- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hengerPHanda
tag
válasz
Badman 4ever #14161 üzenetére
Nem is tudom miért...
Wictor:
Én sem értem.. lehet az a baj, h úgy érzem, nekem mindig mindenhol ott kell lennem és mindig mindenbe bele kell kotyognom
Csak nektek árulom ám el...
Régen színésznőnek készültem, de aztán rájöttem, h ki kéne magam próbálni a stand up műfajban is. Nem bírom magamban tartani... A döntést, h jelentkezzek-e vhova meghallgatásra, ma estig érleltem. A neten találtam egy helyet, ahova lehet jelentkezni, várnak újoncokat meghallgatásra. Felhívtam a számot, de a srác, akinél jelentkezni lehet, szabadságon van, külföldön, 26-án jön haza. Azt mondta egy másik srác, akivel beszéltem, h átadja a nevem és a számom az illetékesnek és még az is lehet, h hamarabb jelentkeznek ők, mint én
Szóval drukkoljatok nekem is, ha lehet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Lenovo Y720 Cube kompakt gamer PC: i5 7400, 16GB RAM, GTX 1070, 512GB SSD
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!