- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- potyautas: Norvég nyár
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
dolphy17
tag
-
UnA
Korrektor
-
doooo
veterán
-
7Heads Drago
veterán
-
beastars
tag
Ajándék toll. Na persze milyen nagyvonaluak. Kérdezném ez mitöl is jobb vétel mint egy s6 lite ? Esetleg tudásban , árrban, kijelzö, tárhely, szoval miért is bestbuy ez a termék?
-
janeszgol
félisten
-
doooo
veterán
1 éves SoC... igazán nincs benne semmi friss. A Kirin 820... na az már friss lenne.
-
AD4MINATOR
nagyúr
-
_flamer
aktív tag
-
Schuler888
senior tag
Elsosorban a fosodorbeli Tab S-ekre gondoltam a lite az egy jolarazott butitas, annak akinek ez is eleg, pl nekem eleg lett volna(mivel pont csak oktatasi/meeting/akarmi egy helyen valo vegtelen kezirasos jegyzetem legyen mindenbol ami soha sem veszik el es masik eszkozomon is elerem oket. Azota mar 3an is valtottak a kozvetlen kollegak kozul a regi noteszkonyv-toll parosukrol
) amikor egy egy eve vettem a tab S4et 170ert az egyik legolcsobb helyrolMost megneztem, majd 1 evvel kesobb meg mindig a legolcsobb helyrol 155k... ahol en vettem anno 170ert ott most 185
, tartja az arat, amit meg is ertek. -
Rodi 4.80
senior tag
Csak tartalomfogyasztásra nem kell ilyen drága cuccokban gondolkozni. Ha valakinek más célra is táblagép kell akkor sajna csak az Ipad jöhet szóba ár/érték/support arányt tekintve. (szvsz)
-
Noukoum
veterán
Cserébe elég gyenge processzort kapott a tab s6 lite. Kivannak ezek találva.
-
Schuler888
senior tag
-
pusszycat
nagyúr
-
dolphy17
tag
Ha Kodi fut rajta akkor én megvettem. Nincs tele a Google bloatwarejevel még jó is.
-
joey04
titán
-
janeszgol
félisten
A megvett játékaim a Playben vannak. Én azt várom, hogy játékok kínálatában erősödjön a HMS. Nekem az is megfelel persze, ha lesznek olyan új játékok az AG-ben, amikkel szívesen játszom. Végül is mindegy mit kapcsolok be itthon, de sajnos amikhez venném, azok még nincsenek fent. Ezért kikötés még tabletnél nekem a GMS. De látod az aláírásom, telefonnál megvagyok nélküle. Lumiat is használok a mai napig.

Még nem, nem látom az appot a AG-ben. -
gproject
aktív tag
-
Noukoum
veterán
Nem csak rajzoláshoz jó a toll hanem irányításra, jegyzetelésre is

-
janeszgol
félisten
-
bollokcs80
Korrektor
-
pusszycat
nagyúr
-
gproject
aktív tag
Mivel altalaban nem elsodleges eszkoznek veszi az ember, es van mellette egy gms kepes mobiltelefon.
Illetve a tablet meretebol adodoan -ha nagyon szukseges- mar a bongeszon keresztul is hasznalhato a youtube, drive, photos... Szoval, egyaltalan nem gondolom, hogy a tobbsegnek a gms hianya egy tableten, olyan merteku problema lenne, mint telefonon.
Nyilvan, ha van hardver tekinteteben ar/ertek aranyban versenykepes alternativa google szolgaltatassal, akkor inkabb az. -
Noukoum
veterán
Mondjuk ajándék tollal eléggé bestbuy.
-
7Heads Drago
veterán
Ezt nem is vitattom.
-
Somatom
veterán
Másodvonal? Egy évig használtam Teclast T10 -et. Most is megvan, müxik, csak közben nagyon megtetszett a Teclast M16. Most azt használom. Egyik sem hibátlan, de a Samu Note9 -em sem az, pedig az négyszer annyiba került, mint az M16.
-
Bog
HÁZIGAZDA
De, elírás, javítottam, thx
-
bollokcs80
Korrektor
Ipaden elérhető minden G. alkalmazás, de ott vannak a kiforrott sajàt szolgáltatások is. Huaweien semmi.G. és egy félkész HMS. A ceruza meg ugyanolyan vastagon fog, mint régen. (sőt..)
-
törölt tag
Tavalyi modell, simán kiszolgál még 2-3 évig. Főleg a 6 GB RAM-os változat.
-
dutrás
őstag
Megint kezdődik ez az értelmetlen vita előlről
Ahány ember annyi féle igény...
-
AD4MINATOR
nagyúr
"bizonyos szolgáltatásokra"
szolgáltatások fele nem megy rajta
nemcsak a guglihoz köthető appokra kell ilyenkor gondolni -
bollokcs80
Korrektor
-
törölt tag
Szükségem van Keepre, Drivera, stb. A Google keresőmotorját preferálom, az alternatív YouTube appokat viszont nem. Stb...
-
7Heads Drago
veterán
-
törölt tag
-
7Heads Drago
veterán
Látom marha nehéz elfogadni ha valakinek nincs igénye bizonyos szolgáltatásokra.
-
gproject
aktív tag
Az teljesen ertheto, ha valaki hianyolja a telefonokrol a gms-t, de tabletrol...
-
AD4MINATOR
nagyúr
-
törölt tag
-
joey04
titán
-
törölt tag
Két táblát használok (MP M5 és iPad 7). M5 már nem kapható, M6 lett volna neked droid fronton ideális, de itthon nem kapható (ráadásul azon még van GMS). Tab S5e maradt így, bár attól függ, mennyi pénzt áldozol rá.
-
bollokcs80
Korrektor
Én épp mostanában keresgélek valami táblagépet, ugye az Ipaden kívül nem sok értelmes opció van. Ez pont jó lenne, méretben, tudásban, árban, csak az a fránya G. hiány....
-
törölt tag
-
AD4MINATOR
nagyúr
"Az egész gép 45 grammot nyom"
Ez nem elírás?
vagy nincs benne semmi? -
törölt tag
Tehát a Huawei nem hozta be sem a MediaPad M6-ot, sem a MatePad Pro-t, csak ezt a budget táblát. De legalább nincs GMS (csiribá majd úgyis megmondja, hogy a HMS már régen jobb).
-
holozis_HUN
addikt
-
janeszgol
félisten
Jó kis tablet. Biztosan népszerű lenne, ahogy a P40 Lite is. A Kirin 810 elég jól sikerült, mint anno a Kirin 710.
-
pusszycat
nagyúr
-
Ixion77
addikt
"Az egész gép 45 grammot nyom"
Héliummal van feltöltve?

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- E-book olvasók
- Információáradat a Pixel 11-es szériáról
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- Futás, futópályák
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Aranylemezre került a Forza Horizon 6
- Bestbuy játékok
- Fotók, videók mobillal
- Motoros topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- 5G LTE! Whitespotos, Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Panasonic FZ-M1 Toughpad Windows 10 Tablet / Beszámítás OK!
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi 128GB Space Gray ! ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple Smart Folio iPad (A16) (11. generációs) - citromsárga tok
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- darkFlash Shadow Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB DarkFlash DK352 Plus 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) amikor egy egy eve vettem a tab S4et 170ert az egyik legolcsobb helyrol
, tartja az arat, amit meg is ertek.