Hirdetés
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
teo77
őstag
válasz mrbig25 #3769 üzenetére
Az a helyzet, hogy pl a nem gyári appok esetében ilyen tartós leállítás nincs. Pl. Dolphin. Mindig újraindul, ha ki is lövöm. Pedig csak nagyon ritkán van rá szükségem. És letörölni meg nem szeretném. Az ilyesmit sem lehet root nélkül fagyasztani?
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
Maximum1
őstag
-
architect26
aktív tag
válasz mrbig25 #4393 üzenetére
értem köszi a választ. Most látom, hogy ez a faux kernel nem megy GPE romon...még
Ha visszarakom a US romra. DE! megakarom tartani a GPE boot animációját, akkor melyik fájlt kell meghagynom, illetve használnom a fastboot flash cmd-ben? Azt tudom, hogy a logo logo.bin az a logo cseréje, de nem találtam meg, hogy melyik a boot animációé? Köszi a választ
Per aspera ad astra
-
architect26
aktív tag
válasz mrbig25 #4467 üzenetére
jaj ez sem jó, mert tegnap beketyózott tőle a mot G mikor megváltoztattam a system file jogait, utána sötét képernyő és hibaüzenet, hogy blabla comandroid.systeui has stopped blabla és azon kívül nem volt semmi, még kikapcsolni sem lehetett fizikai kikapcs gombbal....Na én azt hittem, hogy haza vágtam, tégla lett belőle. De nem.
Per aspera ad astra
-
-
Tim82
félisten
válasz mrbig25 #4564 üzenetére
Köszönöm az infót, ez nálam egy újabb érv, hogy tavasszal beruházzak egy Moto G-be.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Jaffa75
őstag
válasz mrbig25 #5552 üzenetére
Szia,
tudod mint az öreg bácsis viccben... "igény az vóna'.." nem írnám le a többi részét mert warn jár érte!
Ha feltöltöd vhova (dropbox pl) azért nagy köszi!
kelly:: én is szemezek az X-szel, de egyelőre tök rendben van a G is! Ott van kihívásnak a Z1c is pluszban, de kitartok még! a múlt heti egyszeri gyors merüléstől eltekintve teljesen rendben van!
azaz... egy Sony Xperia S-hez való headsettel szoktam vezetés közben beszélni, azonban az a mocsok nem jelzi (hanggal) ha van egy bejövőm hívás közben! Valaki tapasztalt hasonlót? (maga a teló headset nélkül megoldja hibátlanul)
[ Szerkesztve ]
-
Upo
addikt
válasz mrbig25 #5582 üzenetére
Azért ha valaki mindent leszed ami ebben a listában van akkor elég csutka marad a teló, van pár dolog amit azért használ az ember. Nem ártana némelyikekhez kis megjegyzést fűzni hogy miket csinál és ha letörlöm akkor az elveszik.
Én pl. a naptárat és a contactokat szinkronizálni szoktam, csináltam már adb-s backupot is (root nélküli készülékeken szinte az egyetlen lehetőség), hard reset után szoktam használni a varázslót a fiók beállításához sőt az sem árt hogy az előzőleg telepített appokat is vissza lehet hozni a playről, sokat beállításokkal együtt, na ezek pl. ezzel a listával elvesznek.
Nem ártana még megjegyezni hogy ha a Launcher2.apk-t törli valaki akkor előtte nem árt ha valami más launchert telepít helyette mert különben nézheti az üres képernyőt...Úgyhogy számomra ez a lista elég nagy fenntartásokkal kezelendő. Inkább olyan Google nélküli változatra hajaz csak ahhoz még hiányzik pár app amik alól a szolgáltatások ki vannak herélve (PLay store, Youtube, Google search), azokat is le kéne törölni és akkor eljutunk a google nélküli kínai tabletek szintjére, aztán mindenki siránkozik hogy vissza kéne rakni.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Upo
addikt
válasz mrbig25 #5597 üzenetére
A Launcher2.apk ha törölve van és csinálsz egy factory resetet akkor beadja a kulcsot. Nem marad launcher.
Melyik modacos csomagban nézted? Tillaz féle MotoDebrandAddAOSP.zip ?[ Szerkesztve ]
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Maximum1
őstag
válasz mrbig25 #5668 üzenetére
"telefonálás közben halk és egy kicsit visszhangos"
Build.propban a "persist.audio.handset.mic=digital" írd át analogra és indítsd újra.
Előző qualcommos telom is ezt csinálta, ezzel hibátlan lett.
Most is átírnám mert nem tökéletes a hangminősége de nincs rootolva és nincs időm rá.
Viszont ha valaki átírja, beírhatna hogy változott e valami. -
J4ff4
csendes tag
válasz mrbig25 #4358 üzenetére
ez alapjan csinalnam. de miutan a fastbootba beirom, hogy reboot.. a telefon ujrainditas kovetoen csak a boot kepernyo latszik vagy mi (motorola powered by android) es annyi. nem bootloopol, mert hallom h a viber jelez. de a kepernyo csak a boot logot mutattja. mi lehet a gond? cm11 van.
Galaxy S5
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest