Ettől a pillanattól fogva pedig - szigorúan a saját véleményem szerint - sokkal jobban használható, mint az OVI Maps. Arról az apróságról pedig ne is beszéljünk, hogy az OVI mind a mai napig nem támogatja a fektetett kijelző melletti használatot. A Sygic igen, sőt, az automatikus képelforgatást is jól viseli.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest