Hirdetés

2024. február 26., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) bambano


bambano
titán
LOGOUT blog

nekem kiskerekkel szaladt tele a fundoklim...
komplett irodát cserélnénk le, és ez két kiskernek sem elég nagy buli ahhoz, hogy egy árajánlat kérésre válaszoljanak...

építési próbálkozó meg fél év alatt tudott árajánlatot adni, utána meg kiborult és anyázott, hogy nem vele dolgoztatunk... kispofám, én nem tudok éveket várni, hogy megemeld a segged...

nincs itt semmi gazdasági probléma, pláne nem válság, ha ennyire nem kell a munka a cégeknek...

Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

(#2) nemlehet válasza bambano (#1) üzenetére


nemlehet
őstag

Ezzel mi is szembesültünk beszerzéskor. Ügyfélelégedettség az smafu.

Nekünk az irodaszer beszállítónk olyan, hogy ha SOS rendelsz valamit az olyan 2-3 hét, ha simán akkor van úgy, hogy 1,5 hónap után sok b*szogatásra hozzák ki a felét és azt is rosszul.... De pl a telenor is elmehet a fenébe 2 hete nem bírnak 2 rohadt SIM kártyát kiküldeni.

De pl a vizgépbe ballont szállító cég is csinált olyat, hogy hopp elfelejtettük kivinni majd jövő hónapban ok? Az nem számít hogy akkor 1 hónapig nincs víz (jó nem tragédia, túl lehet élni), de nehogymár egész Szentendréig el kelljen hozni 3000 Ft-ért azt a rohadt vizet amikor 5 éve ügyfelek vagyunk.

Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3

(#3) KaiotEch


KaiotEch
nagyúr

Sajnos sok bót is ilyen. Most nekem meggyűlt az egyikkel a bajom(SK). Megrendeltem valamit, és hívtak, hogy hát nincs nekik, de 4 hét múlva beérkezik, azért igényt tartok még rá? Hát mondom persze. Erre 2 napra rá kapok egy mail-t, hogy már a futár szállítja. Óó mondom külföldön biztos hamarabb telik az idő. Meghozta a futár, átvettem, kibontottam a nagy része egyben volt. Mivel majdhogynem 0-24-be dolgozok, így nagyon nincs időm semmire. Megjött a többi cucc is ami kell hozzá, így elkezdtem összerakni. Hát látom, hogy az előlap mind a 4 műanyag tartója le van törve. Írtam is nekik. Jön a válasz: Ezt 8 napon belül kell bejelenteni. Re: 2015.10.10-én vettem át a csomagot, a levelet 17-én írtam, szerintem ez 7 nap. Aha jön a válasz: Sajnos ezt 3 napon belül kell bejelenteni. No itt borult a bili, aztán még most is filózok, hogy ezért a 2eFt-ért elküldtem őket a jó édes anyukájukba, vagy ragasszam meg, és az élet majd úgyis kiegyenlíti a számlájukat.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.