Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunujv
tag
Sziasztok!
Valaki próbálta már a Lego romot, ha igen mi a véleménye róla?
Előre is köszi a választ!
-
Hunujv
tag
Segítségeteket szeretném kérni!
Jelenleg GPE rom van fent és fel szeretnék tenni másikat, a feltelepítés után mikor újraindul a telefon Encryption error üzenet fogad, ami után csak reset phone-ra lehet menni, ezután újraindul és újra ugyanez a szöveg jön be. A GPE romot vissza tudom rakni, de egyszerűen másik romot nem enged felrakni.
Valaki tudna segíteni? -
Hunujv
tag
Valaki esetleg tudja, hogy cm11 és paranoid romokon a hangouts videohívásoknál miért nem hallanak? Én hallok tisztán mindent csak engem nem hallanak. Viszont, ha visszarakom pl. a gpe romot vagy a gyárit ez a jelenség megszűnik. Valaki ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
Hunujv
tag
GPE 5.1 [link]
[ Szerkesztve ]
-
Hunujv
tag
Sziasztok!
Olyan problémám akadt, hogy miután újra raktam az egyklikkes 5.1-t, a twrp ilyen hibaüzenetet dob: error executing updater binary in zip, és nem enged telepíteni egyetlen romot sem. Valaki tudja a megoldást?
-
Hunujv
tag
-
Hunujv
tag
Sziasztok! Olyan problémám akadt, hogy alvó állapotban hívást/hívásokat indít a telefon és üzenetek ír küldés nélkül, vagy pl. a google+ -ban kommenteket ír, de ott viszont el is küldi az értelmetlen karaktereket. Mi lehet a probléma, más tapasztalt már ilyet?
-
Hunujv
tag
Az utóbbi esetekben zsebemben volt, így az érintőre gyanakodtam én is, de amikor elkezdődöt (pár hete) akkor pl. kocsiban volt letéve hátlapjára így semmi sem ért a kijelzőhöz, a hallozásra lettem figyelmes, nem értem. Amúgy a kijelző érintésre jól reagál, abban változást nem veszek észre. Cseréltem romot is ez sem segített. Lehet tényleg a ***** ufók lesznek vagy a gyíkemberek... :-( :-D
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- Realme 13+ 12/256GB
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest