Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
drkbl
őstag
válasz GAgyiXyXy #11034 üzenetére
Időnként próbálkozik a hálózatalapúval, ha nem talál GPS-t - ilyenkor korrektül egy nagy átmérőjű halványpiros kör jelzi a bizonytalanságot, ami inkorrektül akkor jelenik meg, ha nem túl nagy a zoom. Időnként vissza próbál váltani GPS-re, ilyenkor inkorrektül a szokásos piros kör jelenik meg, mintha tudná, hol van, és csak lent látszik, hogy nincs jel.
-
pityaa23
senior tag
Hali!
Pénteken érkezik a telóm, azt szeretném kérdezni, hogy az akksi igényli-e a formázást? És ha igen, ti meddig töltöttétek?
köszi
-
kelepce
tag
Telefonomon megjelent szoftverfrissítésként a Microsoft Communicator. Tudtok róla valamit?
-
kelepce
tag
Ejnye... Duplán ment.
[ Szerkesztve ]
-
old rocker
veterán
válasz pityaa23 #11055 üzenetére
Már tanulmányok jelentek meg a topikban róla... NEM KELL!!!! Li akkumulátor, nem pedig nikkel-cadmiumos.10-12 óra,de van, aki szerint ez is felesleges.
(Nem csinál bajt?? A feleségem, amikor lefagyás után úgy hozta haza a telefont, hogy nem vette ki az akksit, totál lemerítette, azaz kisütötte. Minusz 50 ma kapacitáscsökkenést jelentett az energyprofiler szerint...)
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
kelepce
tag
válasz old rocker #11065 üzenetére
Köszi. Elolvastam. Nem lehet rossz, de nekem nincs rá szükségem.
-
myk74
senior tag
Van olyan e52 tulaj akinek az előlap az alsó részénél mozog(szerintem pár tized mm-rel nagyobb volt az előlap)?Ha igen irány a nokia szervíz,nekem ma szó nélkül cseréltek előlapot és így tuti lett, pedig 2 hónappal ezelőtt nem akarták kicserélni!1 piros pont a Nyíregyházi nokia szervíznek.
Nincs kéz Nincs csoki!
-
Newyorker
addikt
egyébként a balck meg a metal Fw között mi a különbség?
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
M_Tomi0227
tag
Olvastam, hogy az újabb Nokiákban a hívás rögzítők (call recorder és társai) már nem működnek mert le vannak tiltva. Valaki használ ilyen progit mert akkor kiderül, hogy ebben is tiltják-e már vagy ezt még nem érinti.
-
Sztbeni
őstag
Ez hihetetlen. Még márciusban leadtam a telefonomat pixelhiba miatt. Meg is csinálták, csak az új kijelzőn volt, vagy 10, és a szervízben összekarcolták a teló alját, arról nem is beszélve, hogy kicsit ferdén rakták bele az új kijelzőt. Ezzel eddig nem foglalkoztam, de ma szoftverfrissítés közben meghalt a Windows, szóval beszart a teló. Úgyhogy megint 2 hét szerviz. Remélem, most jó kijelzőt raknak bele, és nem ferdén.
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
Joe bácsi
őstag
válasz Sztbeni #11081 üzenetére
Berosálok! Az enyémbe is 1 hónappal ezelőtt ferdén rakták bele a kijelzőt!
Meg a gombok nyikorognak és furcsa hangokat adnak ki! Arról pláne ne is beszéljek, h. még mindig ugyan úgy sz@r, mint mikor leadtam javításra. Pedig főpanelt cseréltek!!!Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
pityaa23
senior tag
Newyorker és old rocker köszönöm a válaszokat!
Akkor nem is fogok vele szarakodni! Kinek is lenne kedve egy új várva várt és végre a kezedben van telefont, még 10-12 óráig békén hagyni
-
ttt1
őstag
Enyimbe is cseréltek panelt és azóta jó.Ha a 033-as softal nincs semmi bajom akkor is tegyem fel a frissítést?
-
kelepce
tag
válasz M_Tomi0227 #11077 üzenetére
Van olyan ami működik.
-
old rocker
veterán
Gyerekek, velem az történt,hogy rájöttem, az E52 használata során nagyon kell arra vigyázni, ez a telefon sajnos qrwajó...
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
Joe bácsi
őstag
válasz old rocker #11097 üzenetére
Sajnos qúrva "jó", mert néha-néha belassul, eldobja a térerőt és így maradtam már le fontos hívásokról, meg rezgő módban kikapcsolom felrakom tölteni és nem rezeg bekapcsolás után.....
De még jó, h. "qúrva jó" a teló!Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
ttt1
őstag
Egyszer Badár mesélte egyik storyjában,hogy neki az autokkal nincs szerencséje..Haverja Szöke szerint van 1 7 hz-es rezgés a fejében és az hülyíti meg az elektronikát. Sztem Joe bácsi-nál is hasonlo dolog történhet,mert a 99.9 % elégedett ezzel a telefonnal csak Ö nem Add el és soha többet ne vegyél nokiát
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest