Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
-
LOGOUT.hu
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fricy78
tag
Sziasztok. Van egy régi moto g-m, amit lehet téglásítottam. tud valaki segíteni? GPE 5.0.1 volt rajta, de valamiért a gyári beállítások visszaállítását nem engedte. semmi gond felrakom újra. először a 4.4.4 ment fel (eddig nem volt gond), majd otán akartam leszedetni az 5.0.1-et. Le is töltött, majd az újraindítás után se kép, se hang. Erre tud valaki valamit mondani, hogyan hozhatnám vissza az élők sorába. Semmire nem indul el a telefon.
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy-két gyökér, de annak jól odabaszol az ásóval, oszt haladsz tovább!"
-
Fricy78
tag
válasz kakukkmarci #16702 üzenetére
Semmi nem megy. Nem kapcsol be a készülék. Ez a bajom, ha addig eljutottam volna akkor már kész lenne. Sajna se kép se hang
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy-két gyökér, de annak jól odabaszol az ásóval, oszt haladsz tovább!"
-
Upo
addikt
válasz cimbi186 #16704 üzenetére
Ezt elvileg el lehet érni 50 másodpercnél hosszabb ideig nyomvatartott power gombbal (akkor kikapcsol), utána meg lehet próbálni bekapcsolni. Persze a legbiztosabb az akku lehúzása, ha hajlandó az ember szerelni.
De nem így téglázták mások is már? Újabb bootloaderes romot downgadeltek 4-esre, és az ota megölte. Kivéve, ha a kimondottan ilyen célra készült spéci 4.4.4-es romot tette fel. Azok az alaplapok még mindig a polcon várnak megoldásra ha jól tudom.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Adamis
őstag
válasz Fricy78 #16703 üzenetére
Egy próbát megér. Nekem a Moto G 2-vel nem akart menni, de elvileg a Moto G-vel megy...
-
Fricy78
tag
válasz kakukkmarci #16708 üzenetére
Az akku 73%-on volt a 4.4.4 frakása után. Így azt sem hiszem. A kikapcs gomb folyamatos nyomása 1 percig sem segített, az akku leválasztása sem szétszedés után. Még a szoftveres visszarakást este megpróbálom, ha az sem megy, akkor eladom alkatrésznek. Köszönöm az eddigi tanácsokat is.
-
Fricy78
tag
Na addig eljutottam, hogy van fastboot mode, de sajna semmi más. És nem is megy fel egyik gpe rom sem. Mivel tudom, hogy német médiamarktos a teló, lehet keresek egy olyan romot rá, ami eredetileg is rajta volt.
-
Fricy78
tag
válasz Adamis #16706 üzenetére
Köszönöm. Nagy nehezen megtaláltam a megfelelő romot, ezzel sikerült visszahozni az élők sorába. hibátlanul megy. Azért tesztelem pár napig eladás előtt.
-
(jan)
őstag
Hasznal valaki miui romto a falcon-on?
Legszebb öröm a söröm és az áramköröm!
-
Upo
addikt
-
Upo
addikt
Full wipe-ot csináltál ahogy a leírásban van?
Az első bootra 10-15 percet írnak, ez azért költői, megvan az simán 20 is. Amikor még próbálgattam akkor első indításnál töltőre dugtam, elmentem csinálni a dolgom, olyan fél óra múlva visszatérve már el volt indulva.
Nem lehet hogy csak simán türelmetlen voltál?Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Upo
addikt
Most kipróbáltam én is. Formáztam mindent, system, data, cache, belső tárhely. Kb. 5 perc alatt elindult, most is arról írok. Play van benne, nem kell gapps. Lineage volt rajta előtte. azt mondjuk nézd meg, hogy a system ext4 legyen, ha f2fs akkor twrp alatt konvertalni kell ext4re.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
apa978
csendes tag
Tudom nem ide kellene,de ez jobban pörög.
Sziasztok.
Ezt keresném:
MIUI ROM 4.7.18 (4.4.2) (XT910) Multi Language Rom
már mindenhol kerestem.
Esetleg meg van valakinek?
Kösz. -
Upo
addikt
Hát az akkut szívja rendesen. Az xda-n írt hibákon kívül nálam az iránytű nem működik, fix 0 fokon áll. Meg még volt valami de most nem ugrik be hogy mi.
Időnként hosszú másodpercekre beáll, nem csinál semmit, van hogy csak egy öblösebb fél másodperc lagolás, de volt már hogy 5-10 másodpercre beállt, aztán folytatta mintha semmi se történt volna. Azért lineage rommal sokkal-sokkal pörgősebb és a katasztrofális akku zabálás sincs. Sim nélkül készenlétben lerakva pár óra alatt tizen-huszon százalékokat merül, kora délelőtt töltőrőllehúzva, délre már 85%-on áll hogy hozzá se nyúltam. Lineage rommal ugyanez 1 nap után kb. 95%-on áll. Asszony redmi 1S-e (szintén snapdragon 400, 1 giga ram, kb hasonló verziós miui8) sem csinálja ezt a balta stílusú merülést, pedig azon telefonálás/mobilnet/wifi is megy. Valami nincs rendben ezzel a rommal.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Upo
addikt
Hát nekem nem akar. Csináltam factory resetet, az iránytű alkalmazásban meg se mozdul, mindig 0-n áll. A másik lapon a buborékos dolog ami a dőlésszöget mutatja az működik. Mindjárt formázok mindent, és felrakom még egyszer.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
(jan)
őstag
melyik mostansag a legjobb rom ? aospextended et probalta valaki? sajna ez a miui kicsit lassucska
-
Upo
addikt
Felraktam ezt az aospextended-et, a 0309-et. Végül megtaláltam, hogy a soft gombokat hogy lehet felcserélni.
Az extensions alatt tényleg van egy csomó állítgatási lehetőség, bár nekem a legtöbbre nincs szükségem. Valóban itt egy csomó dolog nincs a lineage romban, de abban is van olyan ami meg itt nincs.
A minimalista dolgokat jobban szeretem, ez a rom is jobban ejönne, ha ezt a substratum theme engine-t kihagyják, és a pixel launcher helyett egy aosp is elég lett volna. Lehet nem is merülne ennyire.
Még azért nyomkodom egy kicsit, meglátom mire jutok vele.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
(jan)
őstag
Nekem miui alatt mukodott minden csak picit bena a multitask benne. Aospex nekem nem jott be. Katyvasz erzesem van. Lineage megy most, meglepo meg mindig milyen furge, es nagyon jo a multitask, a kurzormozgato billentyuk meg kelletek mint egy falat kenyer eddig nem hasznaltam nem is ertem miert nem
-
Upo
addikt
A moto már csak egy tartalék telefon, nincs rajta semmi kritikus, simán formázok mindent róla telepítésnél. Nem tudom mire gondoltál a béna miui multitaszkkal. Nekem ugyan nem lett rátelepítve sok minden, de nem volt gondom a multitaszkkal. Nyilván nem vált olyan gyorsan az 1 giga ram miatt mint a redmi telómon a gyári miui, de különösebb gond nem volt vele.
Nézelődtem az xda-n, tudom már mi lesz a következő próbám. Vannak már modolt gyári kernelek, amiben annyi lett módosítva, hogy a gyári 4.4-es romok nem villognak/töredeznek a lollipop bootloaderes telón.
Keresek olyan gyári 4.4.4-et (valószínű gpe lesz) ami nem téglázza a telefont ha downgradelem, és kipróbálom a flicker mentes kernelt. Azért a 4.4-el még egész jól ment a teló. [link]Már többször gondolkoztam rajta hogy ki kéne cserélni benne az 1 giga ramot 2 gigára, és akkor még simán lehetne egy jó kis napi használatú készülék belőle.
-
Lmh
őstag
Tudtok másik telót ilyen gumis hátlappal azóta? Nekem az lett a mindenem...
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
cimbi186
aktív tag
Sziasztok,
lett egy törött kijelzős telónk itthon
ha alkatrésznek kell valakinek, aprón megtalálja -
Lmh
őstag
válasz cimbi186 #16741 üzenetére
Kamuzol. Ennek sosem törik be a kijelzője!
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
tyll30
tag
Sziasztok !
Van egy első generációs Moto G-m (XT1033)
Gondolt egyet újraindult és azóta nem jut túl a motorola logón.
Nincs root de nyitott.
Fastboot módba be tudok lépni.
Nem tudom milyen régiós és verziószámú rom volt rajt.
Valaki tud segíteni mit tudok vele csinálni hogy újra működjön ?
Annyi még
Ha Fastboot módban rádugom a számítógépre látja a telót a gép és a telefon is érzékeli hogy usb csatlakozott.
Előre is köszi! -
bigmafa
tag
Sziasztok,
jól gondolom, hogy az eltört üveg (kijelző maga jó, de az üveg tropa) az Gazdasági Totálkár a telónál?
van egy 8GB-osom, és egy betört 16GB-os - esetleg a kettőt össze lehet egyszerűen házasítani?
Köszönöm!
-
-
Adamis
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest