Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
old rocker
veterán
válasz YAS-dude #7153 üzenetére
Ennek a programnak 3 változatával próbálkoztam. Régi, újabb, legújabb. Mind a háromnál ugyanez jött elő. Az is lehet, egy másik programmal,a smarth lightsszal "veszekszik"... Majd még teszek egy kört...
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
old rocker
veterán
válasz YAS-dude #7381 üzenetére
Ember: a trémobilnál a min. csomag 100 MB-os, havi 990 Ft. Ennek kb.egy ötödét,egy tizedét használom ki. S bár nagy nehezen kiizzadtam a 80 rugós telefont, (kettőt adtam érte+ 10 ropi) kell a melómhoz, de 1000 Ft netre + beszélgetés,néhány sms és máris együtt van havi 8-9000 telefonszámla. Vagyis nem az ezer a sok, hanem a többi ezreshez hozzájövő ezressel együtt. Meg a 26 ezres fűtés+melegvíz, a 7 ezres villanyszámla stb.
De rá vagyok kényszerítve, hogy előfizessek egy százasra ezerért, mert ha nem teszem,a havi átlag 15-20 MB adatforgalmam többe kerülne, ha nincs előfizetésem.A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
old rocker
veterán
válasz YAS-dude #7399 üzenetére
eeegen. Voltál már televíziós szerkesztő? Mert akkor megtudnád, mennyire lényeges az okostelefon. Ha forgatni mentek, igen jól jön a gps, igen hasznos, ha az e-mailjeid bármikor elérhetnek, ha olyan helyen készítesz interjút,mennyire hasznos lehet, ha előtte még egyszer tájékozódsz az MTI honlapján, nagyon jól jön, hogy a tervezett interjúval kapcsolatos sajtóanyagot, dokumentumot magaddal tudod vinni anélkül, hogy kinyomtatnád, esetleg bele is tudsz egy picit nyúlni, bárhol vagy, tudsz egy rövid e-mailt írni, egy sajtótájékoztatón a későbbi scripteléshez külön, diktafonként használva,waw formátumban fel tudod venni a hanganyagot... pl.
Te meg kvázi úgy írsz nekem, mint a "dugni is, meg szűzen maradni is" szószólójának...S mielőtt azzal replikázol,hogy óóó,akkor meg biztos dagadtra keresem magam, közlöm: nem.13 éve r.nyugdíjas vállalkozóként csinálom. 2000-ben még nominálban számítva is többet kerestem vele,mint most. De azt is elárulom,vidéken,akik főfoglalkozásként űzik, azok is akkor keresnek vele,ha mennek, mint a güzü. S ha operatőr lennék, nem volna lényeges az "okostelefon" - a navigációt kivéve; egy mezei 3310-es is simán megtenné, vagy 6230, 6230i, csak naptár, emlékeztető legyen.
[ Szerkesztve ]
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
old rocker
veterán
válasz YAS-dude #7484 üzenetére
Ember, lassan kezdesz bosszantani, mert vagy iszonyúan nehéz felfogású vagy, vagy szándékosan csúsztatsz. Nem a pár kB-os adatforgalmon vagyok kiakadva, hanem az üzletpolitikán,azért,bazzeg, mert én vagyok Robin Hood. Meg mert elveim vannak, mint Thomas Moore-nak. (Morusz Tamás.) Azt próbáltam meg elmagyarázni, hogy a munkám miatt kvázi szükséges, hogy időnként használjam a gprs netet, de a munkám miatt még inkább az jön jól, hogy "okostelefonom" van. Következésképpen muszáj előfizetnem valamilyen netcsomagra, mert kifizetni csomag nélkül marha sok lenne - most éppen 6.9 MB-on áll a számlálóm, ugyanakkor messze nincs szükségem 100 MB-ra. A fele is biztonságosan elég lenne, de mégis ekkora csomagot kell vennem. Ugyanakkor korábban már többször kifejtettem, hogy tisztességtelennek ítélem meg, a telefonnal megvett Nokia Messaging szolgáltatást, ami egyrészt kényelmes, másrészt azzal teljes az E52 e-mail kliense, havi 590 Ft-ért vehetem igénybe a trémobiltól. Vagyis a telefonszámlám 1600 Ft-al kellene gyarapítanom. (Net előfizu + 590 Ft.) Erre te jössz azzal a szöveggel, hogy akinek ilyen telefonja van, annak már az ezer Ft mit sem jelent, különben minek neki ilyen telefon. Ezért közöltem veled, nem azért van ilyen telefonom, mert én vagyok az aranyifjú, hanem azért,mert kvázi kell. Nehezen nélkülözhető. Az anyagiakhoz meg tényleg qrvára nincs közöd, a kitételemmel csak elejét akartam annak venni, hogy azon kezdj kunkogni, mit sír a szám, akkor biztosan jól keresek. Annyira nem keresek jól, hogy az egy ropit szívesen befizessem havonta, hanem azért, mert anélkül a trémobil adatforgalmi tarifája qrva magas. Lakásban sem azért lakom, mert marhára nem tudnám a közös költség, villanyszámla, fűtés díjat másra elkölteni, hanem azért, mert a kiserdőben hidegebb van és a budi vízöblése is rosszabb... Én ezzel engedelmeddel be is fejezném ezt az épületes diskurzust. Engedelmed nélkül is.
-
-
veterán
válasz YAS-dude #10300 üzenetére
Nem egészen. Az első megjegyzésem a telefon összeszerelési minőségére vonatkozott, utóbbi a szoftverre. Bár nem hangsúlyoztam ezt külön ki, a kontextus azért árulkodó.
Amúgy -- ha már szóba hoztad a gyártók frissítési szokásait -- áruld már el nekem, hogy néhány évvel ezelőtt, amikor a házilagos frissítés lehetőségének még nyoma sem volt, hogy is volt mindez? Elárulom: vettél egy mobilt, ha sz_r volt, úgy maradt, ámen. Itt legalább van rá sansz, hogy javulnak a dolgok. Értelek én, hiszen jómagam is elvárnám, hogy egy hatvanezer forintos telefonon minden úgy működjön, ahogy, de azt azért látni kell, hogy egy ilyen komplex szoftver esetében, mint a Symbian, nem sülhet el mindig minden jól. A kiválóan használható platform bizony gyengeségeket is rejthet magában, de ez minden eszköznél így van. Ha megbízható működést akarsz, használj belépő szintre pozícionált mobilt, és kész. De akkor senki ne sírjon, hogy nincs ez, nincs az.
Android. Ha tapicskáról van szó, nagyjából az egyetlen épkézláb megoldásnak tűnik. De hogy hibátlan lenne, azt nem hiszem. Hogy jobb, mint a Symbian? Miben? Parasztvakításban biztosan. Én azonban kitartok amellett, hogy nem kell a grafikai sallang, a könnyed használhatóság a lényeg.
Végül, visszatérve az E52-re: nem kell ezt választani, add el, és kész. Én biztosan megtartom, milve a Sony J7 óta nem találtam olyan mobilt, ami ennyire jól használhatónak bizonyult a hétköznapokban is.
OFF
(A SonyEricsson-t pedig hagyjuk már. Hol van egy K750 tudása az E52-höz képest? Nekem is volt SE-m, nem is egy, nem is a legszarabbak, de -- amellett, hogy a K700-at kedveltem -- nem térnék már vissza hozzájuk. Amit tavaly letettek az asztalra, az gyenge volt, mint molyfing. Jelen állás szerint az idei évük sem lesz sokkal jobb. Mindenki jobban járt volna, ha a Sony annak idején egyedül folytatja a bizniszt, a régi mobiljaikban legalább volt egyéniség.)
ON
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz YAS-dude #10323 üzenetére
Egy dologban nagyon igazad van, ez pedig az a frankó megoldás, ahogy az SE az SMS írásnál felajánlja a legutóbbi kontaktokat, mint lehetséges címzetteket. Ez tényleg nagyon hasznos funkció, lévén, az ember többségében ugyanazoknak küld üzenetet (én legalábbis igen).
DE. Csak ez az egy dolog közel sem elég ahhoz, hogy azt mondjam, megéri SE-t venni, pláne nem egy E52-vel szemben. Csak hogy az alapokat nézzük. Tudsz bármilyen értelmes alkalmazást (Java nem számít, ezt kilőttem az "értelmes" kritériummal) telepíteni egy újonnan 60 rugó körüli SE-re? Nem tudsz. Tudod bővíteni az eszköz tudáskészletét érdemben? Nem tudod. Akkor?
Értsd meg, egy síma mobilt sohasem hasonlíthatsz össze egy okostelefonnal érdemben, mert stabilitás szempontjából biztos előbbi a nyerő, ellenben minden más területen utca hosszal kap ki akármelyik ratyi Symbian-os mobiltól.
Arról meg már nem is beszélek, hogy az SE árképzése a "szánalmas", illetve a "nevetséges" kategóriák között mozog. Tudtommal a gyártó kínálatában az összes smartphone 100k környékén mozog, míg példának okáért a Nokia jóval olcsóbban is kínál okostelefont. Nagyon nem mindegy.
-
drkbl
őstag
válasz YAS-dude #10323 üzenetére
Látszik az egész Symbianon, hogy tákolják már generációk óta. Van egy névjegyzék, amelyik prediktív keresést is használhat, meg van ugyanez régi, fatengelyesben, ha SMS-t írok. Tisztára, mintha a Windows 7-ben a Jegyzettömb egy Windows 3.1 mentés másként ablakot dobna Kikapcsolom a T9-et (ami önmagában, alapban kimeríti az ipari hulladék kifejezés jelentését ezen a modellen, az enyém még a laptop szót sem ismerte, viszont kegyetlen hosszú halandzsa ragozások vannak benne) a webböngészőben, kikapcsolja SMS írás közben is. Nem okostelefon, IQ bajnok telefon.
Ha véletlenül valamelyik S40-ben felemelik a naptár megjegyzések, tennivalók szövegének hosszát ~250 karakterre, uzsgyi, vissza; soha viszlát, preventive újraindításTovábbi aranyos Mi a neved? játék a verziószámokon túl a biztonsági tanúsítványok neve, pl. Thawte ez, az, amaz, melyik melyik, amikor kiválasztom a pl. a levelezéshez.
Hardver fejlődésről meg csak annyit, panelcsere, goodbye fényérzékelő. De legalább nem fagy meg reggelre, hogy valami jót is mondjak erről a qrvajó, de legfőképpen qrvamegbízható telefonról. Ja, meg qrvakézaládolgozós is, mekkora poén, hogy az alapértelmezett számot csak az egyszerű tárcsázással hívja válogatás nélkül... Meg mekkora poén, hogy ha megtanítok egy hosszú szót a T9-nek, ha két karaktert írok be, felajánlja, de ha véletlenül hármat, jön a halandzsa, törölhetek vissza. Bezzeg a szartsetudó S40-nél van előző javaslat gomb is, bebeee
-
veterán
válasz YAS-dude #10334 üzenetére
Na, a szifont inkább hagyjuk. Sárguló, repedező hátlap, akkumulátoros problémák, borzalmas magyarországi garanciális ügyintézés, hogy mást ne említsek. Ha nem Apple lenne, fele ennyit nem adtak volna el belőle, ezt bárhol, bármikor kimerem jelenteni.
A Samsung pedig mióta gyárt telefonokat? Azt hittem, a mikrohullámú sütő a fő profiljuk!
Egyébként -- ha eddig nem lett volna nyilvánvaló -- se Rocker, se én nem akarunk arról meggyőzni senkit, hogy E52-őt vegyen. Mindössze azt szajkózzuk, hogy nem lehet egyértelműen SZAR plecsnivel "jutalmazni" egy egész szériát azért, mert az átlagosnál több selejtes példányt tartalmaz. Az már megint más kérdés, hogy mégis hogy a retkes sószóróba merte a Nokia úgy kiadni az "E5x" sorozatot, hogy az az átlagosnál jóval több problémával szembesíti a vásárlókat.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz YAS-dude #10336 üzenetére
Ne haragudj, de ha valóban így gondolod, akkor részemről végeztem az érveléssel. Szerintem nem tudod, mi az, ami igazán sz_r, ha az összes E52-őt annak titulálod.
Veled szemben én merném javasolni, de az tény és való, hogy az ismerőssel tartanék vásárláskor. Nyilván nem az E52 fogja megkapni a "legmegbízhatóbb mobiltelefon" címét, de még emellett is kiváló választás lehet, ha alaposan átvizsgálod vásárlás előtt. Ha az életben ez lenne az egyetlen kompromisszum, én kib_szottul boldog lennék.
-
old rocker
veterán
válasz YAS-dude #10334 üzenetére
Fogalomzavarban szenvedsz. Nem a magánéletemről tájékoztattalak, csak egy filozófiai háttérről. Az iPhone-r még nem hallottam különösebben rosszat, minden más márkával kapcsoltban már igen. Nekem egy SE telefonom volt, na, az is szar volt.
De már leírtam, csak képtelen vagy te is felfogni: nem értek egyet a Nokia üzletpolitikájával (sem). Több alkalommal kifejtettem azt is, az E51 után nagy volt a várakozás, gyorsan piacra dobták z E52-t (is). Vagyis minden szöveg ellenére a gyors kommerciális siker volt az első; de ez egyre inkább terjed a világon. Visszahívott autókról már biztos hallottál... Csak a kritikai részeimen, ahol leírtam, mennyire szar ez tendencia, azokon nagyvonalúan átsiklottatok. Ugyanezt,amit a nekem szánt hozzászólásodban leírtál, már én is leírtam pepitában. De kurvára rühellem a tömeghisztériát és z azt gerjesztőket. Mint pl.Dzsóbácsi. Találkoztam vele 6120C kapcsán, E51 kapcsán, E66 kapcsán, N95 kpcsán, 6220C kapcsán. Mindenhol ugyanez megkeseredett fikázás ment, amire ebben topikban tette fel koronát. Néha már magam is azon kaptam magam, nyomkodom, csavargatom a telefont, nézem, hol"világít a pofámba két led" stb. Magyarán: 70-30 % arányban voltak, akik tök meg voltak elégedve a telefonnal. Miért kell az ő kedvüket is elszarni? Probléma van a telefonjával, idejön, leírja. Rendben. De miért kell állandóan hangulatot csinálni? Azért, hogy kinek eredetileg jó volt a telefon, az is gyanakodva nézze, mert 4-5 hangadó miatt ő egy balek faszkalap, hogy ilyen szart vett? Mert a topikban a tényeken túlmenően az az irányadó hangulati tendencia, még a kecske is hülye lesz, amelyik a sírján legel annak, aki Nokiát, főleg E52-est vesz vagy már vett.
Tőlem sokan megkérdezték, szeretne E52-est, mit tanácsolok? Elmondtam, hogy a konstrukció elve nagyon jó volna, de sajnos a kivitelezésbe, a meózásba már nagyon sok hiba csúszott és a szervizeldéjük sincs a helyzet magaslatán. Tehát vgy kifog egy nagyon jó készüléket és akkor heppi lesz, vagy rápacsázik. Hozzátéve, az új szoftver talán-talán kezdi orvosolni a problémákt. De nem fűztem hozzá, miiii, tiszt hülye ááállt vagy, bazmeg, ha ilyet veszel, mert ez sem igaz. Vagyis: maradjunk a realitások talaján.
Érdekes módon azokat az esszéket, melyekben üzleti etikátlanságnak minősítettem a trémobil, a telefon e-mail kliensének kialakítása és a nokia messaging közötti összefüggéseket, azt nem méltattad, pedig az tisztességtelenebb, mint egy elcseszett E széria kibocsátása.[ Szerkesztve ]
-
Probert75
addikt
válasz YAS-dude #10559 üzenetére
Felírtam a regisztrációnál beírt dolgaimat egy papírra, de ezeknél a kínai oldalaknál nem lehet tudni.
Meg egy kicsit változott a dolgok menete, mert a regnél nem kellett beírnom valami hosszú számot magamtól. Ami a leírásban úgy van, hogy 11, 13, 15 vagy 18-cal kezdődjön. Ez a sor hiányzott.
Egyenlőre a doc-ban csatolt képek alapján jó úton haladok, de ki tudja?[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/samsung_galaxy_note_10_pitaka_magcase_tokkal_elado/friss.html
-
old rocker
veterán
válasz YAS-dude #11242 üzenetére
Kár?És még hányszor olvassam el,hogy hogy a dzsóbácsik ezen agonizálnak? Mert én ebbe a topikba tavaly augusztus óta írok. Azóta időről-időre visszatérő téma,milyen gáz,milyen felháborító. Már kurvára unom.
[ Szerkesztve ]
-
canniball
nagyúr
válasz YAS-dude #11185 üzenetére
Ezek szerint mégsem én vagyok a láma.
(#11187) c3poÜme!
Ezt értsem úgy hogy a Handy Calendar bejegyzi a figyelmeztetést a naptárba ha adott kontakthoz van ilyen? És ha igen ezt "visszamenőleg" is megteszi vagy csak az új szül.napok megadásánál?(#11280) ige9mc!
Erősebb akksit nem lehet beletenni?https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
old rocker
veterán
válasz YAS-dude #11460 üzenetére
Pontosan!Teljesen igazad van, én,amikor itthon dolgozom,gyakorta a profimail fut a teflonon a háttérben és figyeli, van-e emil. Amikor kopog, megnézem, mi érkezett, ha csak vakkantani kell rá, mindjárt meg is teszem, ha irreleváns, kukázom; a PC-n csak akkor lépek be az Outlookba,ha valami fontos jött. Elég ennek a gyöngusz gépnek az EDIUS vágóprogit futtatni...
Természetesen, amikor magamon és házon kívül vagyok, tökéletesen helyettesíti az Outlookot.[ Szerkesztve ]
-
old rocker
veterán
válasz YAS-dude #11492 üzenetére
Nyilván beleszól a kézügyesség,az ujjbegyek érzékenysége és a vadnyugati szemészeti effektus: Old Sam. Nekem alapból van egy távollátó szemüvegem, fénytörés+egyéb. De olvasáshoz más kell. Van egy bifóka, de sokat (állandóan) kerón járok, azon nem egészséges viselet. Az E71qwertijéhez meg igencsak elkelne nekem az olvasóhemüge.Én sokszorosát használom a telefont telefonálásra, esemest ritkán írok, max.rövid e-mail válaszokat. A névjegyzékbe alig lépek bele a gyorskereső miatt.Régen volt egy 33akárhányas Nokiám,szűkített billentyűsorral,azaz felfele billentve 1-es, lefele 5-ös... Én akkor baromira megtanultam, melyik billentyűhöz melyik betűk tartoznak ... Az 5800-n névjegyzékben keresés határozottan szellemes és gyors, a kijelző nagy, azt még én is jól olvasom, szal kinek a pap, kinek a qwerty.. nekem a hagyományos, vagy a tapicskás.
[ Szerkesztve ]
-
akos3
addikt
válasz YAS-dude #11563 üzenetére
jah bocs, nem tudtam, h az A-GPS-re érted, h kiegészített, mert arra tényleg generál adatforgalmat, ahogyan írtad is. Csak a kiegészített GPS-t a külső GPS vevőre is szokták néha érteni, én is most hirtelen arra gondoltam, azért nem értettem, h attól miért lenne adatforgalom. Bocsi akkor, felreértettelek. Így igazad van.
-
-
Antilhu
tag
válasz YAS-dude #11563 üzenetére
Sziasztok!
Ez tuti, mert a tapasztalataim mások:
szóval csak voice tehát hang hívás van a SIM-en aktiválva, szóval semmi WAP és NET nem érhető el a kártyáról. Továbbá próbáltam netezni úgy hogy a beépített W@P és Mobil Nettel sem tudott az internetre kapcsolódni a készülék.
utána aktiváltam a Helymeghatározásnál az A-GPS-t és a hálózat alapút is.
majd elkezdtem használni a navigációt, ahol alul az adatforgalmi számláló semmit sem mutatott, illetve a naplóban sem jelent meg, hogy lett volna vmi adatforgalom. Szóval ebből számomra sz derül ki, hogy ha csak voice van a kártyámon akkor hiába kapcsolom be az egyéb a többi GPS módszert (A és hálózatalapú) nem fog/tud pörögni az adatforgalom.
Szerintetek ez helyes lehet!
Köszi: Antilhu
-
attisx
addikt
válasz YAS-dude #12161 üzenetére
Nem tudom Eseries-nél hogy van, de sima S60 profil beállításoknál, nem lehet külön-külön ki-be kapcsolgatni a különböző események figyelmeztetését. Csak egy egyetemes némító opció van a "Csengetés típusa/ Néma ", ezentúl csak a hangfájlokat lehet/kell meghatározni, valamilyen hangfájlnak mindig ki kell lennie választva. N86-on pedig valszeg' csak ez utóbbi beállítást látja a PM, az utóbbit nem. Szóval, a dolgok jelenlegi állása szerint, úgy tűnik esetemben csak egy "néma hangfájl" beállítása lehet a megoldás.
[ Szerkesztve ]
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
attisx
addikt
válasz YAS-dude #12164 üzenetére
Na jól van. Megyek előjegyeztetem maga két hét szigorított fejbelövésre... (Van kismilló zene a gépen, és persze mindet kilistázza a jelzőhangoknál is, végig pörgetve meg úgy látszik átsiklottam az "Off" lehetőség felett... )
(#12168) Zolar:
A kettős mód ilyen. Mivel a 3G az elsődleges hálózata így, ha 2G-re kapcsolódik a telefon, folyamatosan fut a hálózat keresés.
[ Szerkesztve ]
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
Probert75
addikt
válasz YAS-dude #12268 üzenetére
Lehetséges, nem jutott eszembe. De szerintem egy kórház körül vagy benn, mindegyik szolgáltató hasonló körülményeket próbál teremteni. De lehet csak én gondolom így, ők meg nem.
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/samsung_galaxy_note_10_pitaka_magcase_tokkal_elado/friss.html
-
kkrisi
senior tag
válasz YAS-dude #12481 üzenetére
Nem hasolítani akartam egymáshoz a 2 mert mindegyik másban erős! Nekem csak az volt a lényeg a kérdésemben, hogy van e olyan jó a hangszórója h szól e olyan jól mint a 5310es! Am meg én amúgy is xm párti vagyok, de mivel a tudás is számít nállam ezért jobb válaszzásnak látom az e52t. ME ga másik bajom h korlátozva vagyok mert t-mobilnál nem minden készülék kapható
-
old rocker
veterán
válasz YAS-dude #13046 üzenetére
Ember. Ha nem tudsz engem megfelelően értelmezni, akkor ne próbálj meg rám utalni, ha nagy tisztelettel megkérhetnélek...
Ha vennétek a fáradtságot és visszaolvasgatnátok az egy évvel ezelőtt íródott bejegyzéseimet... Én úgy érzem, végig korrekt próbáltam maradni. Indítványoztam statisztika gyártást, érdeklődtem mobilkereskedőknél. Az, hogy egyeseknél kicsapta a kulturális biztosítékot a szlogenem, arról nem én tehetek. Nem állíthatok minden hozzászólásomhoz egy közlekedési rendőrt, nem írhatom le minden alkalommal, hogy azért piszkálom a kedélyeket ezekkel a "vigyázzatok, mert qrwajó" jellegű beszólásokkal. mert volt olyan versenyző, aki kezdettől fogva tahó módon fikázta a maga tyúkszaros sztorija alapján a telefont, s ha valaki beírt egy hibát, amit tapasztalt, legott ott termett és reflektált, ugye, megmondtam, ez a telefon egy hulladék, egy trágya, stb. Tömeghisztit csinált, mindenki recsegtette, tekergette, nyomkodta a telefont, bámulta a "házikós billentyű alól a fél pofáját cigánybarnára pirító ezer luxos ledet stb... Egy idő után tele volt a tököm vele, hogy már más topikokban is arra hivatkoztak, olvastad az e52-es topikban, milyen szar az a telefon?Nem azokkal volt és van bajom, akik normálisan leírták, ráfaragtak. Azokkal, akik négyzetre emelték a saját ügyüket és úgy interpretálták, ez a jellemző erre a telefonra.
Azoknak születtek fricskául ezek a bejegyzéseim, amit te most hurrá-optimizmusnak titulálsz. Bárkinek, aki azért írt be a fórumra, ebbe a topikba, hogy hideget-meleget olvasott már erről a telefonról, most akkor vegyen, vagy ne vegyen, a legtöbbnek normális és lehetőleg tárgyilagos értékelést írtam, még akkor is, ha a poén - és a károgók bosszantása - kedvéért odaírtam, csak arra vigyázz, hogy az E52-es sajnos qrwajó.De megkérdezem tőled (is): tulajdonképpen mi a tököm bejegyzéseket vártok tőlem? Ha nálam pesszimistább embert mutatsz nekem, egy valakit kivéve, de az is már inkább szociopátia, akkor fényes nappal kinyalom a saját fenekem a Moszkva téren; ennek ellenére, az egy éves E52-em hiba nélkül működik. A másik, amit olyan valakitől kaptam, aki eredetileg ki akarta vágni, szintén hiba nélkül üzemel nálam. Azt is írtam, a feleségem 5800-jával sokkal több gond volt; akkor mi a túrót szeretn étek tőlem olvasni? "Emberek, az E52-es egy qraszar készülék, ne vegyetek, ocsmány fospisztoly trágya". Most jó?
Mellesleg, ha beleolvastok más topikokba, ott is többnyire nem azok írnak be, akik közölni szeretnék: embertelen jó a Nokia akárhanyas. Olyanok írnak zömmel, akik tanácsokat kérnek és azok, akik tanácsokat adnak, esetleg a tapasztalataikat akarják megosztani.
Az, hogy ebben a topikban kb. 25 rendszeresen kommunikáló közül 7 marhára nincs vele megelégedve, még nem jelenti szignifikánsan azt, az E52-es trágya. Legfeljebb jelez valamit, figyelmeztet. Leginkább arra, amit szintén többször idéztem a Fight Clubból: " Mi mindannyian egy jól bevált fogyasztói szokás melléktermékei vagyunk".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest