Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Newton harmadik törvénye
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
-
LOGOUT.hu
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
J4ff4
csendes tag
sziasztok
az lenne a kerdesem, hogy ha fel flashelem a telefont GPE-re, akkor mukodnek a frissitesek vagy nem?
Galaxy S5
-
J4ff4
csendes tag
ertem. koszi a valaszt. csak olvastam, hogy nem megy az OTA vagy mi.. valaki irta regebben. azert gondolom rakerdezek. jovoheten jon a telo nekem is. nem talaltam jobb vetelt ennel. foleg, hogy gpe magyar is. igy egyszeruen ennel tenyleg nincs jobb.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S5
-
J4ff4
csendes tag
válasz margithid #10543 üzenetére
partnerorol fogom szerintem. vagy ugye expansys. attol fug melyiknek lesz raktaron. nekem eleg a 8gb boven, nem jatszok nagyon. ha igen akkor max 40-50 megas jatekokkal
maga a garancia engem nem erdekel, mert rogton az elso 15 percbe nyitom is a bootloadert es megy fel a gpe.Galaxy S5
-
J4ff4
csendes tag
az lenne a kerdesem, hogy honnan erdemes ugy rendelni, hogy bontatlan legyen a csomag? azt tudom, hogy a partnero nagyon ritkan ad bontatlan csomagu keszuleket. igy gondolom az se lenne az. es az expensys? azzal mi a helyzet? vagy valami mas oldal?
Galaxy S5
-
J4ff4
csendes tag
sziasztok
ha minden jol megy hnap v azutan jon a telo
ket kerdesem lenne. gpe felrakasahoz kell unlock bootloader?
illetve ha kell, akkor a gpe alatt is megkell csinalni a warning eltunteteset? elore is koszi a valaszt[ Szerkesztve ]
Galaxy S5
-
J4ff4
csendes tag
no, megvettem a telot ma. nagyon korrekt volt a srac a partneroba. teljesen uj a keszulek. elottem nyitotta ki a dobozt stb. telefon is folias volt stb. de!
felraktam a gpe-t, es hogy lehet a kepernyoszamat csokkenteni? 5-6 van es en alt. csak egyet hasznalok. hogy lehet ezt beallitani?
[ Szerkesztve ]
Galaxy S5
-
J4ff4
csendes tag
válasz forintuser #10650 üzenetére
hat nem tudom, volt nekem samsung es sony is. nem is egy. de ennyire zokkenomentesen egyikse mukodott, mint ez a moto. persze ez a vanilla droidnak tudhato be gondolom. es mar igy felnap alatt elmondhato ez.
(#10645) ronin79: a gyari romok mappajabol szedtem le, de mondjuk nem tudom. mert ma pl egesznap a t-home lerohad. lehet az volt a baj mar tegnap este is... ezzel is mindig van valami. (belvarosban lakom - pest)
Galaxy S5
-
J4ff4
csendes tag
válasz Thaaleum #10660 üzenetére
idotallo? hat figyelj. szerintem 1 evet biztos kibir, de 2 ev az messze van azert. lehet addigra te unod meg stb. de szerintem mivel stock droid van ra, igy szerintem nagyon sokaig hasznalhato es gyors marad a keszulek. es slimkat es cm is van ra hivatalosan. szoval nem rossz a felallas. cordonrol nem tudok nyilatkozni. sokan szidjak. en sohase javitattam ott a keszulekemet.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S5
-
J4ff4
csendes tag
válasz Thaaleum #10663 üzenetére
8gb mire eleg? hat ez aztan a teljesen felhasznalo specifikus dolog. en azert vettem 8gb verziot mert nekem az eleg mindenre. 2-3 albumnal en nem teszek fel sohase tobbet. mert nem kell. mindennap vagyok gepkozelbe kb. szoval tudok rajta cserelni ha kell. jatekokkal szoktam jatszani, de 4-5 darab 90mb darabonkent kb. fenykepezni is szoktam. de azt allandoan (alt aznap) lementem felhobe vagy gepre. igy kb. marad masfel gigam. nekem eleg. persze a 16 kenyelmesebb. de nekem a 8gb eleg, beosztom. meg sose volt olyan, h tobb kellett vna. 4g verzio is nagyon jo. de arra azt hiszem nincs gpe.
(#10662) Skillet: roothoz nem kell unlock.
Galaxy S5
-
J4ff4
csendes tag
-
J4ff4
csendes tag
jelentem, hogy a tegnap elmaradt dolgokat megcsinaltam ma. twrp fel kerult, root kesz. logo kicserelve, igymar nincs warning bootnal. azt hiszem, motoval sokaig jo baratok leszunk...
Galaxy S5
-
J4ff4
csendes tag
Lenne egy gondom. Gpe van a telon es ugye vannak elore telepitett alk.ok. Pl youtube, drive stb. De azok mar regebbi verziok. Megis a store-n csak akkor lehet frissiteni oket ha manualisan rakeresek az adott programra. Szval a sajat alkalmazasok menube egyik sincs. Pedig azota mar jott egy messenger frissites. Azt jelezte. Tobbit nem. Megoldas? Elore is koszi
[ Szerkesztve ]
Galaxy S5
-
J4ff4
csendes tag
válasz ronin79 #10677 üzenetére
Igen, google felirat es nyitott lakat volt. Az osszefoglaloban leirt logo.img-t flasheltem fel. Motorola logo lesz a lakat helyett makd google felirat ugye animalva.
Hat mi a legfrissebb play aruhaz verzioja? Nalam 5.0.89 a szolgaltatase. Es maga a storenak: 4.9.13
Galaxy S5
-
J4ff4
csendes tag
válasz Gordon32 #10689 üzenetére
Leggyorsabb sztem most a partnerogsm. Es a legolcsobb is. Sok telefont vettem mar toluk, nagyon megbizhatonak tunnek idaig. A telefonba kicsit a csavo nagykepunek tunik, de elobe egy vegtelenul normalis krapek. En 11kor rendeltem a telot, 14kor mar mehettem vna erte. Csak 4ig meloztam... Meg smst is kuld ha megerkezett a telo. Igaz a doboz bontott, de a telo minden resze uj. De pl az enyem bontatlan dobozu volt, elottem nyitotta ki es nezte meg h minden benne van e. Be is kapcsolhattam megvasarlas elott. Ha kiszalitast kersz akkor bontott lesz a csomag, mert megnezi szvsz, h minden benne van e.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S5
-
J4ff4
csendes tag
válasz Thaaleum #10704 üzenetére
Kizartnak tartom. Ha gpe van fenn akk alapbol ugye stock es no problem. De maga ha a motorola szoft van fenn az se hiszem h bajos lenne, mert az se sokban ter el a stocktol. En ket napja hasznalom. Nagyon elegedett vagyok. Kivul es belul is nagyon ossze van teve. :-)
Galaxy S5
-
J4ff4
csendes tag
Az lenne a kerdesem, hogy eredeti samsung toltovel lehet tolteni a telot vagy nem ajanlott?
Eredeti samsung galaxy mini tolto.Galaxy S5
-
J4ff4
csendes tag
-
J4ff4
csendes tag
válasz Viktor0610 #10745 üzenetére
csak am azert kerdem, mert mikor toltom a samsung toltovel igy a telefon hasznalhatatlan. a kepernyo lassan reagal... nem ugy ahogy kene. ez normalis?
Galaxy S5
-
J4ff4
csendes tag
válasz Viktor0610 #10753 üzenetére
majd holnap veszek hozza valami fejet. vagy toltot. mert sztem vagy keves neki a feszko vagy sok, mert a kepernyo hasznalhatatlan. pedig eredeti samsung. erdekes. 8-) (de csak akkor szar ha tolton van) eredeti kabelel geprol toltve no problem
[ Szerkesztve ]
Galaxy S5
-
J4ff4
csendes tag
mieert, neked meg mi gondod volt a gpe-vel?
Galaxy S5
-
J4ff4
csendes tag
van valakinek valami velemenye a slimkat-rol?
Galaxy S5
-
J4ff4
csendes tag
válasz ronin79 #10779 üzenetére
mondjuk a dpi-t nem ertem miert valtoztattjak meg. szamomra is k*rvara elvezhetetlen volt anno. meg is valtoztattam a build.propba az eredetit. cm11 nem rossz amugy, de nalam a regi telonal a nightly-k csinaltak erdekes dolgot. azert inkabb slimet nezegetem, mert abbol ugye van stable mar. bar, gpe-vel sincs gondom. csak ugye a kivancsisag..
[ Szerkesztve ]
Galaxy S5
-
J4ff4
csendes tag
válasz Grande Ale #10785 üzenetére
sztem rossz a link, azert nem elerheto az oldal. ez a helyes link
ha rakeresel a google-ba, hogy motorola unlock bootloader kiadja a helyes oldalt.
Galaxy S5
-
J4ff4
csendes tag
no, feltettem a cm11-et. idaig egeszen pofas, sztem nem gyorsabb, mint a gpe.
pico gappsot tettem fel, ez nagyon jo. nincs tele sok sz*r google alkalmazassal a telefon amit nem is hasznalok.
slimkat-et is kiprobaltam... hat nem tudom. nem tetszett. valahogy nem volt szimpi. hat egyelore tesztelem ezt a cm-et.Galaxy S5
-
J4ff4
csendes tag
válasz ronin79 #10803 üzenetére
no, hogy szuperal? en visszatettem a gpe-t vegul. nem tudom miert... valahogy vissza huzott a szivem.
no, vegre megvettem ma a powerampot. csak 470huf 900huf helyett... mar regota fajt ra a fogam. vettem egy par jatekot is. azt hiszem elleszek par honapig ezekkel. foleg, hogy vagy 4ezret koltottem el ma a store-ba...
Galaxy S5
-
J4ff4
csendes tag
válasz Grande Ale #10822 üzenetére
Azert a vissza zaras nem olyan egyszeru, mint a nyitas. Xda-n rengetegen irjak, hogy nem tudjak vissza zarni. Lekell menteni vmi particiot ha jol tudom es akkor lehet csak vissza zarni. Mert xda-n azt irtak egy sracnak, hogy ha nincs lementve mindig failed lesz. De ha valaki tud okosagot stb, ne feljen megosztani.
Galaxy S5
-
J4ff4
csendes tag
az android l mikor fog megjelenni amugy? lehetseges, hogy a moto g megkapja? az android l = 5.0? vagy ez most hogy lesz... elore is koszi a valaszokat (meg egy kerdes, meddig lesz szerintetek tamogatva a telo?)
[ Szerkesztve ]
Galaxy S5
-
J4ff4
csendes tag
melyik kernelekkel fagy a kamera? faux123 013 az jo?
Galaxy S5
-
J4ff4
csendes tag
válasz mrbig25 #4358 üzenetére
ez alapjan csinalnam. de miutan a fastbootba beirom, hogy reboot.. a telefon ujrainditas kovetoen csak a boot kepernyo latszik vagy mi (motorola powered by android) es annyi. nem bootloopol, mert hallom h a viber jelez. de a kepernyo csak a boot logot mutattja. mi lehet a gond? cm11 van.
Galaxy S5
-
-
J4ff4
csendes tag
Ronin79: tudsz ajanlani valami jo kis ikon pakkot cm11hez?
Galaxy S5
-
J4ff4
csendes tag
válasz ronin79 #10976 üzenetére
Jaja, a 30-as build az fczett nalam is rogton.. Igy a 28asnal maradtam. Gps nalam jo idaig cmen. Mas romoknal szar? Gpe nem rossz csak jo sok szar van benne feleslegesen a cmhez kepest. Regen en is sokat cmeztem. Aztan ja rajottem, hogy valoban egyszerubb es testreszabhatobb kieg. nelkul a cm.
Galaxy S5
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- iPhone 13 mini (Starlight, 128 GB, Független, 86%)
- Apple Iphone 13 128 GB Független Garanciás.Ibrány.Szabolcs.út.11 TEL:30/2605667
- Samsung Galaxy note 20 5G 256GB Ibrány Szabolcs út .11TEL:30/2605667
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ mobiltelefon
- Ritkaság! Realme 11 Pro dual sim 8/256GB + ajándék Realme Watch 2 Pro okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest