Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antilhu
tag
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem a teló WiFi és e-mail használatával kapcsolatban:
1. ha a főképernyőre kirakom a WiFi -t és ott kikapcsolom a WiFi észlelést, akkor azt látom hogy néha a teló kapcsolódik a WiFi-hez és fogad leveleket, szóval nem tűnik úgy hogy kikapcsolná a WiFi-t.
2. ha beállítom, hogy a fiókot 30 percenként töltse le a leveleket, akkor a köztes időben nem vizsgálja a telefon hogy jött-e levelem?
3. milyen parancssal lehet egyszerre letöltetni az összes fiók leveleit?
4. ha egy fiókhoz beállítom a Használt h.férési pontot mondjuk "A" routerre, akkor simán használja az "A" routert a levelek letöltésére, viszont ha másol vagyok ahol a B router van akkor hiába csatlakoztatom a B-t a főképernyő / vezeték nélküli hálózatok-nál a leveleket nem tölti le. Csak akkor tölti le, ha a "B" rotuert adom meg a postafióknál használt h.férési pontként. illetve ott még van egy olyan opció, hogy mindig kérdezzen rá a hálózati kapcsolódáskor, de ez nem túl szimpi viszont 2 vagy több routert nem tudok ott megadni... Ti ilyen esetben mit szoktatok csinálni? van rá tippetek?Köszi: Antilhu
-
-
pityaa23
senior tag
Sziasztok!
Vettem nagyobb kártyát a telóba, azt meg lehet csinálni, hogy a régivel csinálok egy biztonsági mentést, utána egy hard reset, majd az új nagyobb kártyára vissza minden?
-
Newyorker
addikt
az E52 és az E55 között mi a különbség?
a félqwertyn kívűl★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
ttt1
őstag
Nekem van nokia teszter ismerősöm szte az 1 és a 2 matricás nokia aksi között nincs difi ,max annyi ,hogy máshol gyártják vszinü öket..
-
senior tag
válasz Newyorker #11606 üzenetére
- ár (drágább az e55)
- szín (fekete az alapszín az e55-nél, de mindkettőből van pl. fehér)
- az e55-re később jött ki az e52-n már megjelent firmware
- néhány nem gyári program összeakadhat a félqwerty-vel
- volt aki jobb hangminőséget vélt tapasztalni az e55 javáraMásban 100%-ban megegyeznek.
[ Szerkesztve ]
-
csab2
veterán
válasz Antilhu #11601 üzenetére
1. Ha - mint később írod - az email beállításoknál a wifi van megadva kapcsolatként, akkor azon próbálja meg letölteni a leveleket függetlenül attól, hogy a folyamatos wifi keresés ki van kapcsolva.
2. Ugyanazt tudom mondani, mint Rocker: miért nézné sűrűbben ha egyszer 30 perc van beállítva? Ha van Nokia Messaging-ed akkor be lehet állítani, hogy folyamatosan csekkolja a leveleket (emailnél fiókbeállítások - mikor szinkronizál - új frissítések szinkronizálása - BE). Mondjuk azt én sem értem, hogy ha ezt BE-re állítod, miért nem tűnik el a következő két beállítás (időzített szinkronizálás és szinkronizálási időköz) hiszen ezek feleslegessé válnak ilyenkor szerintem.
3. Szerintem a menüből belemész az E-mail progiba (nem a főképernyőről!) és ott opciók - az összes szinkronizálása.
4. "ott még van egy olyan opció, hogy mindig kérdezzen rá a hálózati kapcsolódáskor, de ez nem túl szimpi"
Hát legyen. Az nem megy, hogy dugni is akarsz meg a lepedő is tiszta maradjon.Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
kelepce
tag
Nálam a telefonon megjelent frissítésként az Ovi Térképek 3.4 verziója és a program eltűnt a Beta Labs oldaláról. Még ne tettem fel, illetve telefonos letöltés után nem települt fel. Majd estére megpróbálom számítógépről.
-
old rocker
veterán
Ez a 2500 Ft-ért beszerzett kétmatricás negyedik nap(ma) 13.40-ig bírta, akkor kezdettel sipákolni. Helyesebben mondta belőle Arthur Brown:"Az akkumulator lemerul!" - de 3 és fél nap alatt (23.00-tól 06.00-ig kikapcs.) volt minden,emíl, zenehallgatás, prüttyögtetés, maa biciklin még egy kis navi is, csak az b"íze"kedvéért...Most töltöttem negyedszer.
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
-
kelepce
tag
válasz old rocker #11613 üzenetére
Valószínűleg felülírja a korábbi verziót. Most tettem fel, és nem kérdezte meg a telepítés helyét.
-
pityaa23
senior tag
-
kelepce
tag
válasz old rocker #11617 üzenetére
Igazából nem tudom, nem néztem meg előtte a szabad memóriát.
-
csab2
veterán
válasz old rocker #11619 üzenetére
Szerintem igen, mert az előző verzióknál is így volt. Hiszen így te telepíted fel és nem része a firmware-nek. Ennek okán foglalni fogja a helyet.
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
kelepce
tag
válasz old rocker #11619 üzenetére
Nokia Maps 6MB
-
old rocker
veterán
válasz kelepce #11622 üzenetére
Az 5800-n 8MB-ot vitt el. Észlelsz valami változást az előzőhöz képest?Mert ha nincs különösebb, én inkább megvárom, hátha ezt is integrálják a szoftverbe.
Az biztos, az 5800 tegnap, frissítés után, közel az ablakhoz se pillanat alatt talált műhódat... Csak abban a teflonban bőkezűbben mérték a memóriát...A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
kelepce
tag
válasz old rocker #11623 üzenetére
Semmi különösebb változást nem találtam. Az ikonok mintha kisebbek lennének valamivel, de más semmi. Nálam eddig is 8-10 másodperc alatt állt be a GPS szabadtéren. Ha nagyon keresek vátozást akkor inkább lassult, és a 30-50 méteren belüli helyzetmeghatározás (a nagy piros kör) talán pontatlanabb.
-
Tofee
csendes tag
Sziasztok! Az elmúlt napokban a fórumot olvasgattam mivel telefonvásárlás előtt állok. 5800 és E52 van a mérlegem két oldalán. Tudom a kijelző mérete miatt gps és böngészés ergonómiája eltér-, ezért ezeken felüli tapasztalatait, véleményét szeretném old rocker-től meghallgatni. A szubjektív része is érdekelne. thx
-
old rocker
veterán
5800-t már nagy valószínűséggel sajnos csak használtat tudsz venni. Hülye Nokia...
Az 5800szerintem nagyon jó telefon, de ami nekem volt, (majd az asszony sajnos elfogadta)megbízhatatlanabb volt, mint az E52-es. (Jó,nekem egy bevált db van,de a mobilkereskedő ismerőseim szerint az újakkal nincs probléma.) Az E52-es,ha fagyizott is, 9 hónap alatt kétszer kellett akksit kivenni. A többi, 5-6fagyásnál - ezeket is legtöbbször új program telepítése okozta - egyszerű kikapcsolás megoldotta. Az 5800 legalább10-szer fagyott 3 hónap alatt és kizárólag csak hátlap le, akksi ki volt a megoldás. Kb. másfél hete a feleségem úgy hozta haza, hogy egész nap fehérre fagyva virított, jó meleg volt a készülék, csumára le is szívta az akksit. Ha az E52-re azt mondtam, válogatós,bizonyos programokra jobban "rázza a lábát", ez az 5800-ra nálam még jobban igaz volt.
Telefonálásnál talán jobb volt - de tompább - a hangja és talán a zenedéje is egy pöttyet jobb.
Szövegbevitelre sokkal alkalmasabb, mégis, az"irodai" része gyengébb eresztés, mint azE52. Az e-mail kliens jobb,minta régebbi típusok, de az üzeneteknél van ömlesztve kezelve- azE52-nél az sms el van különítve. Ha valaki használni akarja a Nokia Messaging szolgáltatást, fel lehet telepíteni, csak sokkal sz@arabbul néz ki .
A tapicskás megoldásnak vannak kezelés szempontjából nagy előnyei,de bizonyos alkalmazásoknál vannak hátrányai. Gyorsaságra azE52 egyébként valamivel gyorsabb,de pl.E51 -E52 között szignifikánsabb a különbség. Hangutasítás felismerő képessége az E52-nek rosszabb, de van rajta zenekeresés hanggal,ami viszont egész jól működik.
Az 5800-nak jelenleg hátránya, hogy a CorePlayert nem lehet rá telepíteni, a SmartMovie meg hajlamos szaggatni rajta. Marad a RealPlayer és a 3gp.
Összefoglalva: az üzleti, irodai alkalmazások miatt nem váltanék teljesen 5800-ra. A nagyobb kijelző és a tapicska sokszor vitathatatlan előnyei miatt ... háááát... kellene, nagyon megkedvelhető, de ha dönteni kell, melyiket szeretem jobban: az E52-est. Ebben viszont sokat számít az igen bika akksi.A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
csabesz89
tag
új maps tapasztalatok: ez a stabil verzió végre tök gyorsan talál jelet, de így elsőre sztem mintha pontatlanabb lenne az egész. Más is tapasztalt ilyet v másnak tök pontos?(még csak kevés ideje tesztelem)
[ Szerkesztve ]
-
oalex
senior tag
Kedves Fórum társak!
Egy E52-es megvételén töröm a fejem. Egyedül ami el bizonytalanít, hogy annak mikor megjelent, aránytalanul sok panaszt lehetett hallani róla. Egy ismerősön is vagy 4x volt szervizbe az övével míg ki nem cserélték neki, azóta csak egy baja van, hogy 3 naponta lefagy.
A kérdésem az lenne, hogy most már szabad e bátran vásárolni, azaz a gyermek betegségek ki vannak e már küszöbölve rajtuk? Ha igen, akkor van e FW szempontjából különbség fügétlen és T-mos között? Csak ujjat szabad venne (tiszta múlt) vagy a jó minőségű használt is jó, mert csak a FW volt régen a baj?
Esetleg van e még valami, amit mindenképpen vegyek figyelembe?Előre is köszönöm a segítségeket.
Szerk: még ha esetleg valakinek van tapasztalata ezzel és az E72-el is, akkor miért döntött mégis ez egyik mellet. E72 is bejön (és ott messze nem voltak annyi panaszok), egyedül ami el bizonytalanít, hogy a qwerty-s mennyire használható, hisz nagyon pici, fölég ha számot akar tárcsázni az ember...
üdv.
Alex[ Szerkesztve ]
!!!Légy jó mindhalálig!!!
-
Tofee
csendes tag
Köszönöm a választ, segítettél, tovább tereltél, megerősítettél az e-series felé/mellett.
Pannon-nál van 5800 navi + E52 is. Itt tudok kedvezményt felhasználni, ezért pont ez a két készülék került a látókörömbe. -
Probert75
addikt
Üdv mindenkinek! Régieknek, újaknak egyaránt.
Valóban megjelent az új végleges Nokia Maps. Felraktam ezt a 3.04est. A pontosság elsőre semmit nem változott, a gyorsaság sem, legalábbis én nem vettem észre, hogy gyorsabb lenne. Nem rakták vissza a sokak által a bétából hiányolt erősség jelző ikont sem. Maradt az a piros halovány holdudvar a saját pozíció körül, ha nincs jel, és a színének változásával jelzik, ha van. A Tékép indításakor megjelenő ikonok alatti szöveg(pl.:Saját Pozició, Keresés...stb) is megváltozott, rövidítettek lettek. Valamint a betük stílusán is változtattak. Tehát minden olyan változtatást benne hagytak, ami a régiben szerintem jobb volt. Viszon az jó, hogy a Helymeghatározási Módszerekbe bekerült a Wi-fi/Hálózat. Elsőre ennyi, majd ha többet használom akkor esetleg írok még róla, de szívesen olvasom mások tapasztalatát is.https://hardverapro.hu/apro/samsung_galaxy_note_10_pitaka_magcase_tokkal_elado/friss.html
-
drkbl
őstag
5800 a céges telefon (engem kivéve, én maradtam az Arénánál), T függők, mindegyik játsza, hogy PIN-t-nem-kérő módon spontán újraindul, széteső képernyőkép társaságában; illetve rádiózás, néha hívásfelvétel közben fagy, újraindul. Amúgy tetszik a tulajoknak.
E52 panelcsere, 3 szoft után eljutott odáig, hogy 0 db 3rd party szoftverrel rendszeres újraindítgatás nélkül, BT+telefonálás, wifi net, MP3, naptár mellett stabilan megy. Ha szervízbe megy, fényérzékelőt, összeszerelést megnézni, mielőtt átveszed!
-
Probert75
addikt
De én nem ajánlom senkinek a maps telepítését!
Gondoltam itthon vagyok tesztelgetem az ablakban egy kicsit. Beírogattam célokat, hogy indítás után mennyi idő alatt és milyen pontosan talál jelet. Röviden csak annyit róla: XAR!
Megint az anno Beta problémája jött elő nálam. Annyi különbséggel, hogy nem egy másik városba rakta a saját pozíciót, hanem most kevesebbel, csak 2-3 utcával arrébb. Szóval ennyit a pontosság növeléséről. Le is töröltem. A 3.03-as marad, és nem rakok még FW-t sem fel, ha benne lesz ez, mert a telefonom most stabilan működik. Nem mintha rakoncátlankodott volna amióta meg van. Nem értem Nokiáék, hogy ha egy dolog rendesen műxik, akkor miért kell zargatni folyton. Igaz magamat sem értem, minek telepítgetek, mikor minden klappol. Lehet minden egyes alkalommal bízok, hogy hátha jobb lesz, aztán meg seggre ülök.https://hardverapro.hu/apro/samsung_galaxy_note_10_pitaka_magcase_tokkal_elado/friss.html
-
zzola
titán
válasz old rocker #11633 üzenetére
Igen, qrvajó telefon, telefonálásra tökéletes!
-
-
kelepce
tag
Az a nagy piros kör nálam légvonalban alig 20 kilométert téved ha lakásban indítom az Ovi térképet. Dunaújváros helyett Előszállást mutat tartózkodási helyként. GPS vétel esetén már pontos. Lakásban, kézbentartva, ugyanazon a helyen a Google Mapsnak csak egyharmadnyi idő kell a saját pozíció beméréséhez, mint az új Ovi térképnek. Az előbbi verzió szerintem sokkal jobb volt.
-
DasH_001
tag
2 GB-s memóriakártyáról váltanék 8GB-osra, ahogy ebben a hozzászólásban már részleteztem.
Többszöri próbálkozásom ellenére sem jártam sikerrel.
Először kártyáról-winchesterre, majd kártyára másolással próbálkoztam, kevés sikerrel. Total Commandert használtam, a rejtett és rendszer fájlok látszottak.
Az Ovi Suite-os teljes biztonsági mentés, majd üres kártyára visszatöltés sem sikerült, bár az elsőnél jobb eredményt értem el.
Az alkalmazások nagy része megmaradt, viszont a lejátszási listáim nem.Ti hogy csináltátok?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest