Hirdetés

2024. május 6., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  BLOGOUT  »  [Re:] [nem_tom:] Szakács

Hozzászólások

(#7) D1Rect válasza nem_tom (#4) üzenetére


D1Rect
félisten

A "sok munka" relatív.
Normális helyeken felkészítik a konyhát az indulásra(pl. 10 órai nyitásra az jelenthet 6 órai kezdést), de akkor 2 műszak viszi a pályát.
A sarki kifőzde és egy normális étterem között óriási különbség van.

A kifőzdében általában minden folyamatot te(és 1-2 szakács/konyhalány) csinálsz, míg egy étteremben ha pl. szépen tálalsz, akkor csak a tálalást csinálod folyamatosan.

Útvonal

Fórumok  »  BLOGOUT  »  [Re:] [nem_tom:] Szakács
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.