Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
-
LOGOUT.hu
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronin79
addikt
A sonyt épp gariztatom, bl nyitás után kapott egy format systemet és azóta se kép se hang Ha megjön, megy helyére az S5, mert ezen meg elszállt az auto elforgatás szal ilyen jó peches időszak, de szerencsére olyan helyet találtam ahol sem a nyitott bl sem a knox 0x1 nem gond
-
Zoja™
őstag
válasz ronin79 #15552 üzenetére
Akkor ez most össze jött rendesen.
Az S5 hogy muzsikál? Szemeztem vele én is, de eltántorított tőle a kényes krómkeret, meg, az hogy volt szerencsém egyhez egy közeli ismerősöm által, de a gyári lollis frissítés után nem igazán győzött meg még az általános rendszersebessége sem.
[ Szerkesztve ]
-
ronin79
addikt
Pont tegnap volt téma a keret. Nálam ugyanaz mint a minin volt, egy éves teló de ezen se kopik még, mint ahogy azon se jelentkezett nálam, de amit a topikba linkeltek képeket ott szépen látni ezt az ismert hibát.
Lolli után visszaraktam a kitkatet egy próbára lássam anno mit alkottam (tunk) a témával
A lolli nem igazán tetszik, de a cm végre nagyon bejött ezen a telón. -
mindanee
tag
Sziasztok!
Segítsetek kérlek, súlyos akksimerülési problémám van
Tegnap este 100%-on volt (kb 11-kor) reggel fél 7-re lement az akksi 35 %-ra bármilyen használat nélkül.
Az adatok alapján semmi nem használta érdemlegesen a telefont (a "mobile network sign"-on, Wifi-n és GPS-en kívül, de ezek eddig is mindig mentek).
Csatolom a screeneket, remélem tudtok valamit mondani nekem ezekre, nagy segítség lenne. Ahogy tapasztaltam, napközben is drasztikusan merül és fogalmam sincs, hogy mi okozza ezt
(Tegnap tettem a telóra az aktuális CM verziót, azaz a 0721-est, ma délelőtt felraktam rá a 0722-est, hátha a 21-es verzióban van valami gebasz, de egyelőre a mai verzióval is iszonyatos tempóval merül az akksi)
-
krisztian7
tag
Nagyon nem jön be az új android, és megpróbálnám a régi kitkat-ot, aicp 5.1.1-ről állnék vissza. Néztem az gyikban a visszaállítást, az működik még mindig rendesen 4.4.4-re? (XT1033)
-
Hunujv
tag
Sziasztok! Olyan problémám akadt, hogy alvó állapotban hívást/hívásokat indít a telefon és üzenetek ír küldés nélkül, vagy pl. a google+ -ban kommenteket ír, de ott viszont el is küldi az értelmetlen karaktereket. Mi lehet a probléma, más tapasztalt már ilyet?
-
Zoja™
őstag
válasz ronin79 #15560 üzenetére
Vagy csak rosszat álmodik a telefon, ha csak alvó módban csinálja.
De hogy on is legyek... Szerintem egyébként csinálj egy gyári beállítások vissza állítását, ha az nem segít, akkor Ghost Touch áldozata lettél. Ezt okozhatja sérült szalagkábel, vagy beázás is.
[ Szerkesztve ]
-
Hunujv
tag
Az utóbbi esetekben zsebemben volt, így az érintőre gyanakodtam én is, de amikor elkezdődöt (pár hete) akkor pl. kocsiban volt letéve hátlapjára így semmi sem ért a kijelzőhöz, a hallozásra lettem figyelmes, nem értem. Amúgy a kijelző érintésre jól reagál, abban változást nem veszek észre. Cseréltem romot is ez sem segített. Lehet tényleg a ***** ufók lesznek vagy a gyíkemberek... :-( :-D
-
updog
őstag
válasz Hunujv #15562 üzenetére
Az a durva hogy ilyen nekem is volt már, valamikor nyár elején kezdődött. Stock 1gen MotoG. Hív anyám idegesen hogy miért hívogatom, meg miért nem szólok bele... Zsebhívás, de hogy hogyan az rejtély mert ráadásul kóddal védett billentyűzáram van. Azóta is előfordult többször, illetve simán mikor épp nem érek a kijelzőhöz, egyszer csak lecsúszik az állapotsor.. többször vótmá.
Múltkor írtam egy mailt, egyszer csak minden további nélkül visszaugrik a beérkezőkhöz. Na jó mondom, megírom még1x, el is küldtem, írnak vissza hogy miért küldtem el kétszer kicsit más szavakkal ugyanazt. "Megnyomódott" a send. LOL.
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
Upo
addikt
A moto nekem jól működik, de a másik telómmal volt hasonló, csak az legtöbbször fotózgatott. A tokban is feketéket, fotósorozat az elővétel közben (lábam, járda), asztalon, bárhol. Én is cserélgettem romot, factory, semmi megoldás. Aztán gondoltam szétszedem, megnézem mi lehet. Levettem a védőtokot a hátáról (olyan rápattintós), aztán valamit kellett csinálnom. Később visszajöttem és láttam, hogy nem csinált egy képet se a tok nélkül. Utána 1 hétig használtam csupaszon, tökéletes volt. Azóta sincs gond, hónapok óta ok. Sőt a tokot alaposan elmosogattam (mosogatószer, szivacs), az 1 hét próba után visszaraktam és azóta is használom.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
jahatpersze
aktív tag
Helo
Erre fog jönni android 5.1?
http://kephost.com/images/2015/07/25/Screenshot_2015-07-12-22-44-14.png
[ Szerkesztve ]
-
krisztian7
tag
válasz krisztian7 #15556 üzenetére
Erre valaki egy gyors választ tud dobni, mert felemás információkat találtam a neten. thx
-
Kacsanova
csendes tag
válasz ronin79 #15462 üzenetére
Szia!
Ha fel akarom tenni az 5.1 GPe Rom-ot akkor BL nyitás és csak ennyit kell megcsinálni és már fut is az új rendszer?USAGE
Download the archive and extract
From "TOOLS" folder run (install) "adb-setup-1.4.2.exe
Reboot your phone to the download mode (power+volume down)
Connect via usb cable to pc
From GPe_5.1_OneClick run (double click on) Flash_GPe_5.1.bat
Wait until it finish, than reboot your phone -
(jan)
őstag
Uraim!
érdemes lollipoppra frissiteni ? sebbeség, akkuhazsnálat hogy alakul? valamint van gravity box támogatás ?
Legszebb öröm a söröm és az áramköröm!
-
Kacsanova
csendes tag
válasz Kacsanova #15571 üzenetére
Nos rájöttem, hogy elég béna vagyok én ehhez a dologhoz, meg időm sincs rá, mert 2 nap múlva költözöm, ezért megkérdezném, hogy Debrecenben, keddi nap folyamán vállalja-e valaki a GPe Rom felrakását. A telefont itthon hagynám családtagnak, de kellene bele a magyar nyelv, én meg félek, hogy téglát csinálok belőle.
-
mobilizmo
addikt
Ha gyári akkor ne. Viszont mivel rákérdeztél gravitybox-ra, gondolom rootolt, így van bőven választási lehetőség. Én eddig kettőt próbáltam CM 12.1, ez nekem 2 hónappal ezelőtt legalább annyira nem jött be, mint a gyári. Következő az AOSP, ami viszont igen. És van xposed frw és benne többek között gravitybox támogatás is.
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
APippo
tag
Jön az IP védelem az új G-re valamint a MotoMakerben is elérhető lesz. Nem rossz mostmár csak az első gen-re kéne valami cucc amivel a hardbricket meg lehet csinálni, jólesne
-
cs56
újonc
Moto G 1032, gyári firmware és locked boot
Lollipora frissítés után az akku használat nem jobb, sőt. A GPS bugos. Csak airplane módban lehet használni, különben a gps signal többször rövid időre megszakad.
Ha nem jönne a közeljövőben az 5.1 szoftver módosítás, ami talán javít valamit, visszatérnék a Kitkat-re már most.[ Szerkesztve ]
-
(jan)
őstag
szoval akkor marad a 4.4... köszi a válaszokat!
vagy esetleg cm ?!
Legszebb öröm a söröm és az áramköröm!
-
atomanti19
aktív tag
Sziasztok!
Kijelzőtörést kéne orvosolnom. Csak az üveg sérült, ha kiveszem a sérültet ami gyárilag ragasztva van, mivel tegyem be az újat? Nem lehet esetleg komplett előlapot üveggel venni? LCD, érintő folia nem sérült.
Üdv!Sok ember azthiszi hogy az anyukája méhéből csúszott ki mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják hogy az apjuk tökéből jöttek!
-
Upo
addikt
válasz atomanti19 #15585 üzenetére
Fiamnam a Moto E-vel volt ugyanez a helyzet. Utánanéztem, 5$-al volt több a komplett eleje kerettel, mindennel, nem érte volna meg vacakolni, vagy kitermelem a kijelzőt hátulról, vagy megpróbálom kivésni elölről az érintőt, de akkor biztos össze-vissza karmolom a keretet is. Utána még megnéztem eu-ból, 17.9$ helyett rendeltem postával 13+3£-ért uk-ből, pár nap alatt itt volt, és a vám sem ül rajta napokat-heteket mire kitalálják hogy értékhatár alatti. Én ezt rendeltem a Moto E-hez, de árulnak G-hez is. Mondjuk ez 1033-hoz van írva, de sok helyen úgy látom hogy 1032+1033-hoz való. Esetleg rájuk kell kérdezni, a szalagkábelek nem látszanak mert be van tekerve a védőfóliával.
KB. 10 perc volt amíg kicseréltem, de csak azért mert a proxy szenzornál elfelejtettem átrakni a kis gumi árnyékoló vackot és még egyszer szét kellett szedni, mert hívásál végig fekete volt a képernyő.
A G-met még nem szedtem szét, de gondolom hasonló, az apróságokat át kell rakni az újba (hangszóró, ledek, szenzorok árnyékoló gumicskái, esetleg a mikrofon, stb...
Én biztos hogy kerettel venném, még a kijelző is benne van, most van ráadásul egy tartalék lcd is a régi előlapban, sőt még vésztartaléknak is jó mert repedten is vette az érintést, ha jobban betörik akkor visszarakom a régit amíg megjön a csere. Meg rögtön rendeltem rá tampered glass-t is, ami jó ötlet volt, mert a gyerek már megtörte, de megvédte a kijelzőt/érintőt, már úton van a következő 2$-os tampered glass...Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
R19
senior tag
Mobilizmo kolléga ajánlásával a stock 5.0.2 helyett felraktam az AOSP + RRO layers romot.
Két heti használat után azt mondom, hogy zongorázni lehet a különbséget az AOSP javára.
Gyors, stabil, GPS is frankó. Bejövő hívásnál a csengés mellett szépen rezeg is, az 5.0.2-n csak egyet rezzent, ami zajos környezetben többször kevésnek bizonyult.
A hívások hangminősége egyszerűen fantasztikus.
A gyári romon amikor térerővel gyengébben ellátott helyről hívtak akkor alig lehetett valamit érteni, ez már a múlté.
A Play-en rengeteg ingyenes téma van hozzá, így a megjelenése jól testre szabható.
Nincs annyi beállítási lehetőség benne mint a CM12.1-ben, de nekem ez bőven elég.
Összességében nagyon elégedett vagyok vele, remélem ez hosszú távon is így marad.Szerény véleményem szerint aki még a jól bevált KitKat 4.4.4-et használja annak nem érdemes a stock 5.0.2-re frissíteni.
Gondolkoztam a 4.4.4-es visszatérésen, de az esetleges hullámzó kijelző miatt nem mertem belevágni.
A Loli ezzel az AOSP 5.1.1-el számomra teljesen jól használható. -
oksoka
csendes tag
Sziasztok,
Moto Xt1033-as telón több 5.1.1-es rom verziót kipróbáltam a tapasztalataim igen vegyesek, de egy hibát nem sikerült orvosolni.. sms küldés/fogadás nálam konkrétan nem működik...
Valaki tudja mi ennek az oka és hogyan javítható? (próbáltam külső sms appokat de akkor sem működött) Neten keresgéltem és láttam egy kódot, amit beírva a tárcsázóba, manuálisan be lehet írni az sms szolgáltató telszámát, természetesen hiába nyomtam a mentés gombra nem írta felül a nagy semmitegyéb ötlet?
Előre is köszi!
-
heidricha
őstag
Gen1 16GB (1032) készüléket keresek akár törötten is, de működő belsővel - igen olcsón.
Ugyanitt IMEI nélküli Gen1 16GB (1032) megfelelő ajánlat esetén gripshell-estül (fehér, fekete kerettel) lényegében hibátlan külsővel eladó.
-
heidricha
őstag
válasz Adamis #15590 üzenetére
régi eset. 4.4.4 GPE állapotról akartam 4.4.2 EU-ra visszamenni (ezzel vettem), féltégla lett.
egy darabig semmi leírás, kis kapkodás lett belőle, abból meg pár telefonmentes nap után "egy fastboot erase all" - IMEI-nek annyi.utána lett leírás, hogy ilyet miért nem lehet (mármint downgrade csak úgy simán a teljes factory telepítésével). ugyanebbe a bránerbe páran beleszálltunk abban a 2 hétben, ami az információs vákum volt.
ami azt illeti, van, akinek visszajött az IMEI aztán (factory ROM vissza SIM nélkül, aztán párat köpni a bal váll felett hátra, és hasonlók) de nekem ne jött be sajnos egyik sem.
Motorola azt írta, visszaküldhetem ezzel a London melletti szervíz központba, de lehet, hogy főpanel csere (:-) lesz. Pedig pontosan megkapták a leírást, és ebből nekem az jött le, hogy biztosan csere lesz, mert ha lenne standard IMEI visszaállítás, akkor nem lenne a bizonytalanság. Ez így gazdasági totálkár.
-
ghiottone
nagyúr
válasz heidricha #15591 üzenetére
Én most szereztem egy tégla Moto G XT1033-ast - elszállt a Lollipopra való frissítés közben. Faszányosan megcsináltam az itt leírtakat, csak "blank-flash:greet-device:error reading packet" üzenetet kaptam a végén. - Oly de szép - ugyanis a blank-flash elavult, kellene egy singleimage.bin és egy programmer.mbn is a Lollipophoz, mert ez még KK volt. Akkor türelem, majd meglesz egyszer.
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Lmh
őstag
Látva merre tartanak a Moto G újabb modelljei, előre félek, hol fogok venni eredeti 1st gen moto g 16gb-ot ha a mostani véglegesen bedobja a kulcsot.
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Lmh
őstag
válasz Skillet #15594 üzenetére
Boltok nyilván már nem árulják, de ahogy nézem apróhirdetésekben se nagyon van eladó, csak 8gb-os.
Nem véletlenül....én se válnék meg tőle :-) Azért ha aktuális lesz remélem találok egy kósz 16gb-osat amire lecserélhetem a mostani 8ast. Vagy talán addigra lesz jó 4th vagy 5th gen xDSteam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Skillet
addikt
2 éve, amikor telefont kerestem a desire helyett, nagyon nagy vétel volt a G. nagyon örülök, hogy ráleltem. best buy. most én ilyet nem látok.
amúgy ebayen akad még G és X is. egy X nagyon jó lenne. el tudnám viselni azt a 4,7"-t ugyanekkora telefon méretenMess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Skillet
addikt
válasz ronin79 #15597 üzenetére
samsungot én eleve nem veszek. egytől egyik mindegyik ugyanúgy néz ki. de az is lehet, hogy csak én nem tudom őket megkülönböztetni. tucat. szerintem.
meg amúgy is... 80e ft körül van a gs5mini. meg ez a minizés egy 13 centis telefonra amúgy is röhej.sony xperia z3 compact. itt legalább már nem miniznek de így is tréfás. ez meg még drágább. de erre azért nem fújok, mert szerintem ebben a méretben a legszuperebb jelenleg.
szóval aki ki akar fizetni ennyi pénzt egy telefonért, és nem A4 lapot akar venni, annak ez szerintem best buy.E4G szerintem már korántsem az a méret. lehet mondani, hogy azt a pár mm-t még elnézzük... de akkor ezt a végtelenségig lehet játszani pár plusz milliméterrel. nem? a 71mm szélességet sokallom.
a nekem top 130mm-hez képest azt a plusz 3mm-t szintén. mindegy, ez kiesik.
szóval ezekből a z3 compact a király. de nem 50 ezer forint.
LG G2 mini LTE-ről sokat nem tudok, de a méret és árbeli feltételeknek nálam megfelel.
náluk is pl a G3S lenne a small? na neeee.
oppo r2001.
de ezekből is azért akad, ami tavalyi modell. nem egy 2015-ös friss valami. de talán még beszerezhetőek újonnan.
mindegy. mindenkinek megvan egy egyéni ízlése (vagy éppen ízléstelensége ), nekem pl nincs rajta fólia. meg szilikon védő izé. utóbbi megnagyobbítja, elcsúfítja a telefont. előbbinek meg nem látom értelmét, mert anélkül is tudok vigyázni a telefonra. nem kell rá egy karcos fólia attól is csak rondább lesz
van egy fekete "zokni" tokom, abba berakom és zsebrevágom. a zsebem pedig nem feneketlen (sajnos ) egy hombár telefonnal még sétálni is kényelmetlen, nemhogy leülni.
de fura is számomra. groteszk. de van itthon egy 7" tablet. dual sim-es, szóval ha nagyon vagánykodni akarok...
beteszem a sim-et és követem a trendet, sőt...talán meg is ugrom picitMess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
ghiottone
nagyúr
válasz Skillet #15598 üzenetére
Hajrá, de már megelőztek: The world first smartphone with 7 inch display = Blue Studio 7.0
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
S-eye
senior tag
A gyári 5.1-ről mi hír? Nem úgy volt, hogy az új G bejelentése után jön ki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest