- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SteveL
aktív tag
válasz
dawe666 #4064 üzenetére
Nem hinném, hogy a wifije elég erős lenne nekem, ráadásul jövőre Digire váltok, de nagyon köszi a tippet, elgondolkodtam rajta.
Bár ha ingyen kicserélik, akár egy próbát megér, max. rádugom a mostani Tp-Link WR841-em. Mondjuk nem tudom, a két routert mennyire nyűgös összehangolni (porok, miegymás). Egyáltalán lehet ilyet? Mármint egy router LANját összekötni egy másik router WANjával.
-
Avicularia
veterán
válasz
dawe666 #3920 üzenetére
Megnéztem a 2 terás samsungot ami benne van most. Februárban lesz 3 éves. több mint 2 évig pihent nagyjából az asztalon, ritkán volt bekapcsolva adatmentésre. Mikor megvettem a nas-t március 25.-én beleraktam, azóta folyamatosan megy 24 órában. 193-as nekem nincs a smart-ban, a Load_Cycle_Count a 225-ös értéknél van és 246 az értéke. Ez nem tűnik túl soknak.
-
kenyerr
tag
válasz
dawe666 #3778 üzenetére
Anno valahol olvastam, hogy a vákumnál jobb a túlnyomás a házban, plusz még konkrét hozzászólással is találkoztam egy külföldi forumon, hogy jobb lett neki befele fújatva, ezért próbáltam ki és nekem is bevált. Tehát megnéztem mindkét irányban és befele tényleg jobb volt a hatásfok.
Ha lesz időm valamikor lehet hogy kipróbálom amit kigondoltál, aztán tapasztalatokat megosztom.
-
gahor72
aktív tag
válasz
dawe666 #3754 üzenetére
Egyébként olvastam olyat is,hogy beleraktak 2.5-es vinyót,és avval állítólag nem melegedett annyira,és kikapcsolt(lehúzott)ventivel sem melegedett túl......
De ezt kétlem erősen,meg ki tudja mennyire dolgozott a proci stb...
A friccek dolgoztak vmi programon is amivel módosították a venti ki-be kapcsolását,meg a fordulatszámokkal variáltak,de már nem emlékszem.
üdv
-
gahor72
aktív tag
válasz
dawe666 #3748 üzenetére
Így van,ezenkívül oda van ragasztva ilyen ragasztópisztolyos ragasztóval,simán lejön.
Sokan paráznak a garivesztés miatt,de én nem láttam rajta egyértelmű "plombát"festéket" stb....
Én kicseréltem,de a venti választásnál figyelj a csatlakozóra,-és a venti vastagságára is-különben forrasztani kell.Több külföldi fórumon ezt javasolják:
[link]Persze ízlések és pofonok.
üdv -
Tonyk
veterán
válasz
dawe666 #3615 üzenetére
Véletlenül nem google dns van beállítva a routeren vagy a gépen?
Amint látod a WAN interface válaszol, nem megy ki a kérés a routertől, mert megtalálja "magában" a választ. (gyakorlatilag két hálókártya: az egyik a a WAN a másik a LAN oldalra.) Azon a lábon meg tiltva vagyon a kívánt port. Ennyire intelligencses.
-
Tonyk
veterán
válasz
dawe666 #3613 üzenetére
"szerk: nem baj, hogy a géped a belső hálón van, ha a böngészőből a no-ip.biz-zel próbálkozol, akkor az úgyis WAN irányból fog ránézni, mehet a gépedről a próbálkozás!"
Csak meg ne lepődj!
Próbálj már egy traceroute-ot vagy egy pinget(és akkor a válaszidőket nézd) csinálni belülről a dyn-es címedre ....Úgy belülről válaszol, mint a huzat:
-
Balinov
titán
válasz
dawe666 #3611 üzenetére
igen, kozben en is dobtam a vpn-n-t.
dydns package telepitve, noips reg OK, cim beregisztralva a nas admin feluleten a megfelelo helyen, EPC3295-ban a router belso ip cimet forwardoltam, 9091-es portra, TM fut rendben, de nem tudok nem a belso halorol csatlakozni a tm-hez.
xxx.no-ip.bix:9091-et irtam be a telefonon a zongezobe, ez az egyetlen eszkoz, ami kulso halon (3g) kapcsolodna.de nem kapcsolodik,
erzem, hogy valami bagatel dolgon csuszok el, de nem tudom mi az...az segitene, ha tennek be egy screenshotot a gateway portforwardolos feluleterol?
most a xxx.no-ip.biz:65432 (pfwnel beallitott kulso port)-al probalva valami erolelepest tapasztalok, nem not found, hanem errror 101 vagy error 324-akat dob (the connection to xxx.no-ip.biz was interrupted cimszoval).
tehat akkor a nopis dolog az latszolag rendben mukodik, csak a portokkal kellene baszakodni?
egyaltalan a nas belso cimet (192.168.1.16) kell megadni, vagy azt a kulso ip-t, amit a DyDNS-nel mutat az admin feluleten?
bocsanat a lama kerdesekert, halozatosdi idaig kimaradt az eletembol..
-
Tonyk
veterán
válasz
dawe666 #3604 üzenetére
Elméletileg van egy telnet-es backdoor, ami vagy megy vagy nem. Azon keresztül lehet(ne) szerkeszteni. Bár szimplán telneten keresztül nem leányálom. De nem értem mi hátrányod származik belőle, hogy ott az FFP?!
(#3607) kenyerr
Én azt vettem észre, hogy nálam elég volt 4-5 percenként nyomni egy announce-ot a szervernek, akkor még nem akadt le. Majd megnézem -amikor ráérek- ezzel is.
-
Balinov
titán
válasz
dawe666 #3595 üzenetére
Koszi, ki fogom probalni. Bar, ha a desktopon az utorrent adott portal aktiv, megy a feltoltes is, ahogy a csovon kifer, akkor ugyanazzal a porttal a nason is mennie kellene, nem?
A gondom az inkabb az - lehet, rosszul fogalmaztam meg -hogy korabban hozzaadtam egy torrentet a gyari klienshez, akkor ilyesmit lattam
Aktiv torrentek szama 1mig most hiaba adom hozza, nem is latszik a job listaban. Gondolom, ha mukodik, ha nem a portforward, azert latnom kene az aktiv torent listaban, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Még egy One UI 8 béta a végleges előtt
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobilinternet
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Star Trek
- További aktív témák...
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55