Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Newton harmadik törvénye
-
LOGOUT.hu
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisztian7
tag
Beszerezzem én is grip shellt angliából és tényleg baromi jó, egy baja van, hogy a hátlap így karcolódik, a kínai bumpernél nincs ilyen probléma, de sokkal jobb kézbevenni. Ha érdekel valakit teszek fel képeket összehasonlításképp.
Off: Mivel most marad a grip shell egy darabig, így eladnám előző tokjaimat: fehér eredeti hátlap- nilkin fekete tok - fekete ebay bumper- apróhirdetés a profilomban (ingyen postával)
-
krisztian7
tag
Windows 8.1-re váltottam, de valamiért így nem ismeri fel a gép a telefont. Mi lehet a megoldás? már feltelepítettem minden motorola drivert, kilőttem a driver enforcement business-t is, de az se segített.
-
krisztian7
tag
válasz krisztian7 #10102 üzenetére
Sikerült egy másik a fórumon megtalálni a hibát, windows 8.1 N-nél fel kell telepíteni Media feature Pack-ot és utána a motorola device managert, így már működik hibátlanul
-
krisztian7
tag
Van valaki másnak is olyan problémája, hogy nem tud hívást indítani, csak újraindítás után lollipop-al? teljesen gyári android, van egy dual és egy simes változat is ami ugyanezt csinálja. Rákattintok a telefonszámra és semmi nem történik (hívásnapló és telefonkönyv is szintén).
-
krisztian7
tag
2 simes motorolám van, és most váltottam cm12.1-re, de van már probléma ami elég idegesítő, egyrészt a google service megeszi az akksimat (mobile radio active állandóan) (ezt a gyári 5.02-vel is csinálta), és akárhány fórumot néztem sehol se találok rá valós megoldást ami működne. A másik, hogy mindig rákérdez, hogy melyik sim-el akarok telefonálni, hiába nyomok rá, hogy elmentse az adott kontaktnál. Van erre valakinek megoldása, vagy olyan rom amiben ezek javítva vannak?
-
krisztian7
tag
Nem nagyon jon be ez az uj cm dual simen, mit erdemes meg kiprobalni? Gpe van erre a verziora is? Gyaribol mi az ami legutolso megjelent?
-
krisztian7
tag
Felszerettem volna tenni a cm után egy xt1033-ra egy aosp-t, de a factory resetet nem hajlandó megcsinálni. A wipe data részt fél óra alatt nem tudta megcsinálni. Újraindítottam lefuttattam mindegyik wipe dalvikot, kivéve a data-t és feltettem az aosp-t, de bootloop. Miért nem működhet a factory reset (wiping data without wiping data/media résznél nem megy tovább.
-
krisztian7
tag
Próbáltam már Cm-et, AICP-t, AOSP-t (duallal nem működik) és mindegyiknél hiba, hogy dual simes telefonnál nem jegyzi meg, hogy melyik Sim-el melyik számot szeretném hívni. Van esetleg valami program ami tudja ezt, vagy olyan rom ami igen a gyárin kívül? A beállítás szerepel a hívásnál, hogy always use this for calls, de következőnek ugyanúgy megkérdezi.
-
krisztian7
tag
válasz krisztian7 #15281 üzenetére
A Dual sim selector program megoldotta a problémát, hátha esetleg másnak is ilyen baja van!
-
krisztian7
tag
Megőrjít az akku merülés lolli alatt, mostmár egy rendes napot se bír ki a telefon. A google services zabálja meg az akkut, mindegy melyik romot teszem fel. Keresem az interneten is a megoldást, de sehol nem találtam, csak problémás telefonokat. A google service mobile radio active része ír nagyon sok felhasználást. Ha valaki tud rá megoldást, ossza már meg velem, köszi
-
krisztian7
tag
Nagyon nem jön be az új android, és megpróbálnám a régi kitkat-ot, aicp 5.1.1-ről állnék vissza. Néztem az gyikban a visszaállítást, az működik még mindig rendesen 4.4.4-re? (XT1033)
-
krisztian7
tag
válasz krisztian7 #15556 üzenetére
Erre valaki egy gyors választ tud dobni, mert felemás információkat találtam a neten. thx
-
krisztian7
tag
Szenvedtem én is ezzel egy darabig, teljesen nem tudtam kikapcsolni a play services-t, mert akkor nem jönnek meg az emailek meg hasonlók. Amplify, Servicely és xposed használattal megoldható a dolog, hogy ne egyen annyi akksit, de akkor se az igazi. Én mostmár inkább visszamennék 4.4.4-re az jobb volt sokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Most az Apple iPadOS-t ellenőrzi az EU
- Autós topik
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- OLED TV topic
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Óra topik
- További aktív témák...
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest