Hirdetés
- Newton harmadik törvénye
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
-
LOGOUT.hu
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
rjakab
csendes tag
Uraim (esetleg Hölgyeim is)!
Aki telepítette már a gyári 5.1-et 4G-re, legyen oly jó, osszon meg róla némi tapasztalatot! Lassan ideér már az enyémre is...
Köszönet!
-
rjakab
csendes tag
válasz t-shirt #15306 üzenetére
Az enyém még nem kapta meg a frissítést, de én előtte menteni fogok minden adatot, és kész. Ha gyári a telefon, akkor nem kell vele egyebet tenni. Szìvem szerint egy FR-t is csinálnék frissítés előtt, de több helyen olvastam, hogy ha FR-eztek, miután megjött a frissítési üzenet, akkor az eltűnt, és nem tudtak frissíteni... Szóval elbizonytalanodtam. De frissítés után FR mindenképp.
Ha a telefon nem gyári, akkor majd a Customkirályok itt megmondják, milyen állapotba kell hozni (gondolom rá kell tolni egy gyári 4.4.4-et).
-
ZPKing
tag
válasz rjakab #15307 üzenetére
Sziasztok
Nekem XT1039 van németből származik.MOTO G 4G
Semmi mókolás nem történt telón tiszta gyári minden 4.4.4 volt rajta.
Szombaton reggel jelezte a teló hogy System Update van 5.1-re.
nem indítottam el egyszerre, hanem hagytam fent az értesítési sávon.
Biztonság kedvéért kimentettem sms-ket contaktokat képket az SD kártyára.
Ezután indítottam csak el a frissítést. letöltötte újra indult android kis robotka alatt feltelepült
majd megin újra indult ekkor már az új Lollival és felrakata vissza az összes appot ami fent volt a 4.4.4 alatt
Ezt megtörtént és én csináltam egy factory resetetet (Nem kötelező jó volt anélkül is) én azért csinltam mert már a 4.4.4-et is le akartam gyalulni tisztára mert sok volt már benne a szemét.Amúgy a frissítéshez kell a motorola update service 5.0 Akinek nem jött még automatikusan
az nézze meg és frissítse után jönni-e kell mert úgy tudom hogy az összes változatú 4G-n kint a frissítés.Akku idő szerintem egy 20%-kal több lett szerintem.
Érzésre talán gyorsabb a rendszer mint az előző.FONTOS: Frissítéshez 1-15 GB szabad hely kell különben nem indul el!!!
KB ennyi.
Nekem tetszik amúgy... De ez szubjektív. -
rjakab
csendes tag
válasz ZPKing #15308 üzenetére
Köszönjük! Amúgy még messze nincs kint minden változathoz az 5.1, de már szépen halad. Az enyém GB retail, azokhoz még nem jött ugyanúgy, mint az EU-sokhoz, az amerikaiaknak meg még pláne nincs. De várunk türelemmel, ahogy eddig. Itt lehet követni, hogy állnak:
[ Szerkesztve ]
-
attilam
őstag
Sziasztok.
Egy segítséget szeretnék kérni
VIsszatértem CM12.1-ről a gyári rendszerre (Moto G 4G), majd megpróbáltam a bootlocker-t visszazárni. Sajnos a figyelemeztető felirat nem tűnt el.
Közben frissítettem OTA-n 5.1-re, de még mindig a figyelmezetető felirat fogad.
5.1 alatt ki lehet cserélni a logo-t a gyárira, vagy itt problémásabb a helyzet? Esetleg ez érinti a jövőbeli OTA frissítéseket.Köszönöm.
-
-
attilam
őstag
válasz ronin79 #15311 üzenetére
Azért zárnám vissza, mert nem saját a telefon hanem céges. És el szeretném tüntetni a warning feliratot, de úgy hogy a jövőben ha jön rá OTA frissítés akkor felmenjen simán mindenféle mókolás nélkül. Ezért kérdezném, hogy a logo cserével megy-e még az OTA frissítés, illetve, hogy az XDA-n lévő logo-k kompatibilisak-e az 5.1-es rendszerrel.
Amúgy visszazárnom nem sikerült a bootloader-t akárhogy is próbáltam. -
mobilizmo
addikt
Néhány napos használat tapasztalata alapján az AOSP nagyságrenddel jobb, mint CM12.1. Kevesebb a testreszabási lehetőség, de gördülékeny, fitt és energiatakarékosabb a rendszer.
[ Szerkesztve ]
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
Upo
addikt
válasz attilam #15314 üzenetére
Hiába zárod vissza, a warning attól már nem tűnik el. Az nem az állapottól függ (hogy zárt vagy nyitott), hanem hogy VALAHA lett-e nyitva. Azt már nem tudod SOHA olyanná tenni mintha ki se nyitottad volna. De biztos tudod, minden nyitási leírásban benne van, mikor a motorola oldalán kérted a kódot, ott is le volt írva, és megnyomtad a tudom, értettem gombot. Ha a hang le+power-el indítod fastbootban, mindig ott fog virítani nagy betűkkel hogy device UNLOCKED, ha zárod a bootloadert ha nem. Tehát itt bárki bármikor meg tudja nézni hogy babrálva lett (meg a motorola is a beküldött imei alapján). Az indításkor a warning feliratot csak a hackelt logo-val lehet megkerülni, annak meg működnie kell a leírás alapján, fastboot-al kell flashelni, nekem is jó nyitott 5.1 alatt. Ha neked írja, akkor nem jó logo-t flasheltél.
Az OTA független a bootloadertől és a logo-tól, az az érintetlen system-re megy fel, ha nem akar akkor a gyári rendszert kell visszaflashelni és akkor megy az OTA, de én akkor már inkább letöltöm a system image-t és azt rakom fel (módosított szkripttel, hogy az adatok megmaradjanak).[ Szerkesztve ]
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
workin
senior tag
válasz mobilizmo #15323 üzenetére
@Ronin
A Te általad készített 5.1 GPE (1Click)-re is telepíthető az Xposed ? ill. a Gravity box?
Ha igen, megtennéd kérlek, hogy linkelnél egy XT1032 -n működő verziót ?
Én ezt találtam Xposed -re :
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3034811
Gravity box :
http://forum.xda-developers.com/xposed/modules/app-gravitybox-v5-0-0alpha-tweak-box-t3037566
Köszönöm a segítséged!
[ Szerkesztve ]
-
Skillet
addikt
válasz ronin79 #15223 üzenetére
felraktam az itt ajánlott aosp romot. majd idővel kiderül. egyelőre veszett gyors.
apróságok: el lehet tüntetni a google sávot felülről?
aksi kijelzést meg lehet változtatni %-osra?
ha rábökök alul a körre, akkor mindig a bal szélső ablakhoz visz. hogyan lehet beállítani elsődlegesnek egy másik asztalt?
egyelőre ennyi a nyűg remélem nem is lesz más. ha mégis, akkor főzött romot én már biztosan nem fogok próbálni. megy fel a gpe 5.1.Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Skillet
addikt
Nálam a nova és az apex is leszerepelt. Igen, jó volna, ha egy rakat dolgot be lehetne állítani alapból. Bemegyek a beállításokba és ahogy a hátterek közül, úgy az aksi kijelzések között is lehessen válogatni. Tudom, hihetetlenül nagy kérés. Meg az az odaégetett google kereső ettől is agyfaszt kapok. Mint valami hülyegyerekbe, próbálják nyomni az infót, hogy ÖREG, EZ EGY GUGLI TELEFON! mint ha amúgy nem tudnám.
Szóval vannak nevetséges dolgok.
Külső program kell, hogy a saját csengőhangot be tudjak állítani?
Appot sem lehet kirakni, az asztalra bökve. Van, aki egyetért velem ezekben a dolgokban és van, aki nem.
Engem zavarnak ezek az "apróságok" (szerintem amúgy nem apróságok). Ahogy már írtam is korábban, nem érzem úgy, hogy igazán fejlődne az android. Pedig biztos fejlődik, meg nagy újítások jönnek... csak engem nem karcol meg.Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
ronin79
addikt
válasz Skillet #15326 üzenetére
Aksira Gravitybox vagy ha nem akarsz xposed modulokkal játszani akkor Battery Percent Enabler Playről.
A többire launcher csere ahogy áruló kollégánk is javasoltaAmúgy AOSP, az RRO verzióban nekem nem működött a 2G-re váltás, az Alberto97-es meg valahogy nagyon belassult, de tele raktam xposed modulokkal, lehet valami bezavart.
Csináltam most egy GPe-s pucolást, itt egyelőre nincs akadás, de még nem ment fel a gravitybox. Ha ez is lassulni fog akkor xposed gond, de remélem nem azzal lesz a gond, mert gravitybox-al ez a 3 verzió nyerő lenne cm buherákkal szemben.
UI: (#15330) Skillet Xperián nem igazán várom a lolli frissítést, inkább ne is legyen. Szép a lolli, jó hogy van, de KK-hez képest nem igazán előrelépés, vagy csak sokáig tart optimalizálni , de lehet még moto g-n is szívesebben használnék KK-et
[ Szerkesztve ]
-
Skillet
addikt
válasz ronin79 #15331 üzenetére
Ugyeugye? Már mióta mondom, hogy kitkat alatt semmi nyűg nem volt?!
Az egy dolog, hogy nem sok újítás van benne (persze van, meg alapjaiban más és új meg blablabla), legalábbis én nem látom, nem érzem... de, hogy még visszalépes is, az gáz. A telefon az 5-ös android óta fos. Lassulások, már olyan szintig, hogy használhatatlan a telefon egy-egy bejövő hívasnál.
Ha ez az aosp is kuka lesz, akkor még egy estélyt adok a gpe-nek (azzal még nem volt dolgom), aztán ha az sem, akkor megy vissza a gyári motorola 4.4.4. Vagy ha ajánlod, akkor gpe kitkat.Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
ronin79
addikt
válasz Skillet #15337 üzenetére
Azért KK-ben is voltak hibák, de a 4.4.4 már egész jó volt.
Ha nem jön be az aosp gpe 5.1 lehet jobb lesz, de ott szinte kötelező a launcher csere.Amúgy meg aki gpe-t használ és javítani akar rajta egy próbát megér az Xpirt memory leak mod.
Nem ad semmi extrát a rendszerhez mint a mod pack, de pl. megszűnt a kezdőképernyő újratöltés chromeból való kilépéskor háttérben futtatott skype, tapatalk, stb. appoknál. Erre kapott tőlem egy 5 csillagot xda-n -
ronin79
addikt
válasz HUNgaroczel #15339 üzenetére
Még a google now se tölt újra. Jó lesz ez a gpe így ezzel a moddal + xposed gravitybox, már csak egy sötét témát kéne összelopni
-
workin
senior tag
válasz ronin79 #15325 üzenetére
Köszönöm a segítséget
GPE 5.1 + Xposed + Gravity Box kiváló Mostmár minden benne van amire szükségem van, szerintem a memória használat kiváló
A smart Launcher 3 -at használom, megvettem, egyszerűen zseniális a kis launcher.. ajánlom nagyon mindenkinek, jól konfigurálható, kellemes a használata. -
Skillet
addikt
válasz ronin79 #15338 üzenetére
biztosan voltak, csak hozzám nem jutottak el
számomra az 5-ös droiddal jöttek a hibák.
akkor aosp alatt azzal sem lehet semmit kezdeni, hogy a bal szélső asztal oldalt tartja elsődlegesnek?
kipróbálom ezt a smart launchert, ha már írtátokMess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
cimbi186
aktív tag
válasz ronin79 #15303 üzenetére
Szia!
Most tudtam nekiállni újrahúzni a rendszert,de újraindításnál megint fastboot-al kezd
Lehúztam telepítés végén amikor végzett.Utána indítottam újra.Amikor felállt a rendszere ez volt az első amit kipróbáltam,de csalódott vagyok.Ötlet esetleg? Mit qrok el?
(addig nem is mókolnám tovább,amíg ez meg nem oldódik) -
caverinha
aktív tag
Sziasztok!
Lollipopnál mostanában szokott jelentkezni olyan probléma,h wifire vagyok kapcsolódva,de nincs net és felkiáltójel van a wifi jel és a térerő jel mellett,ezek mik? Lollipop előtt ilyen nem volt. Ha vki tudna segíteni,azt előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen program, ami...?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Newton harmadik törvénye
- A Honor Magic7 és Magic7 Pro is beszálltak az Elite buliba
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Spórolós topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Politika
- További aktív témák...
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest