- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
picur220
veterán
Nem voltam angyal mégsem nemérdemlek ilyen sorsot
Ez a mégsem nemérdemlek egy kicsit sok még egy dalszövegnél is. Nem azért, mert egybe van írva a nemérdemlek, külön írva sincs semmi értelme annak, hogy mégsem nem érdemlek. -
geprombolo
őstag
Nekem tetszik.
Közben az jutott eszembe, hogy ne szaladj olyan szekér után, ami nem vesz fel. Meg az, hogy az a kéz, ami egyszer megüt, az megüt újra....... -
picur220
veterán
Hát... nem_tom...
Szép lett, de messze nem irodalmi, nagyon köznyelvi, és néhol magyartalan. De a tartalma, és maga az ötlet szép. Irodalmi szempontból nem vizsgáltam meg, mert nem értek hozzá, de ez szerintem sokkal kevésbé fontos, mint a stilisztikai és nyelvtani dolgok. -
rolkaDb
aktív tag
Ez nagyon jó lett! Köszönöm!
-
nem_tom
őstag
Bratyó? Elfelejtettem odaírni (ki is egészítettem), de ezt egy lány írta.
A szótagszámokról csak annyit, hogy én ezt úgy másoltam be, ahogy kaptam. Mivel versszerűen mutattam be nektek, ezért a refrént csak egyszer írtam be, ennél többet nem variáltam rajta.
Köszönöm a szerző nevében, a kommenteket!
-
JetiRulez
őstag
Szép volt, jó volt, köszönöm ennyi!
-
szablya
aktív tag
Jó, egész jó
persze vannak benne hibák, a szótagszámokra légyszíves ügyelj, talán ez a legfeltűnőbb hibalehetőség, én is sokszor az ujjaimon számolom, hogy kijöjjön a sor
Kitartás, bratyó!
-
hengerPHanda
tag
Ez gyönyörű...
A maga nemében persze... nem cserélnék a szerzővel, de szívesen hallgatnám! Zenésítést!
-
nem_tom
őstag
UP!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Izmos, RTX-es NUC géppel jelentkezett az ASUS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SSD kibeszélő
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Új FULL HD webkamera + Számla
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest