Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Newyorker
addikt
bár aszongyák, h a mapsz progiba vannak a 3D épületek, vajh az újban több van?
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
sonkamiki
tag
Help Me!
Nem tudom sehogyan sem felrakni a 3.04-s térképszoftvert ! Letöröltem teljesen a telón lévő térképeket,de akkor sem telepíthető......azt írja, hogy: " ismeretlen hiba :5" :
Viszont a 3.03-s minden gond nélkül felmegy !
Lehetséges, hogy valamelyik program miatt nem telepíthető?
Ha valakinek volt már esetleg ilyen vagy ehhez hasonló problémája a segítségét szívesen veszem !
Előre is köszi -
old rocker
veterán
válasz peugeotmate #11899 üzenetére
nem..
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
canniball
nagyúr
válasz forestia #11898 üzenetére
"A háttérvilágítás opciót nem használom, mert folyamatosan vílágít a kijelző..."
És ezek szerint nem is lehet úgy beállítani hogy csak néha villanjon egyet (mint a navi gomb alatti led)?old rocker!
A Total Patrolból tényleg nincs szignózott verzió (vagy csak én nem találom)?https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Johnny001
senior tag
Hi!
Holnap jön az E52-őm, ha minden igaz! Már nagyon rég nem volt új telefonom, úgyhogy ezt rendeltem a T-Mobil-nál. Biztos lesz majd egy-pár kérdésem
By.: Johnny
u.i.: M_Tomi0227 szerintem az autós tartóról lemaradtam
[ Szerkesztve ]
Bp. XVIII.- Pestszentimre 06309060893
-
canniball
nagyúr
válasz old rocker #11909 üzenetére
Akkor azt hiszem maradok a Best remindernél, amúgy sem vészes az ára.
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Bond41
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, van-e tapasztalat azzal kapcsolatban, hogyan bírja ez a telő az esést?
Ma lesett kb 60cm-ről műanyag padlóra és jól arculcsapta magát. Egyenlőre nem látok semmi hibát, de esetleg mit érdemes tüzetesebben megnézni?Köszi
-
old rocker
veterán
válasz old rocker #11913 üzenetére
940. Most én is ezt használom. [link]
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
csabesz89
tag
vki pls ajánljon nekm egy jó video playert, mert eddig core playerrel toltam, de ma tettem rá filmet, és kiírta h ac3 plugin/filter v vmi nem található. szal olyan kéne ami azt is tudja. dánke előre is
-
canniball
nagyúr
válasz old rocker #11914 üzenetére
És ez tudja a "néha felvillantja a kijelzőt de nem világít folyamatosan" funkciót? Vagy jobb valamiben mint a Best reminder? Mert az csak 375Ft.
"A műanyag padlót, hogy alatta ép-e a beton."
-
old rocker
veterán
-
canniball
nagyúr
válasz old rocker #11917 üzenetére
Nem emilezek telefonon, nekem is csak hívásra és sms-re kell; akkor maradok a BR-nél.
-
canniball
nagyúr
válasz canniball #11918 üzenetére
Már megint Murphy! Beépített böngésző indít-> webcím beír-> megkérdi csatlakozhat-e a wlan hálózathoz - persze-> csatlakozás-> csatlakozás eltűnik, fél percig fehér a böngésző-> közli hogy Érvénytelen szervernév. Sem a routeren sem a tel. hálózati beállításain nem változtattam a legutóbbi használat óta (korábban gond nélkül működött), mifene baja lehet?
Mod. Tel.restart nem segített.[ Szerkesztve ]
-
DasH_001
tag
Valai legyen szíves írja le, hogy költözzek 2GB-os memóriakártyáról 8GB-osra úgy, hogy minden lejátszási listám és alkalmazásom megmaradjon.
Próbáltam már átmásolással (rejtett és rendszer fájlok látszottak), illetve ovi suite biztonsági mentéssel is.
Segítségeteket előre is köszönöm.
-
old rocker
veterán
válasz canniball #11919 üzenetére
Nem feltétlenül a telefon hibája ... lehet a szolgáltatóé, a szerveré, én is jártam már úgy, hogy csatlakoztam volna az oldalhoz, tök fehér, még egy próba, lefagyott, restart. Azóta sem működik?
Dzsó, nekem személy szerint qrvára tele van a tököm veled. A múltkor még a laptoppal kapcsolatban is örömködtél, neked mindegy, fikabajnok, csak kárörvendeni tudjál. Viszont, ha van rá igényed, itt Szegeden egészségügyi körökben akkora a reputációm, hogy akár a pszichiátriai klinika igazgatójához, J. professzorhoz is be tudlak ajánlani, de több docens, adjunktus, főorvos is van a tarsolyban, csak szóljál.
Értelmes hozzászólásod neked cseszd meg, akkor van csak - és addig - amíg beírod a jelszavadat, amikor az oldalra bejelentkezel.
[ Szerkesztve ]
-
canniball
nagyúr
válasz old rocker #11924 üzenetére
Próbáltam többször is, több oldallal de nem akarta az igazat. Most úgy tűnik meggondolta magát, működik.
-
-
Johnny001
senior tag
Hi!
Na meglett a telefon, T-Mobilos. Állandóan csatlakozni akar, de én nem szeretném, hogy tudom kipróbálni a GPS-t? Műholdakat lát, de saját koordinátánál azt írja ki jelenlegi helyzet lekérése és csak a csík megy sokáig. (új iránypont megadása)
-
Bond41
csendes tag
Köszönöm a válaszokat!
-
Johnny001
senior tag
válasz old rocker #11934 üzenetére
Hi!
Na már egy kicsit tisztábban látok, szóval szól, ha kapcsolódni akar, de nem muszály!
Navigáció tuti, vannak rajta térképek, és egy csomó nyelven el is mondja az útvonalat. Magyarul, csak női szöveg van, de mindegy.A lényeg: telefonáláskor nem halkul el, nem lötyög, nem recsegnek a gombok, Wlan-t rögtön felismerte itthon, úgyhogy simán netezhezek is!
Így első nekifutásra ennyi Most kezdődik az igazi ismerkedés.A legfontosabb: Kalapács Józsi az Isten!
[ Szerkesztve ]
-
canniball
nagyúr
válasz old rocker #11926 üzenetére
Remélem nálam is csak egyszeri alkalom volt.
enddav!
Közben a gépen vígan neteztem.<Magura>!
És ez többet tud mint a BR/netán villant? És jól látom hogy ingyenes?https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
DasH_001
tag
Miért van az, hogy haverom 5230-a gyorsabbnak érződik a menüben lépkedve?
Vajon ugyanez a gyorsaság megmaradna navigálás közbeni zenehallgatás esetén is?Kicsit csalódott vagyok, mert bal oldalon szeret recsegni
Érdemes lenne előlap és gombsor csereigénnyel fordulnom a szolgáltatómhoz? -
ttt1
őstag
válasz Joe bácsi #11923 üzenetére
Hasonlót javaslok akkor a fórumon tartózkodásodról..Volt akkor most már nem tudod mit javítottak benne így nem látom sok értelmét ittlétednek mivel az újdonságokról és hibáiról nem tudsz érdemben hozzászólni, azért meg ,hogy növeld a hsz-aid számát azt nem biztos,hogy itt kellene gyakorolnod...
-
GAgyiXyXy
aktív tag
Ma telik le az 1 7, amit a szervizben ígértek, már nagyon várom vissza a telómat. Remélem meg tudják csinálni és jobb, de legalább olyan jó lesz, mint új korában
Gondolom, ha nem garanciába (pénzért) csinálnák meg, akkor már szóltak volna nem? Gondolok itt arra, hogy mondjuk eltört/megrepedt a főpanel, vagy valami ilyesmi. Nyugrassatok meg"Syd Wichowsky szegedi szabadságharcos, aki a Szovjetúnióba emigrált"
-
M_Tomi0227
tag
Szignózáshoz mit használtok? HelloOX-t vagy más megoldást? Privátba is jöhet ha ez itt tiltott lenne esetleg.
-
old rocker
veterán
válasz M_Tomi0227 #11942 üzenetére
cer és key file-t.
-
Bocaa
senior tag
hogy kel szoftvert frissíteni E52-őn?
"itt olyan vihar van hogy elfújja az fps-em "
-
csabesz89
tag
Úgy néz ki szolgáltatót váltok, de kedvenc e52-esem tré függő, nos szerintetek mitévő legyek?
1. valamiylen szoftverrel/kóddal lehet függetleníteni?
2. vagy van ez a turbo sim, de erre meg valaki azt modnta felejtsem el, úgyse lesz jó
valaki aki kicsit jártasabb ebben pls segéljen
más: még mindig nincs ötlet arra h milyen prog vinné el az ac3-as vidimet?
Előre is köszi[ Szerkesztve ]
-
forestia
tag
válasz canniball #11936 üzenetére
Igen, villog. Beállítható, hogy milyen időközönként, mennyit pislákoljon.
Az egyik kollégát idézve: "Jobban paraméterezhető, de egyébként a best reminder is kielégíti az igényeket." (#11930)
Én egy másik oldalról töltöttem le a RemindMe-t (v3.55), szignózni kellett. Az ovisztóron lévő valóban ingyenes.(verziót nemtom)[ Szerkesztve ]
-
peugeotmate
őstag
válasz csabesz89 #11946 üzenetére
1. Trémobilban elvileg ki kell tudniuk függetleníteni (persze felárért), viszont ami meglepő, hogy egy haveroméknak a (pannon/telenor függő) e52-jét nem sikerült a pannonnak (bocs, telenornak) kifüggetleníteniük, ami számomra felfoghatatlan, de sajnos így van...
2. A sima TurboSIM valóban nem tud mit kezdeni a 2008.11. havinál frissebb szoftverű nokiákkal, viszont van valami X-SIM nevezetű "turboSIM", amely képes függetlenné tenni a legfrissebb telefonokat. (Több infóval én sem rendelkezem, nézz utána.)[ Szerkesztve ]
meg
-
Sztbeni
őstag
Az lehetséges, hogy a handy taskman eszi az aksit?
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs